Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Oldfighter #44145 üzenetére
A helyedben nem mellőzném az automatikus bemérést!
Amikor a Pioneer SC-LX76 megérkezett, csak a sima MCCAC-val végeztettem egy ponton mérést és egyáltalán nem voltam elájulva a hangzástól, pedig egy 600000 forintos vas. Aztán néhány nap múlva végig futtattam a Professional változatot és nagyságrenddel jobban szólt a cucc. Nem hülyeség az auto EQ.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Parson
addikt
Jaja, már szimpla fizikai tényeknek is ellentmond.
No odáig jutottam, hogy ~107 (m) hangfalkábelt kell vennem (igaz, 2 rendszerhez).
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
tomic
addikt
Esküszöm nem tudom most már mit csináljak.
Egyikőtök ezt a másik azt mondja.
Nem igazán tudom elfogadni,hogy ha van rajta állítási lehetőség akkor nem kell állítanom.
Oké,addig ,hogy ha már az egyikőtök azt mondja tekerjem fel a vágást maxra .Feltekerem.
De mikor a bemérés kész,utána azt hagyjam úgy? És csak a hangerőn állítsak max tetszés szerint?
Vagy azt sem kell? -
törölt tag
Ha bemérés kész akkor nem kell azt se álllitgatni.. hacsak nem kiugróan nagy vagy kicsi az érték.. Phase-t nem kell állitani és maxon hagyni a frekit..
Torma 1981: az 1 sz hsz alján van erősitőajánló, onnan szemezgess. és elég sok erősitőt ki lehet vlasztani hogy melyik kat. mert sok modellnél csak az évzszám szerint változik a számozás.. amit nem tudsz, linkeld be ide.. Thomson,Samsung kenwood..... stb egy gyártmányos készülékek kerülendők..
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Az a tekerentyű egy alul-áteresztő szűrő. Elvileg ha nem hangfalbemeneten keresztül kapja a jelet a sub, akkor semmi jelentősége, a mozierősítő vág és azt a jelet küldi a subnak. De nem zárható ki, hogy a te mélynyomód -ostoba módon- nem tesz különbséget a két bemenet közti viselkedésben, így az a biztos, ha maxra tekered, ellenkező esetben van némi esélye, hogy lyukat tekersz a frekimenetbe, mert ennek a vágásnak is van egy bizonyos meredeksége. Száz szónak is egy a vége: tekerd maxra és hagyd úgy!
Azt is leírtam korábban, hogy a hangerővel milyen esetben mit kell csinálni.
Remélem így kielégítő a válasz...Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
Tszkr
csendes tag
Sziasztok,
Onkyo htr-548erösitő, melyik passzolna hozzá? Esetleg más ajánlat...
Használtban gondolkozomHangfal: Jamo s606
Polk Tsi 400 -
spiky03
veterán
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
Felhivtam ma Sancit, sikerult vele beszelnem. Csutortokon kell bevinni neki vagy a modemet meg minden cuccot vagy a net arat. Utalas nem jatszik mar sajnos, de azt elfogadna, ha valaki befizetni neki. Privatban tudok adni szamot ahol el lehet erni. Holnap valaki le tud menni arra? En nem tudom megoldani most sajnos (munka). Jo lenne osszehozni csutortokig. Beszallni termeszetesen beszallok en is. Egyeb infoert kuldjetek privatban mobil szamot es hivlak.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Beszéltem Sanci internet szolgáltatójával, lehet nekik utalni is, nem kell hozzá személyesen lemenni.
Ehhez viszont kell a ügyfél azonosítója valamint a számlán lévő számlaszám, ha ezt Sanci megadnád nekünk vagy valakinek privibe akkor már ma eltudnánk intézni ezt a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
lejárt a 2 hét a sekon-nál. felhívtam őket. természetesen nincsen kész, talán a hét második felében.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Mordaunt Short Carnival 9 70k
Mordaunt Short Carnival 7 45k
Polkaudio PSW 110 Aktív 67kEzek mind újak. Melyik éri meg legjobban a belépőszintű rendszeremhez?
-
spiky03
veterán
Pár kérdést tennék fel ismét nektek.
Szerintetek a hangfal állvány tüskéi alá mi a jó megoldás?
Korongok (pl 1 Ft-os vagy 5 Ft-os), vagy gárnit lap? Vagy próbálgatni kell?
Mert havernál most egy csempe lap (vagy hideg burkoló lap, vagy, hogy hívják. ) van alattuk, hogy a tüskék ne a parkettán álljanak.
Valamint a sub tüskéi alá kell tenni valamit, hogy az se a parkettán álljon? A fentebb linkelt Proson R8-asa van.
Meg ugye lefelé van neki a reflex nyílása.
Esetleg valami kisebb darab szőnyeget alá?Köszi ismét a segítséget.
Jah és még egy.
Most bekalibráljuk majd a mikrofonnal a "nyári" beállításra, viszont télen lehet, hogy pár centit majd mozdítani kell neki a jobb oldali fronton, mert mellette van egy radiátor. Ilyenkor majd újra mikrofonozzunk vagy azt a pár centit korrigáljuk csak a menüben és kész, max adjunk rá még dB-t ha szükséges?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.