Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17045) ribarszki válasza pjen (#17041) üzenetére


ribarszki
őstag

Nagy trükk nem lehet a videóban. Az electrolux cyclon rendszerű, ott látod is a benne gomolygó füstöt, mégsem ereszti sehol. A samsunghoz pedig elég hozzáérni és megmozgatni a részeit, hogy lásd ez bizony süsüként fog viselkedni. Egyébként arra célzol, hogy a Miele és az Electrolux lefizette a tesztet, hogy őket hozzák ki győztesnek? A kézenfekvőbb válasz, hogy a samsung ekkora szarokat gyárt. (de legalább zenél ha bekapcsolod) Amit tapasztalatból meg is erősítek.

at11 Ha jól megnézed, a philips a motor után füstöl, vagyis a bekapcsoló gomboknál jön ki, de az kb a motor után/fölött van. Mivel a hatalmas erővel nyomja a levegőt (füstöt) hátra, a hatalmas légtömeg utat keres magának. Ha le van tömítve akkor csak a szűrőn át mehet. Viszont ha nincsen, akkor megkeresi az útját, ott ahol nincsen szívóerő. Vagyis pl a bekapcsoló gombnál. A samsung is hátulról kezd el füstölni, csak úgy tűnik mintha a tartályból is jönne.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.