Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65020) John D'oh


John D'oh
aktív tag

Sziasztok!

Az Antec CP850 tápom ventije így 8 év után már nem olyan csendes mint volt ezért le akarom cserélni egy amúgy hasonló paraméterekkel bíró Scythe Grand Grand Flex-re. Ezt a cserét a silentpcreview fórumán már ketten is sikeresen megcsinálták egy 4-5 éves topic szerint. Sajnos nem elég simán lehúzni az eredeti ventit és rádugni az újat mert mindketten említették, hogy a tápban található eredeti ventiben az erek (kék,fehér,piros,fekete) fordított sorrendben vannak csatlakoztatva a tápon belül a PCB-hez [kép] az amúgy forgalomban lévő ventikhez képest.
Itt egy kis segítségre van szükségem. Az eredeti topikban is feltettem, de az már egy elég kihalt fórum. Mi lenne itt a legcélravezetőbb ? Az új venti 4 pin csatlakozója egy kis műanyag, amiből az ereket ha kihúzom, hogy megcseréljem a sorrendet akkor nem tudom majd csak úgy visszatenni ! Vagy nem ? Jelenleg abban gondolkodom, hogy veszek egy rövidebb PWM kábel hosszabbítót [kép] aminek levágom a csatiját amit amivel a tápra csatlakozna, majd az eredeti táp ventijének a kábelét ( ami csatlakozva marad a táphoz ) szintén elvágom, a kettőt összekötöm ( esetleg forrasztom is ) egyenként a megfelelő sorrendben, és végül így csatlakoztatom rá az új ventire.
Van esetleg valakinek jobb ötlete ? :D

Köszi !

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.