Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40363) .DLL válasza krichd1 (#40362) üzenetére


.DLL
veterán

Én is sajnálom, hogy még nem hallottam egyszerre szépen szóló és részletes, de nem harsány vagy karcos nagy rendszert, hagdobozosból. Ilyen belépőszintű "nappaliba való" álló dobozokat csak, nem túl részleten ó, nem jól definiálható hanggal. :( De a sráctól, aki a DT880-at vettem, hallottam a rendszerét, 300eFt /doboz, hifi állvány, minden, épp Lavry DAC-ot cserélt le egy jobbra, tehát az mondjuk nem volt belépő szint, csak éppen kevés ideig hallgattam (lehet tartósan hallgatva megszerettem, kiismertem volna) de valahogy az sem adta, lehet hogy a szinergia nem volt meg, vagy az akusztika nem stimmelt, én pl. máshova helyeztem volna el őket, minden középről szólt, egy pontból...

Egy közeltéri monitort pl. egy jó középútnak érzek, nagyon jó, pontos tere tud lenni, jó atmoszférával, jó szeparációval, és részleteket nem elfedő hanggal (persze már a megfelelő kategória felett).
Tehát ezt Radomernek írom, hogy bizony lehet holyan hangdobozos rendszert összehozni, ami nem mossa egybe a részleteket vagy a teret egy darab "minden szól" hanggá, ahol persze a zene összeáll, de a részletek is; hanem van fejhallgatóhoz mérhető szintű pontosság, megvan minden részlet, és még nagyobb teret és testet is kap a hang, ami tényleg nagy élmény.
Saját példámból: a fejhallgatós élményt már egy kis 4"-os monitor pár is meg tudja lépni, térben, testben jobb.
:)

(P.H.)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.