Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57615) peppe79 válasza csubuka (#57612) üzenetére


peppe79
senior tag

Azonos feltételek mellett valószínűleg nincs nagy különbség köztük. 600-650 m3/h-s légszállítás az, amit jelenleg, egy 150 mm-es csonkkal rendelkező páraelszívóból ki lehet hozni. Attól magasabb értéket legfeljebb csak turbó üzemmódban lehet elérni, de csak rövid szakaszban, és igen magas zajszinttel.

És igen, cirka 2,5 ezer forintért vehetsz akár két Samsung chipes LED fényforrást, és a világítás F osztályról máris A osztályra ugrik, a készülék energiabesorolása pedig D osztályról C osztályra javul. Ezért szoktam gyakran megjegyezni, hogy ez az egész energiabesorolás egy nagy humbug, értelme semmi az egésznek. Ráadásul egy pár évvel ezelőtt gyártott készülékkel nem is összevethető, mert időközben megváltozhatnak az energiabesorolásokkal alátámasztott követelmények.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.