- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
aelod #131940 üzenetére
A tricepszem jól fejlődik és igen tudom,hogy a kar nagyságát a tricepsz adja. Nem csinálom helyesen a fekvenyomást? Vállakat lefeszitem a padhoz,derekammal nem érek a padhoz,lábaimmal taposom a talajt,könyököm nem váll magasságban kb rúd alatt szal olyan 60-45fokot zárok. Csinalhatom kis súllyal v. naggyal alig durran rá a mellem. Inkabb csak mindenem kap egy kicsit a mellem.vállam.tricepszem néha még a hátam is. Átmentem csigára és a mozgástartomány miatt vagy nem tudom de olyan pumpát kapott a mellem hogy 3x-ra durrantak. "Belső" mellizmomnak nincs sok tömege tény de igy kabellel ugy bedurrant az a rész is. A mell funkciója hogy a karokat közelítse-tárja. Csigán kis túlzással majdnem összeérintheted a bicepszeidet,fekvenyomásnál kiinduló és végpoz között mekkora szöget mozogsz? Meg mért nem izolálassal és a lehető legnagyobb mozgástartománnyal(+terhelés alatt tartani az izmot nem kilockolod az izületet azt eltartod egész nap a súlyt)érem el hogy a legjobban fejlődjön az adott izom? Nem okoskodni meg kioktatni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest