Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forma69
tag
válasz szricsi0917 #48901 üzenetére
Igen, de BBéci írta hogy HD hangokra nem igazán jó, és én erre reagálva írtam a magasabb összeget.
(#48902) Tamoo: Így van mozira tökéletes, zenére úgyis sztereo rendszer kell.
[ Szerkesztve ]
-
Ekkosh
tag
válasz MasterMark #48891 üzenetére
Ez lenne a legjobb megoldás? Erre még nem gondoltam. Ez azért van mert a az erősítő DAC ját használom és a digitális oldalon mindegy hogy mit használok, hiszen majd a dekódolást és a konverziót is az erősítő adja? És ha csak zenét szeretnék hallgatni, akkor is mehet a videókártyán keresztül, és a hangkártyát el is adhatom? Azt hiszem SAPPHIRE HD 5450-em van ezt elvileg tudja a 7.1-et hdmi-n keresztül, bár furcsa hogy egy 30 GBP-s videókártyával meg van oldva a dolog az erősítő bemenetéig.
-
spiky03
veterán
Valakit hátha érdekel.
Marantz SR-7005 akciós!SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
BBéci
legenda
válasz Dorian #48907 üzenetére
10 perc után kikapcsoltam és kerestem valami másik néznivalót. A második rész nézhető, remélem ez is, csak az elején kell túljutni!
Jó volt a megérzésem és csak 14 GB-os mkv-t kölcsönöztem, nem remuxot.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz JohannZimu #48909 üzenetére
jó szól az új gép?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz JohannZimu #48913 üzenetére
van ez így,ha jól emlékszem állítható a hangerő
-
Ekkosh
tag
válasz MasterMark #48906 üzenetére
A zenére részt kifejtenéd bővebben légyszíves?
-
pok7777
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig Denon 3312-hez keresek hangfalszettet.
A DALI ZENSOR 7 ill. DALI LEKTOR 6 is sokkal kisebb tudású
az erősítőhöz?
Újonnan ezek esetleg beleférnek a keretbe egyelőre sub nélkül.
Ill. ha látott valaki használt dobozokat ami szóba jöhet...köszönöm!
-
BBéci
legenda
-
cecil
aktív tag
En is láttam a marantz sr7005 arat... Es elgondolkoztam, hogy jobb-e mint egy lx76...
Szerintetek? Mozi 80% zene 20%, Clarus rhea pro szettet hajtana. Ja es a frontok meg lennének támogatva 2 csatornás vegfokkal is. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Megvettem a LG DH 6520T házimozit. A csomagban nem volt vasmag.A régiben még volt.Már nem kell,nem használják? Vagy csak kisprórolták?Köszi a választ!
-
bajnokpityu
félisten
jelentem lassan én is beállok a focalhivők közé...
920as olyat táltosodott egy jobbféle hangfalkábellel,h ihaj...de azért még a jányokat szeretem,szal no para
eladó topping dac
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #48922 üzenetére
pfffffff,de ßar
egy éve,meg b.zi focalosok
mi van az 509-es álommal?
[ Szerkesztve ]
-
gyurczy
őstag
Jobbféle? Én azt hittem az AQ Aspen már az. Mondjuk nem zenélte le a jó kis Magnumot.
Még a végén Emo fan is leszel, nem csak Focal?
[ Szerkesztve ]
-
JohannZimu
senior tag
Én is beállnék, guba error van...
Pedig ez egy életre elég lenne nekem... [link]
[ Szerkesztve ]
-
zeix
senior tag
Sikerült hdmi kábellel rákötni az erősítőre a hangot.
MPC-hc-t + ac3 filtert használok.
Sztereó jelforrásból nem tudok 7.1-et kihozni?
Mert csak a frontok szólnak mp3-nál.
Ac3 filter 7.1-re van állítva, az erősító hdmi direct-re, még a sub sem szól.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz gyurczy #48925 üzenetére
Ha Toobee, vagy XT egyszer hajlandó lesz a frontendemmel, kábeleimmel együtt pár órára befogadni, útra kelnék... kábel már megvolna hozzá.
Kérdezd Toobee-t az aspen vs valhalláról a saját láncában.
Végfokomnak túl nagy az aspen kapacitása, ezért denonnal teszteltem itthon este őket. Végfoknak nem lett baja, de megnyugtatásul kaptam némi grátisz tuningot. Így is kijött a difi, meg is fogalmaztam, de odaát focallal, sztereo erősítővel ugyanazokban a paraméterekben, csak erősebben kijött.Kittosz: pedig ez egy igen jó vételnek számit...
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #48924 üzenetére
mi volt a drót?
milyen volt az 509?
(#48926) Kittosz:sztem ez kamu,valahogy nehezen tudom elhinni hogy egy ilyen szett,ahol csak a két front 6000€ ennyire olcsó legyen...
[ Szerkesztve ]
-
lavor14
tag
Sziasztok.
Most kaptam egy Magnat 300A mélyet és olyan gondom van hogy bedugom a bemeneti hangot a mély szól de viszont a többi 4 kimenet nem.
Ez miért lehet??[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Elképzelhető, hogy a LG DH 6520T nem tudja a dts-t??? Nincs hang a Rammstein dvd-men!!! Kihullik a hajam...
-
gyurczy
őstag
válasz bajnokpityu #48928 üzenetére
Leírta, de a te véleményedre is kíváncsi vagyok. Hozzám mikor hozod a Valhallát?
-
bajnokpityu
félisten
válasz Ed Parker #48929 üzenetére
509et ma más kábelekkel, erősítővel hallottam, és eladó is látta arcomon a fancsali pofát.. viszont,ami erősítőről jó lett az 509, onnan még jobb a 609. Álmodik a nyomor...
Viszont még mindig hiányzott valami...Ez egy olyan régi felújitott Valhalla drót, amiről aszongyák a siltechlandosok, hogy mosott a közepe. Hogy milyen más drótokkal volt összeengedve, azt inkább nem publikálnám, ekkora nagyvaddal még sosem volt egy szobában.
Gyurci:számit a véleményem?
Mondjuk úgy,hogy mélyebbre megy, kevesebb,de pontosabb a mélye, életszerűbb a tere(nyilván a felvétel virtuális tere), nagyobb a felbontása, és megfogott a magasa.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
lavor14
tag
válasz MasterMark #48934 üzenetére
Üdv.
A tápcsatlakozó feletti két csatlakozóba dugom bele a bemeneti hang kábeleket.
A mély a szól normálisan. De a mellette lévő 4 kimenet nem szól egyáltalán. -
MasterMark
titán
válasz lavor14 #48937 üzenetére
Ez nem egy erősítő. (Illetve van benne, de nem arra való.)
Ennek összesen 2x2 bemenete, és 2 kimenete van, ami csak akkor szól, ha erősítővel kötöd rá.
A vonalszintű (line-in) bemenetre dugva, csak a mélynyomó fog szólni.
A baloldali két banándugó az erősítőből jövő kábelt kell dugni (FROM RECIEVER), és ami a hangfalakba megy tovább azt a mellette lévőbe (TO SPEAKERS).
Keverni sem lehet, tehát vagy a vonalszintű, vagy az erősített bemenetet használod.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
gyurczy
őstag
válasz bajnokpityu #48936 üzenetére
Gyurci:számit a véleményem?
Most mit fényezteted magad? Kérdezném, ha nem?
A többi priviben...
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Most 2*2.5mm, monitor hifi kábelem van... egyszerű réznek tűnik...
Tudnátok ennél valamivel jobbat ajánlani, de nem a horror kategóriában? (obsidian 600 + sony 1040)
Ja, nem lapos profil kellene...[ Szerkesztve ]
-
lavor14
tag
válasz MasterMark #48943 üzenetére
Akkor már értem miért szólt csak a láda.
Nagyon szépen köszönöm a segitséget.
-
krx21
nagyúr
válasz JohannZimu #48947 üzenetére
Arra értem, hogy nem kell a legdrágább... De a rendszernek ne legyen szűk keresztmetszete...
-
BBéci
legenda
Clarushoz tök mindegy. Négy házimozi són hallottam Clarust, citrom díjat érdemeltek volna. A nagy hangerőn kívül semmi jót nem lehetett mondani rájuk.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest