Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40325) gyuszaa válasza goamantra (#40323) üzenetére


gyuszaa
őstag

Igen, használd a keresőt.

---

Rendeltem egy takstar pro 80-at, milyen erősítőt ajánlotok hozzá? Presenter 2?
Egy Xmos U8 funkcionálna DAC-ként.

Eléggé megszívtam a sense v1-el (amit az ebay-ről rendeltem) az eladó nem a paypal számlán megadott címre küldte el (Indonéziába kötött ki) nem tudom, hogy jött össze ez neki. :U Levelekre nem válaszolt (nagyon hanyag adminisztráció), nyitottam egy case-t, paypal már vissza is küldte az összeget (hosszú évek óta rendelek kintről, sose történt velem ilyen). Mivel másik eladótól már sokkal többe kerülne, így leteszek róla (van még egy opció : aliexpress-en 66 dollár).

Másik problémám : Xmos U8-at Dell monitorhoz kapott usb kábellal használom (korrekt darabnak néz ki, ferrit gyűrű is van rajta), külső táp egy nem kapcsoló üzemű, stabilizálatlan 6,5V-os, 50 kHz-en üzemelő DC adapter, viszont ha erről a tápról hajtom akkor zajos (próbáltam másik aljzatban ahol nincsen modem, router stb.., de a probléma ugyanúgy fennáll). Usb-ről nem fordul elő, egy seasonic belsős tápegységet használok Asus Z97-AR deszkával.

Igaz csak a gagyi fejhallgató kimenetét volt alkalmam kipróbálni, esetleg RCA kimeneten más lenne a helyzet? Vagy nem kerülhetem el a szűrést?

Driver amúgy stabil, semmi gond nincs vele, ha esetleg kell megosztom a hozzá kapottat (+ fb2k)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.