Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#167777) alphamooncam válasza denesdr (#167767) üzenetére


alphamooncam
őstag

Nem olvasom az AVX-et, biztos vannak hasonlóságok a Ph-el, de miből gondolod, hogy nekem ott, abban a helyzetben volt valami preferenciám?

Nem az enyém volt a kábel, amit kipróbálásra kaptam kölcsön, mindössze lehetőséget kaptam hogy a saját rendszeremben kipróbálhassam.

Alapvetően szkeptikus vagyok, ezért akarok mindent kipróbálni mielőtt fizetek érte, és ez nem csak a hifizésre vonatkozik hanem úgy bármire, ahol lehetőség van rá.

Itt pl. elégedett voltam a rendszerem hangjával, nem állt szándékomban cserélni.

Azt hiszem ezt hívják kiváncsiságnak.

Tovább megyek, a tanulás is a próbákon alapul, meg a tudományok is...

Az általad említett kiszámíthatóság, tervezhetőség, fontos dolog, de csak ezután következik, és én azt mondom, hogy ismerünk jópár paramétert, de nem mindet.

Hangmérnökök szerint nekünk embereknek, a hallásunk nem túl egzakt, viszont összehasonlításnál már egészen minimális különbségeket is észlelünk.

Ezt a jelenséget használják ki keveréskor, maszterelésnél stb. akkor amikor referencia zenéket illesztenek be, hallgatnak rendszeresen a munkáikat ellenőrizendő.

Ezt az általánosan elfogadott és bevett gyakorlatot lehet akár tudományosnak is nevezni. Szerintem.

Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.