Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57283) T J válasza Halyhoo (#57241) üzenetére


T J
tag

A gorenjéről tudok nyilatkozni, ilyenem van ~2 hónapja.
Két hibája volt eddig ami zavart, mindkettő összeszerelési pontatlanság.
1. Szerencse kérdése, hogy az ajtóüveg mennyire pontosan van felragasztva a pántolt fémkeretre. A pántok nem állíthatók, így ha kicsit félre áll, csak mókolással ( pántok reszelgetése) lehet helyrehozni. Ez sajnos a bosch sütőknél is általános jelenség.
2. A második típushiba lehet, mert az összes ilyen volt a bemutetóteremben ebből a típusból: a kezelőszerv üvegfelülete nem párhuzamos az ajtó felületével, hanem dől hátrafelé 1-2 mm-t. Ez azért van, mert egy rögzítő furatot pár mm-el arrébb fúrtak, mint ahová kellett volna. Ezt is mókolással lehet javítani (keresni kell másik rögzítési pontot).
Mivel nekem szakmai ártalom, hogy egy bútoron a hézagok szépen fussanak, és a felületek síkban legyenek, első dolgom volt ezeket kijavítani.
Talán még felróható, hogy a görgők csak részlegesen kihúzhatók, és nem túl finoman működnek. De a semmitől jobb, és legalább 3 van belőlük. +60k-ért egyébként lehet venni teljes kihúzású, vaj-simán működő görgőszettet.

Előnyök: szép, jó, szeretjük. Fényes fehér, fogantyúmentes fronttal úgy néz ki, mint a katalógusképeken. :) Az ajtó sütés közben csak langyos. A hűtőventilátor az ajtó feletti hézagon fúj ki előre, halk búgással. A program indításától pörög, míg a sütés lejárta után le nem hűti bizonyos hőmérsékletre a sütőt (100°C?). Két tepsi jár hozzá (mély & lapos), egy rács, és egy maghőmérő. Csak mirelit pizzát és tököt sütöttem eddig benne, azok jól sikerültek. 3év gyári gari van rá.
Ha lesz időnk komolyabb étellel is tesztelni, majd beírok az árukeresőbe is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.