Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szami777

addikt

Sziasztok, a tanácsotokat szeretném kérni, nem vagyok pro, lécci ne zúzzátok le az arcomat, ha hülyességet kérdezek. :D

Vettem vettem februárba egy kondigépet otthonra (ezek a funkciók vannak rajta: [link] ), ezzel elkezdtem kondizgatni (napi 1 óra) , de az étrendemen nem nagyon változtattam, (sok alkohol, meg minden egyéb finomság, gyorskaját 2 éve nem nyomok) Aztán április 18-án úgy döntöttem, hogy elég a tökölésből és ideje a kaját is megvonni, plusz a kondi mellett valami más mozgást csinálni. Így azóta odafigyelek a kajára, nem iszok sört, töményt, csak sportfröccsöt, illetve zöldség, gyűmölcs, hal, csirke stb, napi 1 óra kondi+1 óra bicikli (van szobakerékpárom, azt nyomom legnehezebb fokozatba intenzíven, kb 20km-t ír a végére,jó időbe meg kint tekerek, csak épp kb egész májusba esett)

Április 18-án, amikor elkezdtem mérni, 105.1 kg voltam (181 cm), most lemértem, 92.5kg vagyok, és tényleg úgy érzem, hogy megy minden faszán, sikerült majdnem mindenhonnan lefogyjak, kivéve a mellemből, és eléggé zavar, hogy az nem nagyon változott. Van valami olyan speckó gyakorlat, amivel onnan tudnám leégetni a zsírt, vagy szarjam le és ne izguljak miatta, és ha majd fogyok tovább, onnan is el fog tűnni, mert azt érzem, hogy a mellizmom erősödött, csak zavar, hogy zsír van rajta és nagyok a melleim.
    Kb olyan 85 kilóig akarok lemenni, utána már csak formázás lenne.

Köszönöm a válaszokat előre is, bocsi a kisregényért. :R

Új hozzászólás Aktív témák