Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz JohannZimu #48101 üzenetére
ezzel csak az a baj,hogy doesn't post sehova,csak UK
-
JohannZimu
senior tag
válasz Ed Parker #48102 üzenetére
Anglián belül ingyenes.
Itt van két futárcég is:Mindkettőnek van angliai csomggyűjtő címe, ahonnan elhozzák 2-3 hetenként.
Szállítás költsége 12-14.000 forint a súly miatt.AVR600 bemutató darab 1800Ł
[ Szerkesztve ]
-
tjojo
tag
-
Ed Parker
nagyúr
válasz JohannZimu #48103 üzenetére
ja úgy ok
-
Ed Parker
nagyúr
válasz JohannZimu #48106 üzenetére
amíg nem lesz egy emblám vagy egy akurate.
attól függ melyik jön előbb olcsón. -
-
Ed Parker
nagyúr
-
JohannZimu
senior tag
válasz xtremetuning #48110 üzenetére
AM-en néztem amiről beszéltünk, rákeresnél, van ott egy 8000-es darab, mit szólsz?
Nem tudom belinkelni...
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #48110 üzenetére
már gyűlik a boríték,csak még azt kell eldönteni hogy mellik legyen
-
xtremetuning
addikt
válasz JohannZimu #48114 üzenetére
"már gyűlik a boríték"
+1 , most akartam neki én is felajánlani...
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Ed Parker
nagyúr
válasz JohannZimu #48114 üzenetére
áá,ez A4-es,fér ebbe elég zsé
-
Buster17
addikt
Hali!
magnat 1200 soundforce 50euro/db áron megéri újonan?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Átfutottam a nulladik hozzászólást és segítséget szeretnék kérni. Majd tervezném, hogy egy kicsit hang szempontjából felturbóznám a minőséget a mostanihoz képest, kis Logitech recsegő. Összeg, hát olyan max. ~120 körül lenne. (hiteles megoldás lenne az extrem-ről mondjuk)
Ami fontos lenne, hogy a gépre lenne kötve, digitálisan, külön hangfal, külön erősítő szett (5.1) de a front álló legyen. + majd egyszer egy lejátszó hozzá, de az most nem lényeg.
A hsz-ben láttam egybe rendszert, az nem lenne jó. Tudnátok mondani típust, ami kb. ilyen pénzből, és ilyen elvárásoknak megfelel! A gépen film, zene, meg minimális játék kellene. Típust rátok bíznám, nem igazán értek hozzá. :/ Minőságben meg olyan legyen, ami elfogadható ennyi pénzért.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Valkűr #48123 üzenetére
Hát digitális jó lenne. Amúgy előttem amit linkeltek cuccot, nagyon tetszik, meg szép is, azt azért elfogadnám. Csak hát nem értek hozzá hogy mennyire jó ez az összeállítás.
Ja, meg annyi, hogy lehet kint is kellene majd vele zenélni, nem buliba, csak úgy szóljon.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Valkűr
addikt
válasz Sub-ZeRo #48124 üzenetére
Ki mit nevez jónak, csodákat ne várj tőle...Az Onkyo nemigazán csinál jó hangsugárzókat, de ettől még nyilván van akinek tetszik ez is...HA ennyi a keret akkor túl sok lehetőség nincs..Ebben az árkategóriában, én inkább erre csapnék rá:
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Avanti
csendes tag
Sziasztok,
Kommersz házimozit szeretnék beüzemelni, költséghatékonysági okokból és ebben kérném a segítségeteket.
Egy durván 27nm-es helyiségben lesz a rendszer (konyha+nappali egybe). Ami a legfontosabb szempont, hogy a hátsó hangszóróknak vezeték nélküli kialakításutaknak kell lennie mert sehogy nem megoldható az esztétikus kábel elvezetés.A következőket néztem eddig, de nincs igazán támpontom melyik számít "jobbnak". Tudom, tudom, mindegyik szar, a profi külön darabokból összeállított rendszerekhez képest de az nem igazán fér bele anyagilag. Felső határ 250e pénz.
Jelöltek:
Samsung HT E6750W ~ 220e
[link]LG BH9530TW ~200e
[link]Sony BDV-N9100W ~250e
[link]Szerintetek? Vagy valami teljesen más irányt érdemes követni?
Samsung LCD tv-hez párosulna a rendszer -
Toobee
veterán
válasz Valkűr #48128 üzenetére
A Sony bullshitjéből: "Dőljön hátra és élvezze a különbséget, amit az 5.1 csatornás surround hangzás és a Magnetic Fluid hangsugárzók kiemelkedő teljesítménye nyújt. Ezek a karcsú, mégis hatékony hangsugárzók a földrengető robbanásoktól a lágy suttogásig, mindent 1000 W-os, tiszta, torzítatlan Hi-Fi hangzással adnak vissza."
-
nagyúr
válasz Valkűr #48125 üzenetére
Nerm nagyon akarok rá többet költeni, mert a C + CE vizsga meg ami hozzá kell nem lesz olcsó dolog.
De ez is tetszik. Meg szerintem nekem jó is lesz. Köszi.
-
justo00
tag
válasz #09634560 #48133 üzenetére
Hát a max ár 180eft nincs rá több lóvém és ha lehetne újat szeretnék. Ebből az erősítő 64900ft szal a hangfalakra 115eft marad.
Esetleg mit lehetne ebből kihozni akkor szted?
(ha van rá lehetőség akkor extreme digital de ez nem feltétel, esetleg melyik áruházat ajánlod?)Mi az amit ajánlanál elfogadható áron az erősítő mellé?
-
krx21
nagyúr
Általánosságban van észrevételem a mai házi-mozi erősítőkkel kapcsolatban:
Hány száz ezerért kell vásárolni, hogy egy erősítő eleje, potméterei "rendes" fémből legyenek???
Anno mikor volt 20 éve egy Onkyo jobb fajta sztereó erősítőm, fém volt teljesen! A mai AV erősítők anyaghasználatai egyszerűen siralmas... Lehet már rég vizsgálódtam erősítők terén, de döbbentem tapasztalom, hogy a több mint 200.000 Ft-os erősítők műanyag előlapjai előtt, mozgó tengelyű ócska műanyag tekerők figyelnek... Bármelyik erősítőhöz közelebb lépve, pláne megtekergetve, megnyomkodva olyan gagyi érzésem támad, hogy sajnálni kezdem az összes forintot rá...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Valkűr #48138 üzenetére
Egy fémes gombot megnyomva, tekergetve egész más benyomása lesz az eszköznek... Ezek is fontosak szerintem ilyen áron... Persze, hogy nem ettől szól jól, de sok mindent elárul... Első körben azt, hogy a takarékosság, költséghatékonyság jegyében született az egész tervezés... Egy 200e erősítő vajon hány százalékkal lenne drágább egy legalább alumínium előlappal és tekerő gombokkal? Szerintem nem sokkal az biztos, de máris sokkal jobb benyomást keltene..
[ Szerkesztve ]
-
JohannZimu
senior tag
Ez is egy jó cucc lehet, bár nem tudom, hogy műanyag-e a "tekerője"
-
xtremetuning
addikt
Van egy rossz hírem : a mai (új áron) 200 nagyon nem megfelelője a régmúltéinak....
Ezek általában japó műanyag rizsrakéták. (Elnézést mindenkitől, de ez a véleményem).
Minimum audiofil az a határ, ahol az említett minőséget (az építésben is) megkaphatod.[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Valkűr
addikt
válasz JohannZimu #48142 üzenetére
Fém.. A régi cuccokat kár emlegetni most, mert abban az időben ezek kb annyiba kerültek mint most az amit legutóbb linkeltél Legalábbis az akkori pénz értékéhez viszonyítva...
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz xtremetuning #48144 üzenetére
Hát szomorúan konstatáltam...
(#48147) bajnokpityu: Az általam megnevezett anyagigény igazán nem extra többlet, speciel én megfizetném azt az ezrest, ha ettől fém lenne az eleje...
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Ez nem igy működik. ha gyártanak belőle tizezret,akkor az az ezres,amit spórolnak darabonként rajta,már fontos.
Márkától függetlenül,nagyon megnézik a gyártók, hogy mit, és mennyirét pakolnak a szajréba...
Elac listaára is 6-700rugó,de meglepődnék,ha azt mondanák, hogy a gyárnak 70-80rugónál több anyagot kellett belerakni. és mégse hallottam 150rugós diy dobozt,ami megverte volna... Ezt hivják mérnöki munkának.szerk:ami a gyártónak egy ezres,nem egy ezresért épitenék be...
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Valkűr
addikt
válasz xtremetuning #48144 üzenetére
Pontosan...Erősen gondolkodnom kellene, hogy mire cseréljem be a Sansui 3000 elő végfokom, a ma kapható erősitők közül, h ettől jobb hangot kapjak...
-
bajnokpityu
félisten
nagyon off,de szeretnék csábulni. gyártó legalapabb integráltja is bitang gép, ez meg kicsit odébb van. ők nem spórolnak.... tantál ellenállók,tad selected csövek, fél-1cm vastag készülékház, stb....
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest