Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A mondatértelmezéssel van gond:
"Megemlítette, hogy Vasembernek sokkal hosszabb bevezetője lett volna, akárcsak Amerika Kapitány-nak (a törölt jelenet egy része látható a Bosszúállók DVD-jén és Blu-ray-én)"
Mivel a zárójel Amerika Kapitány után van, így az rá vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
Ninja
Egyszer simán nézhető, B film. Nindzsagyilkos jobban tetszett, abban nagyobb hangsúly volt a misztikumon.
5/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
RexpecT
addikt
Hobbit 8/10
Tetszett, várom a következő részt(előtte persze a rendezői változatot).
SPOILER:
Egyedül egy pár jelenettel volt egy pici bajom, amit szinte egy az egyben átemeltek a trilógiából(pl. ahogy a gyűrű "ráesik" Bilbo ujjára, ahogy az lóháton ülő elfek bekerítik Völgyzugolyban a törpöket).
-
pohár
félisten
SPOILER
előtte játszódik minden képsor, mert a "bandavezér" nagyapja volt anno a törpkirály, amikor jött a sárkány (de ezt el is mondja, hogy az apját, és a nagyapját - a királyt - is elkapta a sárkány, azt hiszem), aztán majd gondolom a 3. rész végére összeér a történet a LOTR elejével (bár nem tudom a könyvben hogy van, ezt csak sejtem )
arra amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogy amikor a végén elrepültek a sólymokkal, és letették őket egy 3000 méter magas sziklaoszlop tetejére, hogy mennek le azok onnan?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Úgy tűnik ez egy romantikás sci-fi, látta már valaki? A látvány tutira mindfuck.
-
pohár
félisten
SPOILER
jaaa, háááát ez jó kérdés... de szerintem az is előzmény lesz, mert Frodó úgy szaladt Gandalf elé, mint valami rég nem látott nagybácsi elé, nem úgy, mint egy sokat-együtt-harcoltunk-és-véreztünk "bajtárs" elé, szóval itt még kölyök volt Frodó szerintem
-
Zirowe
nagyúr
Az a LOTR1 elején játszódik, szülinapi készületek közben.
Ha jól emlékszem amúgy a könyvben úgy van, hogy nem rögtön a szülinap után indulnak el, hanem eltelik még pár év.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Resistance féle elvileg tényleg angol, most érkezik nekem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
senior tag
The Hobbit: An Unexpected Journey
SPOILERES
Szerintem ez szuperjó lett. Simán meg fogom nézni még párszor.
Épp most olvastam újra a könyvet. Nyilván van sok eltérés de őszintén megmondom hogy szerintem ha az első pár fejezetet egy az egyben vitték volna vászonra elég vacak lett volna a végeredmény.
Például a Radagast-os részeket jó hogy belevették később lesz valami alapja ha meg akarnak mutatni valamennyit a Nekromanta elleni harcokból.
Az Azogos szál érdekes meglepetés volt szerintem jót tett a filmnek hogy beletették. Ahogy látom mindhárom részben játszik szóval valami főbb ellenségnek szánják talán az utolsó csatára Thorin ellen. Ez rendben is van szvsz. Ennek a résznek mindenképp előnyére vált hogy benne volt. A többinél majd meglátjuk.
A látvány szuperjó volt bár csak sima 2d-ben néztem nem csilli villi 3d 48fps-el. Azért jó volt. Olyan mint a LOTR-ben is volt. Erre nem lehet panaszom.
A zene is nagyon tetszett főleg a Misty Mountains dal. Már fél órája ezt hallgatom és még párszor tuti meg fogom.
Szereplők közül egyedül Richard Armitage kiemelkedő szvsz. Nem ismerem a színészt lehet nem láttam még filmjét sem de amit itt alakít az kifjezetten az amit Thorin karakteréről elképzeltem a könyv alapján. Vagy jobb.
Az ő sok szereplése mondjuk azt is jelenti hogy a többi törp nem nagyon kapott szerepet pár kivételtől eltekintve. A későbbi részekben remélem jobban megismerjük őket is de egyelőre jó volt ez így.
Egyetlen negatívum talán hogy a Gollamos rész annyira nem tetszett. Az se volt rossz és nem tudom hogyan lehetett volna jobban megcsinálni és legalább egészen rövidre fogták szóval ez sem igazi negatív pont.
No mindegy nem írok többet szerintem nagyon jó lett és várom a folytatást amire gondolom legalább egy évet kell várni.
Nálam ez a film 8,5/10-et simán megér.Youth hides the key to salvation
-
bigdady
nagyúr
Dexter best show ever. Nálam 10/10. A kedvencem
-
Zirowe
nagyúr
Kis E.T szopatás:
ET végre hazaért
Hosszú út
Elliot ET-vel megy
dr ETWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Zirowe
nagyúr
Elég jó a hang minősége, sokkal jobb, mint egy mozisé.
-
senior tag
válasz #57919488 #11827 üzenetére
igen sajnos én is szinkronosan néztem mert corvinban csak úgy adták de 100% hogy megnézem angolul is majd.
angolul tényleg sokkal jobb ez a dal remélem a későbbi részekben is benne lesz majd.monstre: Igen ahogy látom eddig leginkább csak sorozatokban szerepelt. Az biztos hogy Thorin szerepére az eddigiek alapján egészen jól rátalált.
Youth hides the key to salvation
-
törölt tag
Hát ezen a Felhőatlasz-on bekómáztam pár dolog nem világos de meg nem nézem újra
-
spammer
veterán
Ha esetleg érdekel valakit, RTL Klubon most kezdődött a Hűtlen című film. (Nekem tetszett)
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
hoffman_
nagyúr
Pain Gain, volt már? Jónak tűnik. Nagyon. Wahlberg még mindig jó.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #11835 üzenetére
épp most este láttam IMDB-n kint, hogy van trailere, de elfelejtettem megnézni
-
Viszlát
addikt
The Words (2012): ha voltak valaha is írói ambícióid, mindenképpen érdemes megnézned.
SPOILER:
What I think is great about art and artists is that we get to ask the questions... even though we may never know the answers.
We all make choices in life.The hard thing is to live with them.
At some point, you have to choose between life and fiction. The two are very close, but they never actually touch. They're two very, very different things.
8/10
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Sotho
őstag
válasz Viszlát #11839 üzenetére
Universal Soldier Farokság az egész ,borzalmas, de boyka a bunyós részeknél jól nyomja. 2/10
-
hoffman_
nagyúr
*** Tibi ***
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Rx
aktív tag
Casshern (2004) japán sci-fi
Ezt látta már valaki közületek?Még középiskolás koromban láttam, voltak benne számomra érthetetlen dolgok..
Talán be kellene szereni, hogy még egyszer megnézhessem.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
whitezo88
nagyúr
aki nem tud filmkritikát írni, ne erőltesse.. [link]
elég karcsú és semmilyen lett. pont semmit se tudunk meg ebből, csak hogy "szar".
a cikkíró biztos erre a filmre ült be, vagy csak megnézte a trailert?[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Jhonny06 #11833 üzenetére
Az pedig jó film ... Úristen mennyire jó film. Talán itt ajánlottátok, és teljesen rákattantam, amikor megnéztem, nálam bekerült a top filmlistára, szeressük a hasonló mondanivalójú filmeket.
A felhőatlaszról lecsúsztam sajna, pedig rohadtul meg akartam nézni, most meg már amelyik mozi közelében vagyok, ott már nem adják, úgy hogy most várhatok, míg a "házi mozimban" is vászonra kerül...
Más: A Baraka-nak van egy "utódja", Samsara névvel. Az kijött már elvileg, de én sehol sem találom valahogy. Addig is valaki látta már? Vélemény róla esetleg?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
whitezo88
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #11846 üzenetére
a stilisztikára, írásképre, fogalmazásra direkt nem tértem ki, borzalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest