Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18014) ribarszki válasza Dave™ (#18012) üzenetére


ribarszki
őstag

Ok, de azért legyünk objektívek. Szőnyegen a sima fejek között nincsen egetrengető különbség. B-C-D osztály, a végeredmény elégé hasonló lesz. Ha kap a porszívó egy elektromos kefefejet, na akkor változik a helyzet, mert nagyságrendekkel jobban tisztítja a szőnyeget mint a hagyományos csak vákum elven működő.

Illetve a kemény padló besorolást soha nem értettem.. :F A padlóba nem tudod beletaposni a koszt mint a szőnyegbe. A padlóról még a 8k-s Hujanji porszívó is felszed mindent, max 2x áthúzod rajta. Ennek ellenére van amelyik D-E-F osztályzatot kap kemény padlóra. Tudom, hogy van rá matek, és megvan mi alapján számolják, én is olvastam, csak a szőnyeggel ellentétben ez kicsit furcsa..

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.