Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dantenero72
aktív tag
-
Dantenero72
aktív tag
válasz marked one94 #149155 üzenetére
Az nem semmi Hiába nem egy szálkás forma elég komoly tekintélyt érdemelsz. Brutál framed van,az a váll szélesség dzsízüsz Lehet fele olyan széles se vagyok mint te Am ez full "lankadtan" vagy azért rá vagy pumpálva? RISZPEKT
[ Szerkesztve ]
-
Dantenero72
aktív tag
válasz Zola007 #142481 üzenetére
Főzni,bevásárolni,mosogatni mondjuk nem kell ha van elég pénzed,kaja megoldható meg bevásárlás is a neten 2kattintással aztán amig kihozzák megint szabadidőd van vagy kilogisztikázod h meló vége elött x idővel lerendelsz és mire hazaérsz már ott várnak a dolgok,mosogatás mosogatógép,bejárónő stb melett megint 0idő. De ugye a nagy többség ilyenekkel nem tud élni. Amiket leírsz lehet igaz az átlagemberekre de szerintem itt a forumon nem ez a jellemző és sokunk így is nehezen oldja meg az edzést meg a szabadidejét,a mai világ olyan szinten felgyorsult hogy esélyed nincs lepihenni vagy akkor pénzt és aktív szabadidőt buksz,sokat. Amin ezen segiteni tudsz az sajnos a pénz vagy mégtöbb pénz. Persze mondhatnám hogy miért akarsz te egy nap 1.5órat edzeni ami effektiv utazástól függően akár 2.5óra minusz a napodból,majd még a csajoddal filmezni,haverokkal beülni egy üditőre/sörre,otthon kikapcsolni valami játékkal esetleg neten utána olvasni érdekes dolgoknak igy képezni magad stb stb és ezekből egy nap max 2 kivitelezhető(alapvető dolgokat nem írtam le mint amiket te is írtál de kifejtettem feljebb hogy azok nagy része megoldható,pénzzel). Ergo csak azt akarom mondani h a munkán kìvül nagyon kevés aktivitást tudsz egy nap megtenni azok közül amik téged éltetnek,én pl tényleg rengeteg mindent tennék egy nap és ezekből max 3 ha összejön de csak részlegesen,de ez is teljesen relativ mert valaki megelégszik annyival hogy munka,hazamegy és alvásig nézi a tvt.
Az egész téma a Harcosok klubja kb,abba tök jól megvannak fogalmazva hogy milyen társadalomban élünk,hogy az emberek mennyi felesleges dolgot tesznek stb stb.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz marked one94 #142437 üzenetére
Nekem meg herótom van lemenni a terembe ahova járok,beszélgetésekből fülelve valami más kondiból most valamiért átjött ide egy valag gyúros akiknek a 80% ilyen kokszos tag(nem agresszivak vagy beképzeltek) csak annyira jó hogy én majd beszarok a súlyok alatt hogy fejlődjek ezek meg végig edzenek pinasúlyokkal azt még is 60as kar... teljesen elveszi a kedvem az egésztől,vagy megunom vagy lehet elkezdek érdeklődni anyagért... tudom szarjam le ne,ne méregessem magam de nem megy...
-
Dantenero72
aktív tag
válasz Woodslave #142118 üzenetére
magamból kiindulva hogy vannak napok mikor szinte alig viszek be fehérjét még is fejlődgetek és nem tapasztalok durva izomvesztést ,rendes kaja mellett nem lenne szükséges,de valszeg ez is genetika mert most husvet alatt benyomtam kegyetlen mennyiségű cukros xart és alog jött fel rám valami mintha mikor aktiv "edzegetős" életmódot nyomok sokkal gyorsabb az anyagcserém mint mikor kihagyok 1évet,honapokat(bár ez lenne a normalis elv.)
-
Dantenero72
aktív tag
válasz aelod #142039 üzenetére
Te durvábban festesz nem fekete-fehér filteres képekkel,szóval itt csak az a kérdés hogy amit "állít" a kép mellett mennyire van ferdítve. Meg nézd meg a tag instajat átlagos gyúros fizik semmi extra,dátumokat nem kezdtem el csekkolgatni de szerintem ez a 2véglet van a srác esetében hogy koksz vagy ez legalább 6+hó
-
Dantenero72
aktív tag
válasz Ļantos #142020 üzenetére
Átalakulás közel nem kokszos csak ha tényleg 2hó alatt történt de te ezt honnan tudod? Readásul egy edzés után felpumpált izmokkal jó megvilágítással plusz fekete-fehér filter rengeteget tud dobni egy képen. Persze mint írtam HA tényleg 2hónap telt el akkor oke valszeg egy lightos kúrába kezdhetett,ami csak azért k.va gáz mert így reklámozza magát mint sz.edző...
Én facen bekövettem ilyen Testszépítés Ibi-vel vagy mi a tökömet h a bnőmet motivaljam hogy nézd a duci mit változott x idő alatt akkor neked negyed ennyi idő se kell ahoz a kis felesleghez,de rá kellett jöjjek hogy ezek mind kamuk mármint a leírások mert olyanok vannak hogy 130rol 100ra 3hónap alatt majd 100rol 110re 1honap és ez mind csak izom és a mellékelt képeken ez is jön le egy kis túlzással csak aztán számolgatok hogy én mennyi ideje edzek stb...és nem hiszem hogy minden "páciense" kokxol.
[ Szerkesztve ]
-
Dantenero72
aktív tag
[link] Elmebeteg egy fizík Az a kar,váll derék arány takarodj!! Nem értem hogy ez a tag vasággyal volt 20kg szoval rendesen kellett cuccolnia még sincs bubble gut. De persze aztán lehet natural.
-
Dantenero72
aktív tag
Fuu olvasom ezt a tri-láb edzést.... vasárnap lementem unalomból hasazni(mai napig érzem az izomlázat) meg valami amihez kedvem támad ami a tricepsz lett főleg hogy haverom is pont akkor esett be a terembe és trinyózott. Azt belehúzott még egy lábazásba is... nah szóval egy k.va kemény hasazás és tri edzés után kis bemelegítés után ass-to-grassben 100kgval 3-5 ismétlés után sikeresen meg húztam a bal lábam "hip flexorát". (tudom chepelen a nagymamák 100al melegítenek,szégyellem is magam). Szóval soha többet nem lábazok tri meg főleg has után.. fáradt is vagy törzsed merevebb a hasazás után még jó hogy nem lett komolyabb baj...
-
Dantenero72
aktív tag
válasz aelod #135746 üzenetére
Skullcrusher (sorozatba miutan nem megy több egyből ugyanazzal a súllyal szűken nyomok, megint ameddig csak megy), csigán letolás,csigan letolás forditott fogás vagy csigán nyak mögül,"lórúgás vagy tricep kickbacks" és a végén tolodzkodás.
Bicepszre: incline bicepsz ,állva rúddal válszélességben fogva vagy ugyanez csak forditott fogással,kalapács,scotpad csigássalMost ezt heti 2x egyszer mell után kisebb súly több ismétlés tricepszre,bicepszre nagyobb súly kevesebb ismétlés. Másik kar edzős napon meg tricepsz nagyobb súly azonos ismétlés,bicepsz kevesebb súly több ismétlés. (most lesz 2hete hogy így csinálom.)
Bár azt hiszem hagyom a francba [link] amikor 17,5kg-val nyomja amivel én szoktam azt hiszem felesleges ezt csinálnom.
[ Szerkesztve ]
-
Dantenero72
aktív tag
Ha elvileg a legnagyobb izommunka az tömeg*sebesség akkor nem jársz jobban ha pl fekvenyomásnál annál a súlynál maradsz amit jó lassan letudsz engedni majd kirobbanva felnyomni?(persze nem olyan grav. gyorsulással hogy a rúddal együtt te is elemelkedsz a padtól ) Továbbá elképzelhető hogy fekvenyomás : valaki nem képes az egész mellizomzatának az összehúzodására így hiába nagyob a mellizma kevesebb erőt tud vele kifejteni mint az akinek kisebb de az egész izomzatot képes összehúzodásra késztetni? (vagy ilyen nincs,az agy-izom kapcsolat inkább csak azt jelenti hogy ha a mell izmát akarja ugráltatni akkor csak az fog mozogni nem fog még ráfeszülni más izom is? ez most igy lehet hülyén lett megfogalmazva mármint az egész)
-
Dantenero72
aktív tag
válasz Zola007 #135755 üzenetére
Nah ő beszél full range of motionről azt a skullcrushert pont a lehető legkisebb frm-el mutatja. Másik hogy bodybuilderekről kezd el dumálni akik szúrnak orrba-szájba (ez a tag is valszeg egy keveset nyom magába ,régebben néztem videojat meg Omarisuf-osba is szerepelt). Én annó 17-8 évesen full alap gyakorlatokkal edzettem kb egy évig. Tolódzkodni akkoriba csak úgy ment az elején hogy a lábujjaim lent voltak a földön,tiszta ciki és gáznak éreztem de csinaltam aztán elég hamar eljutottam oda hogy akár +súllyal is a derekamon ment rendesen a tolódzkodás(30at simán megcsinálok saját súllyal ha azzal kezdek) szabályosan. Egyszerűen csak az a problémám hogy mintha csak a shorthead lenne képes a fejlődésre,tehát kb nagyobb mint a longhead-em(bicepsznél ugyanez). Továbbá pl bicepsznél (de ugy a legtöbb izmomnál) áll fent a legjobban az hogy pl csak fogom a francia rudat bemelegitésnek csinálok 10et és úgy bedurranok és besavasodok mintha 30kg-al csináltam volna. Olyan mintha mindegy lenne hány kilóval bicepszezek a végére ugyanúgy vagyok bedurranva és fura mert a többi izmomnál azért nincs az hogy X kiloval ugyan azt a bedurranást/kifáradást érem el mintha csak X/2-vel csinálnám. (Ugyanannyi ismétlés X-X/2) De persze ez lehet megint csak az én hülyeségem
[ Szerkesztve ]
-
Dantenero72
aktív tag
válasz HussarF #135587 üzenetére
Igen az agyon szteroidozott állat rángatja a súlyt=/= kezdő vagy csak nem koxoló személy rángatózik. Persze attól is kapni fog az izom de keveset és csak lesérülsz. Amúgy csak nézd meg a teheneket,disznókat stb amiket agyon nyomnak minden szteroiddal és izmosodnak,nőnek mint a picsa azt egész nap csak állnak és zabálnak/legelnek. A rángatásnak egy hasznos kivitelezése van az pedig ha eccentric edzést végzel (már pedig azt is kell) és akkor is teljes mozgástartománnyal.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz Speeedfire #135584 üzenetére
Ebbe azt nem értettem soha hogy oké megmondja mit,hogyan, mennyit egyél (amiután egy kis research a neten stb és már tudsz is egy diétát összerakni,most az inzulinérzékenységedet stb nem fogja tudni megállapitani az "edző",hogy mennyire vagy hizékony stb stb ezeket magadnak kéne tudnod)meg aztán nem fogja ő neked megfőzni/összeállítani/lemérni a kajákat és betartani a diétát is neked kell. Az edzésről meg annyit hogy láttam edzőt aki szabályosan végzett mindent de az "ügyfelének" csak elmondja a feladatot de szarik rá hogy milyen szabályosan csinalja ő azt. Persze értem a kérdés pont ez hogy tudunk e olyan helyet ahol van ilyen edző
-
Dantenero72
aktív tag
-
Dantenero72
aktív tag
válasz kicsiogre #135212 üzenetére
Mert a csirkemellet nem nyomják tele adalékanyagokkal? Itt arrol beszélhetünk hogy a csirkemell 60% valós hús míg a csirkemell felvágottba 40%. (100-100g) Az az 40g vs 60g valós hús,és az árrés a kettő közt is hasonlóan 20%(240-200Ft/100g). Akkor oké kicsit drágábban kicsivel több hús de azt még megsütöd stb így a fehérje tartalom különbségük mennyi lesz?
Most az értékeket árakat random írtam. Persze ez bukik ha egy szabályozat alapján a sonka 5% valós hús tartalom/100g esetén már árúsítható(most lusta vagyok ezek után keresni). Szóval szerintem ha tudod mikor milyen minőséget kapsz a pénzedért a sonka is lehet jó. Persze neked is igazat kell adjak. -
Dantenero72
aktív tag
Mi a baj a felvágottal? Pultnál dekára vett csirkemell sonka miért ne látott volna húst? (Minőség ellenőrzéseken megbuknának +a sima csirkemellek is sok helyen elég tré minőségek) Nem előre csomagolt szirszarokra kell mindig gondolni azok tény hogy kevés húst tartalmaznak. Meg házi kolbász se rosz fehérje szerintem és most nem diétázásról beszélek csak szimplán fehérje bevitelről. Nekem szerencsémre csak alsó hasam zsírosodik csak sajnos nagyon könnyen de könnyen is jön le rólam ha odafigyelek. Igaz most rá álltam a reggeli zabkására bár nem értem hogy miért jobb kásaként enni mint zabpehelyként tejjel.(Igen tejipar igy megy úgy meg a bocik de van kokusz,mandula tej is stb). Meg diétában ti hogy éltek cukor meg alacsony vagy akár 0szénhidrát mellett? Nekem az agyműködésem leállna és ahoz nem lenne energiám hogy kikeljek az ágyból hát hogy még edzek Szóval rólam lejön a felesleg de vissza eszem mert egyszerűen meghalok zombi vagyok ezek nélkül.
-
Dantenero72
aktív tag
Ti ismeritek ezt az oldalt? [link] 3hét után ennyire szállkás feszes lesz és úgy megemelkedett a segge? Hagyjuk már..... Ha csak nem dolgozott 3hétig és nonstop edzett csak ezzel foglalkozott... (mint irja egy hétre 2-3x sulyzos edzest ad akikkel dolgozik nah ez 3hét alatt 6-9db 40-60perces edzés,nem hiszem el hogy ennyitől az a segg olyan feszes ,megemelkedett lett)
-
Dantenero72
aktív tag
Még sose szedtem Kreatint de ezt 2500é lehet kiprobalnam. Viszont ezeket nem vmi kúra szerüen kell szedni mindennap X gramm? Meg hogy ezt lehet edzes elott kozvetlen vagy akar kozben is szedni nem kell 30percel az edzés elött? Kellene egy cucc ami kicsit felpörget mostanaban befekszek a rúd alá és inkább aludnék mint hogy most fekvenyomjak, eddig kávéztam de az kiszárít+bélmozgásom beindul, jelenleg egy monstert megiszok edzés elott az kicsit felporgetett de a koffein miatt ettől is száradok. Köszi
-
Dantenero72
aktív tag
Nem tudom ismeritek e [őt]. Szerintem az egyik legjobb youtubeos aki ilyen edzéstechnikai videókat csinál,látszik hogy van tudás és valós anatómiai ismeretek amögött amiről beszél. Full hitelesnek tűnik amit csinál csak ajánlani tudom.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz rwin5 #132011 üzenetére
Évekkel ezelött mikor elösszőr voltam konditerembe,olyan 2-3hét után felfigyeltem egy fiú párosra akik csak annyira jártak be a terembe hogy bementek az mosdóba hogy egymás seggébe nyomhassák a kokszot majd egyből haza is mentek,semmi edzés És ilyen kis skinny fat tipusok voltak.... ezek után lehet hogy a szomszéd nénike is kokszol.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz D3W1L3 #131968 üzenetére
Alapgyakorlat? Most ez számomra jelentené a gugolást,deadliftet,fekvenyomást és egyik se egy adott izmot céloz izolál,nagyon jó összerősìtő gyakorlatok de ha nagy mellett akarok akkor izolálással a.k.a csigával ahol nagyobb a mozg.tartomány+folyamatos terhelés többet sérül az izom+ kaja+alvás es jobban fejlődik. Szóval ha pl levan maradva a mellem a többi testrészemhez képest akkor ti továbbra is csak felvenyomnátok? Csak mert mostmár elég nagy köd van a fejembe. :/ Amíg nincs hatalmas mellem addig ne izoláljam miért? Ha nincs tömege akkor azzal a gyakorlattal edzem ami a lehető gyakorlatok közül a legalacsonyabb mozg.tart.+több más izom is bekapcsolódik a munkába mert ne mondjátok már hogy van aki fekvenyomás után csak a mellét érzi. Lehet makacs vagyok nem tudom,bocsánatotokat kérem. Én csak segítséget kérnék csak lehet elfogult lettem hogy megértsem miért jobb az mint ez. (78-80kg között mozgok 1.78cm magas és azért van rajtam izomtömeg nem egy versenyforma de nem is egy full átlag ember)
-
Dantenero72
aktív tag
válasz aelod #131940 üzenetére
A tricepszem jól fejlődik és igen tudom,hogy a kar nagyságát a tricepsz adja. Nem csinálom helyesen a fekvenyomást? Vállakat lefeszitem a padhoz,derekammal nem érek a padhoz,lábaimmal taposom a talajt,könyököm nem váll magasságban kb rúd alatt szal olyan 60-45fokot zárok. Csinalhatom kis súllyal v. naggyal alig durran rá a mellem. Inkabb csak mindenem kap egy kicsit a mellem.vállam.tricepszem néha még a hátam is. Átmentem csigára és a mozgástartomány miatt vagy nem tudom de olyan pumpát kapott a mellem hogy 3x-ra durrantak. "Belső" mellizmomnak nincs sok tömege tény de igy kabellel ugy bedurrant az a rész is. A mell funkciója hogy a karokat közelítse-tárja. Csigán kis túlzással majdnem összeérintheted a bicepszeidet,fekvenyomásnál kiinduló és végpoz között mekkora szöget mozogsz? Meg mért nem izolálassal és a lehető legnagyobb mozgástartománnyal(+terhelés alatt tartani az izmot nem kilockolod az izületet azt eltartod egész nap a súlyt)érem el hogy a legjobban fejlődjön az adott izom? Nem okoskodni meg kioktatni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- PlayStation 5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest