Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42751) Huma válasza Pali1119 (#42750) üzenetére


Huma
addikt

James Cameron megérdemli hogy ne csak a többiekbe legyen benne hanem nevesítve is legyen.
Főleg ha már Woody Allen-t is leírtad. :D

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#42752) Bad Pritt válasza callmeakos (#42749) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nem 5 éves távlatokban kell gondolkozni. Direkt írtam, hogy nézd meg milyen filmeket készített Emmerich vagy Bay a 90-es években és miket alkotnak most. Mindketten csináltak egy-egy kisköltségvetésűt is mostanában, az Anonymust hagyjuk szerintem, a Pain&Gainnél viszont látszik, hogy Bayben lenne több, csak épp ugyanaz van nála is, mint pl. Edwardsnál: pénzzel váltja ki a kreativitást, erősen akar hatni a nézőkre és azt grandiózus látvánnyal a legkönnyebb.
Őket azért emelem ki ennyire amúgy, mert náluk érzékelhető markánsan a minőség és a megtermelt bevétel aránya közti ambivalens különbség.

Pali: Most felsoroltál fél tucat függetlenül filmet, csak hogy engem megerősíts? ;] Igen, náluk még van kreativitás, plusz ahogy írtad, van néhány kivétel, akik nem korcsosultak el (Cuaron, Nolan).

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#42753) Huma válasza Bad Pritt (#42752) üzenetére


Huma
addikt

Mi az az ambivalens? Direkt használsz ilyen szavakat csak hogy ne értsünk?

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#42754) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

American Hustle

ezt csak most láttam..
tökéletes írás

(#42755) genndy


genndy
addikt

Találmány (Primer) (2004)
Nem volt rossz ez az időutazós sci-fi. Nem történik semmi látványos, de az alapötlet jó, viszont a magyarázat már kevés. Sajnos sok az off-screen történés, ami aztán nincs megmagyarázva, vagy csak töredékesen, úgyhogy a végére kicsit összekuszálódtam. Meg nem éreztem a motivációt, hogy valami nagy dolog hajtja őket (nem kell mindig megmenteni a világot, de valami azért kell, hogy érdekeljenek a szereplők meg a sztori. A Donnie Darkoban ez megvolt - igaz ott éppen a világot kellett megmentenie :) ). Úgyhogy a végén már kicsit közönyös lettem arra, hogy éppen kit látunk a képen meg honnan is került oda és miért. Több magyarázat kellett volna, meg jobban kellett volna érzékeltetni az időt a szereplőkön (sminkkel, valami sérüléssel, ami egyszer megvan máskor meg nincs, ilyesmi).
Nem rossz, jöhet még ilyen komolyabb gondolkodtatóbb hsf, csak legyen több a magyarázat is, és akkor jobban élvezem.
Legyen mondjuk 6,5/10

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#42756) Pali1119 válasza Bad Pritt (#42752) üzenetére


Pali1119
tag

"a Pain&Gainnél viszont látszik, hogy Bayben lenne több, csak épp ugyanaz van nála is, mint pl. Edwardsnál: pénzzel váltja ki a kreativitást, erősen akar hatni a nézőkre és azt grandiózus látvánnyal a legkönnyebb."

A Pain&Gain Bay saját filmje volt, amit el akart készíteni, csak úgy vállalta a TF 4-et. Komolyabb volt a története, de sztem a stúdiónyomás miatt se olyan a TF, amilyen lehetne. Plusz a gyerekek rajonganak értük a legjobban, hozzájuk kell igazítani őket, aztán ott a Hasbro is.

"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."

(#42757) callmeakos válasza Bad Pritt (#42752) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

hülye RIOS nem mentette el a hsz módosításom :(

Értem mit mondasz, de ez picit sarkítás. Az igények évről évre változnak, és az Transformersek ugyanúgy az évi repertoár részét képzik, mint az év végi/eleji Oscar filmek. Most lehet ez ellen lobbizni, lázadni, tiltakozni, de a tény ettől még tény marad: globálisan ezekre van igény, és amíg lesz, addig ezek létezni is fognak. Az már részletkérdés kit sikerül meggyőzni, és hogy rombolja le vagy építi fel valaki a karrierjét. Csak annyit nem értek, hogy akik lázadnak az ilyen filmek ellen mért teszik? Vajon azért, mert nem képesek elfogadni hogy ezekben a filmekben nincs több? Nem minden filmben kell kényszeresen keresni a mondani valót, mert nem is biztos hogy van benne. (lásd Trasformers vagy Galaxis Őrzői). Ezek tulajdonképpen szórakoztatóak a maguk primitív módszerén, illetve alápakolnak milliós látványvilágot. Én pontosan ezért nem is akadok ki ezeken, mert nem akarok többet belegondolni mint ami. Beülök, megnézem, nevetek kettőt, viszlát. És így elkerülhető a nagyobb pofára esés.

All→M8

(#42758) genndy válasza callmeakos (#42757) üzenetére


genndy
addikt

Jókat írsz.
Kíváncsi lennék, annak idején hányan pfujoltak mondjuk a Die Hardra, mert csak egy lövöldözős akciófilm, és nincs benne semmi "művészi érték". Mostanra a lövöldözés a látványba fordult át, ennyit és ilyen irányba változott a technika. És egyébként egy moziban, nagy vásznon valahol ez is a lényeg, ezek a látványos, hangos jelenetek ott érvényesülnek, tehát érthető hogy ha tudnak már ilyeneket csinálni (bazi nagy robotok verekedés közben lerombolják a várost) akkor megcsinálják. Korábban sem azért nem csinálták, mert nem volt rá igény, hanem mert nem volt meg a technikai háttér.
Nekem sincs semmi bajom a látványfilmekkel, helyén kell őket kezelni és kész. Megnézi az ember, guvad a szeme, bereped a dobhártyája, jól szórakozik, aztán két nap múlva elfelejti, de csalódás nincs benne, hiszen amit várt azt megkapta.
Ellenpéldaként viszont ott van mondjuk a Pi élete, ami rohadtul látványos, ÉS még mondanivaló is van benne, tök jogosan tetszett mindenkinek (sőt, ha sarkítani akarok mindkét félnek - aki csak a látványt élvezte, megkapta, bele az arcába a rohadt jól megcsinált CGI-t, aki viszont filozofálni akart, az sem csalódott - ÉS még látványt is kapott).
Viszont valamiért a régi akciófilmeket időtállóbnak érzem, mint a mostani csilivili CGI-orgiákat, de ez valószínűleg csak nosztalgia.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#42759) Bad Pritt válasza Pali1119 (#42756) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Jobb is lett a Transformereknél.

noxwill: Én ezt értem, nem is lázadozok ellene, mert ami érdekel, azt megnézem moziban. Amúgy összességében Amerika szerintem javuló tendenciát mutat, végre komoylabb alapanyagokhoz is mernek nyúlni (lásd: Felhőatlasz), csak épp a blockbusterek, tehát a bevétel fő forrásai, amik meghatározzák egy stúdió évtizedes hozzáállását, lassan romló minőséget mutatnak. Most már nem feltétlen a minőség a mérvadó, hanem a frenchise-ba tartozás: nézd meg milyen pénzeket hozott a Vasember 2-3, mégis lehúzták őket az egyhez képest. Vagy itt a Transformers, a 3. lett a legsikeresebb a sorozatban, pedig bőven gyengébb az első résznél. Nem az igényekkel van a baj, látványfilmre mindig van igény. A baj azzal van, hogy Michael Bay például szépen apránként, tudatosan mindig kicsit kevesebb stílust és kreativitást adott, viszont egyre több látványt, így jutottunk el a Sziklától az idei TF 4-ig. Mert azt garantálom, hogy versenyképes lesz ez a rész az idei legbutább filmek versenyén.
De akkor itt az ultimate fegyverem: az Alkonyat. Nem olvastam a könyvet, arról nem nyilatkozok, de kevés pénz, gyenge megvalósítás jellemzi az összes filmet, mégis orbitális siker lett mindegyik, meg kellett lovagolni a könyv hpye vonatját, és így lett a csokapik. Na ez meg szépen magával rántotta a többi stúdiót is, mindenki talált magának egy "százmilliós példányszámban eladott sikerkönyvsorozatot" és mára kvázi kinyírták az ifjúsági kalandfilmeket (mert azért bármennyire jó a Hunger Games, egy Harry Potter mellett elbújhat szerintem és nála csak rosszabbak jönnek évről évre).
És az ilyenek határozzák meg az amerikai filmgyártás arculatát, nem a 12 év rabszolgaság meg a Grand Budapest Hotel, a függetlenfilmes közönség a kutyát nem érdekli már, egy évben összesen nem termelnek annyit, mint a két aktuális Marvel szuperfilm.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#42760) Huma válasza callmeakos (#42757) üzenetére


Huma
addikt

Nekem az a bajom ezekkel a primitív filmekkel, hogy nem kellene szükségszerűen primitívnek lenniük. Olyan mintha a látványfilmeknek kötelező jelleggel bugyutának kellene lenniük.
Miért ne lehetnének összetett filmek, mély mondanivalóval? A válasz persze egyértelmű. A pénz. Az átlag Pistike és plázacica barátnője nem akarja használni a fejét. Ők csak a látványra utaznak. És belőlük aztán rengeteg van. És nem ülnek be egy olyan filmre amin gondolkodni kell mert nem szeretnek szembesülni azzal hogy sötétek mint az éjszaka.
No meg sokkal egyszerűbb egy olyan filmet készíteni aminek nulla sztorija van. Megspórolják a forgatókönyvet.

Csapó 1:
Hatalmas szörny és nagy robot harcolnak egymással mert csak. Indok nem szükséges.

Csapó 2:
Balfasz főhős véletlenül belekeveredik és két perc után már bratyizik az elnökkel.

Csapó 3:
Balfasz főhős beszervál egy bombanőt akinél egyébként semmi esélye sem lenne.

Csapó 4:
Balfasz főhős ahelyett hogy a világot és magát mentené lelkizik és smárol a bombanővel.

Csapó 5:
Miután már vagy húsz, egyébként halálos helyzetet túlélt a főhős valami tök idióta hülyeséggel legyőzi a főgonoszt.

Csapó 6:
Amerikai zászlók mindenfelé és mindenki ünnepel.

Manapság kb ennyi egy látványfilm forgatókönyve. Az üres részeket kitöltik improvizációval.

(#42759) HáGé:
"bármennyire jó a Hunger Games"
Az Éhezők viadala semennyire sem jó. Max gyújtósnak használnám a könyvet. A filmeket meg még nem is láttam mert kapásból tudtam hogy kb Alkonyat szintű tinilányos nyálsztori az egész.

Egyébként női íróktól alapból nem olvasok könyvet mivel a férfiak számára a 90%-uk emészthetetlen. Kényszeresen mindenbe szerelmi szálat visznek és elkezdenek romantikázni. Arról nem is beszélve hogy legtöbbször a logikával is hadilábon állnak.

[ Szerkesztve ]

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#42761) genndy válasza Bad Pritt (#42759) üzenetére


genndy
addikt

Én olvastam az Alkonyatot :D Semmi különös, sima nyálas tini lánytörténet, kicsit bekavarva a vámpírokat (akiket tényleg jól el is rontott ezzel). Az hogy ekkora siker lett (főleg hogy filmben is) az nekem is meglepetés. Egyébként az összes filmet is megnéztem, és nem akartam kikaparni a szemeimet, de tényleg elég őket egyszer látni, nézhetők, de nem jók.
Akkor már tényleg inkább HP, azt a sorozatot újra is tudtam nézni nem olyan rég (meg persze a könyveket is olvastam, azok határozottan jó ifjúsági könyvek).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#42762) Huma válasza genndy (#42761) üzenetére


Huma
addikt

A HP tényleg jó.
Az hogy az Alkonyat sikeres lett viszont nem meglepő. A nők könnyen kiismerhetőek. Vonzódnak a romantikához. A fehér lovon ülő hős lovag minden nő vágyálmaiban ott él. Ugyanúgy mint a rossz fiúk utáni vonzalom. Ha a kettő egyesül az meg maga a tökély.

Azért egy statisztikát megnéznék nem és kor függvényében. Szerintem nem érne meglepetés. :D

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#42763) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

V for Vendetta
Nincs mit hozzáfűznöm. Mestermű.

9/10

(#42764) Huma
Nálam szinte ez a maximum, már ami a pontokat illeti. Tíz pontot semminek nem adok/adtam eddig (se Bosszúállók, se Amcsikapitány, se Sötét Lovag, se Star Wars), mert azért olyan hogy hiba nélküli film, szerintem nincs. Ez se volt az. De ami van, az szerintem csak nekem hiba.

[ Szerkesztve ]

All→M8

(#42764) Huma válasza callmeakos (#42763) üzenetére


Huma
addikt

Nékem is tetszik eme mű. Bár én nyolcnál többre nem értékelném.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#42765) callmeakos válasza callmeakos (#42763) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Holnap egyébként a Watchmen jön. Nagyon-nagyon régen láttam. Haver azt mondta, ezúttal az Ultimate cut-ot nézzem. 215 perc, az sokkal élvezetesebb. Meglátjuk :D

All→M8

(#42766) Bad Pritt válasza callmeakos (#42765) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Az egy életérzés. Nem mondom, hogy nincsenek benne felesleges részek, de basszus... 3 és fél órányi gyönyör. :))

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#42767) cyberkind válasza Bad Pritt (#42766) üzenetére


cyberkind
félisten

Kár hogy nincsen HD-ba csak a sima. :o

Paranormal Cocktivity

(#42768) Tibiajax válasza callmeakos (#42763) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

pedig van olyan film, csak te azt még nem láttad

(#42769) Bad Pritt válasza Tibiajax (#42768) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Melyik?
Amúgy szerintem is van, egyetlen darab. Nem is rossz arány, talán ebben a században is készül egy. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#42770) genndy válasza callmeakos (#42765) üzenetére


genndy
addikt

Mindenképpen az UC-t nézd :K

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#42771) Tibiajax válasza Bad Pritt (#42769) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

na tippelj egyet, mit gondolok annak, aztán reggel majd válaszolok

(godzillán kívül persze)

(#42772) hoffman_ válasza Tibiajax (#42668) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Tibi, nem fogok hazudni. nagyon hosszú napo(ko)n és még tartalmasabb esté(ke)n vagyok túl, szóval kicsit zsong a fejem. de. őszintén örülök ennek a véleménynek. azt nem merem mondani, hogy ezt vártam, mert hiába jár sokszor egy rugóra az agyunk, azért nem egy platform vagyunk, ezt nem tudom/akarom tagadni. azonban ez kiváltképp jól esett, a filmes/mozis ismerőseim 95%-val szemben én odáig voltam ezért a filmért, sőt megkockáztatom, hogy 2013-ban nekem az egyik legjobb film volt, amit láttam. :) szóval, örülök neked, ennyi.

ui1.:

már nem azért, de Urak, bőven van 10/10-es film. ha végeláthatatlan sorokat nem is tudnék sorolni, azért van egy komoly lista. és ez nem szubjektív, ezek egyszerű tények. nem az elmúlt 1-2-3-5-8 évben készültek filmek. (bár nem tagadom, nekem az elmúlt 2 évből is van 10/10, és vallom, hogy nem egyéni elfogultság, hanem érték miatt)

ui2.:

se GoT, se NonStop nem sikerült azóta sem, elszámoltam....

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#42773) hoffman_ válasza hoffman_ (#42772) üzenetére


hoffman_
nagyúr

ui3.:

kár a szinkronért Tibikém, egy másik univerzum eredetiben, bárki bármit mond. plusz. sok plusz. vitathatatlan, óriási, imádtam.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#42774) Pitterix


Pitterix
őstag

A cápa (1975)

Tegnap este néztük a Tv-ben.
Biztos kezdek öregedni, mivel egyre többször ülök Tv elé.....
Annak idején gyerekkoromban ez is nagy kedvenc volt, rengetegszer láttam VHS-n. juj, de mennyire fostam tőle, meg a 2. részétől is (ha jól emlékszem van 3. is, de nem biztos....).
Nem mondhatnám, hogy nem kötött le, de azt a régi érzést nem tudta visszaadni, néhol kicsit gagyinak tűnt, volt ahol a kamerának nekiment valami és kicsit kizökkent, de nem baj.
Ettől függetlenül még ajánlott mű.
Viszont most nem pontoznám......

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#42775) devil-k válasza Huma (#42760) üzenetére


devil-k
nagyúr

Akkor ezért sem tetszett sok embernek a Felhőatlasz c. film, mert gondolkozni kell rajta, nem csak ülni és bambulni, mint egy Transformers esetében. Nekem az egyik kedvenc filmem és 2012-ben az egyik legjobban sikerült alkotás szerintem.

Viszont az általad leírt "helyzet" nem csak a filmvilágra korlátozódik le az életben, hanem mindenre, ugyanis az emberek nem szeretnek/tudnak gondolkozni, olvasni, fejlődni. Jobban szeretik ha mindent eléjük raknak, mindent megrágnak, s erre a Hollywood "gyár" a legalkalmasabb, mert vizuálisan hat rájuk. Bevallom, olykor "jók" az ilyen "limonádé" filmek is, amikor ki akarod kapcsolni az agyad, de hosszú távon csak agysorvadást okoz.

Pitterix
Januárban láttam életemben elsőnek a Cápát, nem volt rossz, ahhoz képest, hogy egy 39 éves filmről van szó. Bár azt tegyük hozzá, hogy mást jelent ez a film a "mai" nézőknek és mást jelentett 1975-ben is. Gondolom, ez akkor maga volt a legek legje, viszont Spielberg akkor még nem élvezett akkora népszerűséget mint manapság.

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#42776) Huma válasza devil-k (#42775) üzenetére


Huma
addikt

A Felhőatlasz nagyon jó film. :K

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#42777) Bad Pritt válasza Tibiajax (#42771) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Fogalmam sincs. :D
Casino?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#42778) brownus


brownus
veterán

edge of tomorrow,
az eredeti japan mangat vagy comicsot nem ismerem, de a film tetszett. tokeletes akcio -fantasy film, abszolut pozitiv csalodas volt a mozi:) 8/10
tomi kezd visszaterni? az oblivion, es ez is fasza lett. es mintha idos korara kezdene szineszkedni is? :d

(#42779) dokee78


dokee78
félisten

Lehet,sőt biztos fura kérdés,de Rated filmeket keresek.
Ami alapból ilyen minősítésű.
Akció,horror,inkább 2000 után készülteket.

(#42780) Tibiajax válasza hoffman_ (#42772) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:)

13 Sins
hd,dts
most egy ilyen filmre éheztem meg, meg is kaptam amit szerettem volna. nem egy maradandó film, de simán élvezhető végig. néha kicsit erőltetetten véres csonkolós, de a sztori meg a képviselt műfaj miatt muszáj volt mutatni is belőle. Ez a filmecske nem kapta meg a godzillácska 12éves karikáját..
6-7/10

hiába, nálam imdb szinte mindig stimmel...

(#42781) aizen92 válasza Tibiajax (#42780) üzenetére


aizen92
addikt

6 - 7= -1.
vagyis -1 / 10 :F

;]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#42782) Tibiajax válasza Bad Pritt (#42777) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

a Casino egyike a legerősebb 9-eseknek, hát igen...
nem, más film az, amit én 10esnek tartok. Nem fog szerintem egyébként senki egyetérteni velem, ebben biztos vagyok:D, de nem is érdekes. Én azt gondolom, úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy 10et az kaphat, az az alkotás, ami tökéletes. Mi az, h tökéletes, a szubjektivitáson kívül? szerintem az, aminek minden egyes perce, fél perce, de akár másodperce passzol, hibátlan, és maradandó. Egyszerúen a fejedbe vésődik. Nem csak szkeccsek a filmből, nem karakterek, nem az eleje, nem a vége, hanem minden egyes momentuma. hát ilyen film elég kevés van..de én is azt vallom, h van. Azt is tudom, h van még olyan 10es film, amit nem láttam még, tehát azokról nem tudok nyilatkozni

Nekem 10es film Woody Fogd a pénzt és fuss -a. Nem, nem kell egyetérteni velem, de ugye maga a kérdés már jópofa és érdekes már eleve feltenni és várni rá választ a különböző emberektől, ki mit gondol a filmművészet kronológiájában tökéletes filmnek.. Én ezt. Minden egyes momentuma a fejemben van és egyszerűen zseniálisan hibátlan. A játék, a fényképezés, eleve majd minden képkockája geg. olyan, h holtjáték, üresjáték nincs benne, tehát 85percnyi pure parádé.
Mondhatnám még persze a Forrest-et vagy a Shawshank-et is persze, vagy talán még a Ponyvát is, de itt már erősen diktálhat nálam is, másnál is a szubjektivitás..

(#42783) bAtt001


bAtt001
addikt

The man from nowhere

kezdjük a magyar címmel... :D nem tudom ki fordítja ezeket de fenomenálisra sikerült :DDD tükrözi az egész film hangulatát és atmoszféráját, NEM. a film maga kifejezetten jó volt sok akció és nem szégyenlősködtek a vérrel sem, minden a helyén volt látszik h nem egy hollywoodi nyári alkotás. angolul sikerült megszerezni így végre megtapasztalhattam milyen az ha az angolok szinkronizálnak le valamit :D itt sem rózsásabb a helyzet mint nálunk szóval sok jót nem tapasztaltam.

összességében jó film volt tetszett, verekedős lövöldözős akciófilm de mégis jobb mint az amerikai társai, nézzétek bátran :D 7/10

(#42784) ígyvanferi válasza bAtt001 (#42783) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ezt jelenti az eredeti cím.

Szerk.: én is ezt mondtam.

[ Szerkesztve ]

(#42785) aizen92 válasza ígyvanferi (#42784) üzenetére


aizen92
addikt

Koreai nyelvben az öreg férfit jelenti szóval az angol volt most a fail :DDD

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#42786) bAtt001 válasza aizen92 (#42785) üzenetére


bAtt001
addikt

ezt nem tudtam de akkor az eredeti cím is elég gáz :DDD az angol jobban illik a filmhez szerintem, mindegy a címtől nem lesz rosszabb film :)

(#42787) horush válasza aizen92 (#42785) üzenetére


horush
addikt

Hát legyen akkor Öregúr, vagy valami.. De Bácsi?! :DDD

(#42788) #85154688


#85154688
törölt tag

Sziasztok srácok! Tudnátok nekem ajánlani valami olyan témájú filmet ami arról szól,hogy pl. lezuhan egy repülő vagy hajótörést szenvednek és át kell magukat verekedniük a vadonon a túlélőknek, közben sok-sok veszéllyel kell szembenézniük.Amit láttam:A vadon foglyai, és Az elveszett járat foglyai....

(#42789) Bad Pritt válasza #85154688 (#42788) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

The Grey.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#42790) Pali1119 válasza #85154688 (#42788) üzenetére


Pali1119
tag

Lost. :D csak az sorozat

[ Szerkesztve ]

"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."

(#42791) hoffman_


hoffman_
nagyúr

napi fb kontent. Tom Hanks az arc. :D

Hilarious! The dude in the white doesn’t know Tom hanks, never met him never will!! Tom was sitting at a bar with his friend having a drink, when he noticed this guy passed out. He went over to see if he was ok and noticed the guy’s smart phone on the table. So he shot off a few pics and put the phone in the guys pocket!! Imagine waking up the next day and checking your phone!

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#42792) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

Vaklárma a viasat3-on, még mindig a legnagyobbak egyike :DDD

Resistencia eterna

(#42793) Tibiajax válasza bagyulajuve (#42792) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

..mondd, miért muszáj úgy tenned, mintha olvasnál, mikor vak vagy, mint a denevér?..
:D epic

(#42794) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Out of the Furnace Tartalmas film, jó szerepekkel. Pontszám szerintem nem fedi a valót, többet érdemel.

(#42795) Sir Pocok válasza rii (#42719) üzenetére


Sir Pocok
őstag

Gyorsan párat:

Hodejegerne

Wallander sorozat (1 rész kb. 90perc)

Broen

Ezek közül is érdemes szemezgetni

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#42796) batai15


batai15
félisten

gravitáció 8/10 nem volt rosz, de azért nem is maradandó. Viszont átéltem az egész filmet .az utolsó harmad különösen tetszett.

(#42797) #75912448 válasza brownus (#42264) üzenetére


#75912448
törölt tag

Maga kategóriájában nekem is bejött, teli szerethető karekterrel, színészek jóvoltából remekül tálalva. Ha a filmet cukinak minősíted, Lily Collins szupercuki :-)

(#42798) dokee78 válasza rii (#42719) üzenetére


dokee78
félisten

Nyomtalanul

A Raid 2 mikor érkezik felirattal?

[ Szerkesztve ]

(#42799) pohár válasza dokee78 (#42798) üzenetére


pohár
félisten

ha már kiadták

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#42800) dokee78 válasza pohár (#42799) üzenetére


dokee78
félisten

Nem találom egyik kölcsönzőben sem. :(

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.