Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz dgyuri0123 #39752 üzenetére
-
sting2
addikt
válasz dgyuri0123 #39740 üzenetére
Talán azt, hogy közvetlen belenyúlás mentes a jelút, hiszen az AVR-ben van DD 5.1 - DTS dekóder és ezt továbbítja közvetlen a fejesnek.
Azóta magam is abban hiszek inkább amit már közben kitárgyaltatok - AVR és Dac...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Bodz
nagyúr
válasz bkercso #39754 üzenetére
Kurva drága. Hangra nyersebb, világosabb, sokkal kíméletlenebb, nagyon hiperszuperultra precíz szeretne lenni. Nem az a baromi élvezetes, játékos, selymesen zenélő cucc.
Auditor klón amúgy létezik vállalkozó szelleműeknek... eBay link.
(#39756) dgyuri0123: Drága tápkábelhez drága táp.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Igen, csak amúgy nem egészen így néz ki a valóságban. A dugó kerekebb, hosszabb, nem tudom mennyire látszik mondjuk ezen a képen. Aztán persze lehet, hogy most már más lett, az én kábeleim még régebbi beszerzések.
(#39760) contaxg: Mármint miről?
[ Szerkesztve ]
-
HUNNIA1920
őstag
Én ilyet vettem, szerintem nem volt rossz áron:Oehlbach Powercord 404
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
.DLL
veterán
Végre látok, nem csak elszállt, hanem emberibb árú, neves tápkábeleket is.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Exodius
őstag
Ezek mennyivel jobbak az alapnál amit adnak? Érvek egy drágább kábel mellett/ellen?
-
Suseon
csendes tag
Köszi a tippeket, nem zárkóznék el az ebay-es rendeléstől, vagy effélétől, bár még sose próbáltam, de ahogy most nézem, sajnos 33 alatt nem adják, amiket ajánlottál, sőt inkább többért. Szóval az ár miatt inkább a fiio felé hajlok. Vagy PoDMAN ajánlata se tűnik rossznak az eladó Fiio e17-ről. Gondolom az is passzolna a m40x-emhez, ugye?
-
bozont
veterán
Esetleg tudtok ajánlani valami jobbfajta micro usb-s kábelt? Még jó hogy ránéztem rendelés előtt, mind a Klotz és Kácsa mini usb, de nekem telefonhoz kellene. A legolcsóbb amit találtam az az Audioquest Pearl, de nem biztos hogy ennyit szánnék rá, inkább 3-4e Ft körül max.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem. A kinézett USB kábelből (bevállalok egy Supra -t...) épp nincs 1m -es, csak 0,7 vagy 2 m. Mennyire függhet a várható minőség a hossztól? Ha elhanyagolható, akkor inkább a 2 m felé hajlok, a 0,7 lehet rövid lenne.
-
Radomer
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #39774 üzenetére
Mivel a hálózat előtte sem árnyékolt egészen Paksig, így nem nagyon van értelme.
Kivételes eset, ha nincs árnyékolva a többi eszköz összekötő kábelei, és közel vannak egymáshoz..
Fajtáját tekintve szerintem nincs különbség, csak a vastagságának lehet szerepe. Növeli a dinamikát, és a testességet.
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz Acheron #39775 üzenetére
2m még nem olyan hosszú, de inkább 0,7m-est válaszd, ha meg tudod oldani ezzel a kábellel is az összekötést. Értelemszerűen USB kábelből minél rövidebbet érdemes választani, illetve más fajtából is. Kivéve, ha valaki a kábel által okozott színezést/torzítást akarja fokozni.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
bkercso
nagyúr
válasz Krissz80 #39783 üzenetére
Hálózati szűrő 230V-ra:
230VAC-s fóliakondikat szoktam használni, ajánlott X1-es vagy X2-es típus. Ellenállásból elég a 0,5W-os. Az induktivitások áramterhelhetőségét érdemes 2-szeresen túlméretezni.
A kimenetre több készülék is mehet, én egy elosztó kábelébe szoktam ezt betoldani. Ha fém dobozba teszed, akkor azt földeld le![ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Pro 80-as fejhallgatóhoz melyik erősítő lenne jobb: FiiO E10K Olympus2, vagy az Asus Xonar U5? Vagy valami más? Notihoz kellene.....
Vagy esetleg az aprón még mindig fellelhető Musiland Monitor 03US???[ Szerkesztve ]
-
HUNNIA1920
őstag
A tápelosztó és a kábel témához: én ettől az úriembertől vettem az elosztót és a kábelt még anno, amikor elkezdte "gyártani" őket: elosztó-szűrő, kábel.
Oké, nem olcsó, de szerintem a kábel ára még a megfizethető szint, az elosztót meg döntse el mindenki maga. Aki házilag csinál magának, annak biztos drága, aki meg nem ért hozzá, annak még mindig olcsóbb, mint a Hivox Alces 3.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
bkercso
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #39794 üzenetére
Sose készítenék ilyet házilag, annyi tanúsítvány kellhet hozzá...
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Bodz
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #39774 üzenetére
En valahogy ketlem hogy eljonne a vilagvege. De oszinten megmondom, hogy pont nem hallottam ilyen Sommert, sot arnyekolatlan kabelem sincs, bar egy egyszer probaltam egy Vovox rca osszekotot (aminel ez koncepcio), de nem talaltam meg a nagysagat, amirol annyit olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
válasz HUNNIA1920 #39794 üzenetére
Ez az elosztó valami szörnyű szarul néz ki
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Bodz
nagyúr
Amugy tervbe van veve sata szuro vasarlas, mert egesz olcson adjak, szvsz siman tovabb is lehet adni. eBay keresobe elfidelity, tobb mas erdekesseg is lesz. A ddr3 cucc mar buntet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs