Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Oldfighter #43588 üzenetére
Félreértettél. Nem a környékbeliek esetleges zavarása miatt költöznek családi házakba a házimozis cégek, szó sincs róla.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #43589 üzenetére
jplaymini ugye egy ablak,ahova be lehet másolni fileokat,amiket lejátszik. Van egy háttér felülete,ks, asio helyett. Ezt én még nem próbáltam.
viszont ez a véleménye a jriver gyártójának: [link]
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #43603 üzenetére
Alapvetően elég hiteltelen számomra egy olyan mérés, ami semmi differenciát nem mutat, miközben hallható... már megint.
eladó topping dac
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #43604 üzenetére
Miért a füled és az agyad nem lehet rossz mi?
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #43607 üzenetére
Ezt nem tudtam kihagyni
-
robi-k
őstag
Egy rendkívül jó sub került fel az avx eladási oldalára: M&K SB12
És épp most nincs szabad pénzem, pedig már évek óta vadászok rá -
nuke7
veterán
válasz bajnokpityu #43603 üzenetére
Tényleg Jriver szerinted nem jo...?
https://youtube.com/user/nuke7
-
MPeter87
őstag
Elkövettem ma azt a hatalmas hibát, hogy meghallgattam a MM-ban a Lektor 8-at és a Zensor 7-et. Nem kellett volna.
Hihetetlenül jól szólnak.
Lehet cserélném kell a Mission M31i-ket. -
tomic
addikt
Dalikhoz melyik erősítő passzol még a Denonon kívül? Esetleg Marantz?
-
MPeter87
őstag
válasz #09634560 #43615 üzenetére
Jo lenne, hihetetlenul jo hangja van, viszont szerintem a szobaba nagy lenne, valamint gondolom a Denon 1912-tol lehet nagyobb erosito is kellene neki, amit nem szeretnek lecserelni, mert egyelore maximalisan kielegiti az igenyeimet, sot, ki sem tudom hasznalni egyelore.
Meregettem a szobat a projektor miatt es kiderult, hogy csak kb 3,5x4,5m, amit 4x5-nek gondoltam, szoval meg 20nm sincs.
Elgondolkodtam amugy a hangfalak cserejen, de inkabb kicsit kisebbre, arban es meretben is. -
Toobee
veterán
válasz MPeter87 #43621 üzenetére
Nem akkor használod ki az erõsítõd valós, érdemi tudását, amikor maximális hangerõn hallgatod, vagy pendriveról bohóckodsz vele. Az elsõdleges szempont, ami alapján értékeli magában az ember, az a hangminõség. Ha meg vagy vele elégedve, akkor felesleges a cserével foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
válasz bajnokpityu #43604 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
A demo nálam 3-4 percenkén lenémít kb 3 mp-re, sok számnál egyáltalán nem.....
Én is jobbnak hallom mint a jól beállított foobar Wasapi, Stealth, Cplay stb.
Mindenkinek: Valaki profi angolos utánaérdeklődhetne, hogy a családi Licenc hány telepítést és egyidejű futtatást engedélyezne, hátha vehetünk egyet a "Házimozi Fórum" családnak, összedobjuk szerintem. Felénk már van 3 potenciális családtag......
Esetleg adnak nekünk ingyen, mert annak itt ÓRIÁSI lenne a reklám értéke worldwide.....
Cekk: egyetértek az érveléseddel, a probléma az, hogy 99 EUR ár itt sokaknak (nekem is ) több mint a heti fizu.. Ha 5 EUR lenne, már rég megvettem volna..... EZ olyan mint a CD ill BR árazás, pofátlan, ha egy BR 1000FT egy CD 500FT lenne, Akkor nem HTPC-zne itt se senki..... sorba állnának a polcon, akkor nem csak kölcsönöznék őket. Te hány BR-t vettél meg eredetiben, és az a kikölcsönzöttek hány százaléka?
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
gorbep
senior tag
válasz bajnokpityu #43607 üzenetére
Apropó , a DSD részét is próbáltad?
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
cekkk
veterán
válasz gorbep #43623 üzenetére
Ha lenne értelmes film akkor még meg is venném, de mivel a mostani filmeket én jó ha egyszer megnézem így egyet sem Ellenben ha egy mozijegy áráért vagy felért online kitudnám kölcsönözi angol hanggal és felirattal soha többet nem töltenék le filmet.
Mondjuk ahogy látom a programmal olyan licenszet veszel amivel mindig megkapod a legfrissebb változatot ellenben az erősítőd sem a heti fizetésedbe kerül és nem is kapsz hozzá örök frissítést De szép is lenne
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz gorbep #43623 üzenetére
Jövő héten tényleg átjönnek a mac pro-val. Mac-Linux jó eséllyel ugyanazt tudja majd. Ha a linuxot veri a jplay pendrive-ről, akkor részemről is írhatunk, Humanék is támogatnának minket.
Egyébként ami hangot most így hallok itthon, már baromira nem hiányzik semmilyen CD lejátszó.
Még egy Linnes gépet kéne megnzni, hogy mennyi előnye van.
eladó topping dac
-
cekkk
veterán
És azt használhatod akkor is ha nincs almás terméked, mert én olyat a lakásba be nem teszek
Nem mellesleg az a 13 dollár még mindig drágább mint egy mozi jegy
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
De az erősítődnek van anyagköltsége, szállítási, reklám és egyéb költsége, ami volumen függő.... vám Áfa stb....
Itt meg 2 mókus készíti a SW-t, nem becsülöm le a munkájukat, de szerintem ez tisztességtelen extraprofit.... Bár tőlük még nem vettem semmit, de általában ilyen "cégek"-től én még sosem kaptam számlát, sosem fizettek kishazámban ÁFA-t stb...... A lifetime support, meg ki tudja meddig tart, van olyan jogtiszta SW-em, amin a lifetime support sosem érte el a Win7 működőképes állapotot... Pedig nálam is van egy-két x*1000$-os értékű licence....... de az nem hobby, hanem munka.
Ha lehet hinni a fórumuknak több 10 000-es ügyfélkörük van, számoljunk már!!!!!! És hidd el, nem savanyú a szőlő, csak ezek az tisztességtelen extraprofitok miatt szív a világ 95%-a pár éve.... mi sem keveset! (hát ez nem a Fair Trade)
-
nuke7
veterán
nem tudom, hogy te hol mész moziba, de csak ha mégegy emberrel megyek, már 3000 forintnál vagyok és akkor csak egyszer nézhettem meg a filmet... és nem vettem mellé semmit.
(#43629) bajnokpityu : ment egy pü. az kimaradt belőle, hogy audirvana van rajta
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
Van valakinek, esetleg ismerősének tapasztalata a Cinema Paradisoval ( win-win-shop)? Remek ajánlatot kaptam tőlük amit vétek lenne kihagyni.
Igyekszem ösztönözni őket is egy kölcsönösen előnyös Marshall-kereszt felállítására.Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
cekkk
veterán
válasz Toobee #43631 üzenetére
Én úgy tudom itthon lehet legálisan letölteni filmeket és zenéket csak megosztani nem szabad
Ellenben a programokat még letölteni sem lenne szabad. Én csak arra reagáltam, hogy az a baj, hogy fizetős valami. Ott van rengeteg alternatíva ingyen, de ezek szerint azok nincsenek ilyen jók.(#43632) gorbep
Na azért megnézném a sok céget, hogy mennyi pénzt adóznak és mennyit tüntetnek el.Akkor a cinemaster és a CV a több ezer eurós árukkal nem extra profittal kerül forgalomba?
Ez ilyen sajnos, van aki ad érte annyit akkor minek adja olcsóbban. Ezek szerint ezek érnek ennyit.
Gondolom a belefektetett munkájukat szeretnék visszakapni, erre feltették a jövőjüket és szeretnének már megélni is belőle.(#43633) nuke7
Akkor ennyi erővel már meg is vehetném a lemezt mert akkor jobb minőséget kapnék mint ezen az itunes-on.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Oldfighter #43634 üzenetére
Ott vettem a Dune-t, korrekt arcok.
gorbep:
Az extraprofit fogalma kapitalista piacgazdaságban értelmezhetetlen. Ez valamilyen neokommunista fogalom.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
cekkk
veterán
Én nem mondom, hogy nem kell megvenni, de sajnos a utóbbi évek filmjei közül nekem nincs olyan amit én megnéztem volna többször, mert nem adtak annyi-t. Van film amit ezerszer megtudnék nézni pl a Forrest Gump de nem tudom megvenni itthon. Mellesleg én nem akarom a BD filmeken kifizetni sem a szinkron költséget mert én nem úgy nézem, valamint a lemez és borító költségeit, mert nekem nem kell. Ha online letölthetném és tárolhatnám úgy az elgondolkodtató lenne, de nem hajlanak erre a kiadók.
Ezért mondom, hogy max egy jegy árát adnék egy olyan filmért amit egyszer nézek meg és soha többet sem.
-
nuke7
veterán
olyan filmet nem kell venni, amit csak egyszer nézel meg.
és amint mondtam, jegyárból kb. örökre a tied egy film az itunes-on.
amúgy nekem nincs asszem magyar BD-m, szóval nem fizetek szinkronért meg ilyenekértnem helytálló az érvelésed, hogy miért nem veszel filmet
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
10 dodó volt a legolcsóbb amit láttam ott az még drágább mint a jegy, főleg ha olyan film amit barátnőmmel nem tudok megnézni mert nem érdekli, valamint miért legyen az enyém ha úgy sem akarom többet megnézni? Mellesleg ezeken gondolom se hd hang meg alacsonyabb bitrátás konvertált filmek egy BDhez képest.
(#43642) Toobee
Van sok olyan modulos program aminél azt veszed meg ami neked kell vagy nagy részét használod. Nem véletlen van sok vállalatirányítási rendszer elkészítve így pl. Vagy azért veszik meg a nagyobb cégek a forrását a programoknak, hogy a felesleges dolgokat kidobálják és magukra tudják szabni. Szóval igen ez egy létező dolog, de látom kötözködni akarsz most velem minden áron.[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
utolsó hsz ebben a témában. és befejeztem. nyilvánvalóan te CSAK EGYEDÜL nézel filmet és CSAK EGYSZER....
mert amint ez a két kitétel együtt nem igaz, onnantól megéri megvenni a filmet. ennyi.
ha ezt nem érted, szólj egy matektanárnak.részemről ennyi.
-
cekkk
veterán
Neked igen nekem nem. De annyi filmet veszel amennyit akarsz, én nem mondtam, hogy ne tedd
Főleg ha nincs hozzá magyar felirat, mert barátnőm pl németül beszél így neki az angol kiesik.Azért majd azt írd már le nekem, hogy ki dönti el, hogy kinek mennyit ér egy film vagy bármi? Mert a te számodra ér annyit, az enyémre nem ér. Ezért nem járnak sokan moziba, mert a mozi jegy és a többi dolog szerintük drága. Akkor most ők hülyék mert nem ér nekik annyit? Meghatároznak egy árat valahol és az ember eldöntheti , hogy ér-e annyit neki/nekik, ha igen megveszi és használja, ha meg nem ér meg neki akkor nem veszi meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest