Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
hobbitot én is megnéztem, maximum annyi, hogy nagyon húzzák néha az időt, például a végén.
amúgy kis érdekesség, ami persze csak a lotr-osoknak tűnhet fel, meg aki jártas. Megye-Trollshaws távot kb azonnal megtették, pedig közte van még Bree-lands, és Lone-Lands is, ami elég nagy táv. több száz kilométer. Van egy könyvem ahol kiszámolják geográfusok és térképészek segítségével a távokat, és középfölde kb akkora Ered Luintól Bakacsinerdő végéig, mint Európa Fr. országtól Romániáig.
-
whitezo88
nagyúr
aki nem tud filmkritikát írni, ne erőltesse.. [link]
elég karcsú és semmilyen lett. pont semmit se tudunk meg ebből, csak hogy "szar".
a cikkíró biztos erre a filmre ült be, vagy csak megnézte a trailert?[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #11846 üzenetére
a stilisztikára, írásképre, fogalmazásra direkt nem tértem ki, borzalmas.
-
whitezo88
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #11853 üzenetére
nem vesztettél semmit... középiskolai házinak még elmegy a szint.
-
whitezo88
nagyúr
XTRO megvan valakinek (megnéztétek)? Annyira undorító és sok minden nem lehet hova tenni hogy hihetetlen bár a horror fanatikusoknak biztos tetszik az a tipikus 80as évekbeli horror.
-
whitezo88
nagyúr
most megy a Ravasz az Agy és a két füstülgő puskacső. Volt utánszinkron? Azzal megy. régen láttam és más volt. Ez sokkal rosszabb mint az eredeti magyar ami szerintem egész jó hogy van ez?
ráadásul "polkorrektesítve" van, a "b*zmeg", "p*csába" "k*rva életbe" helyett barom, franc... ez kb megkétszerezi csomó jelenet szórakoztató jellegét. így olyan béna...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #20811 üzenetére
ohh mea culpa amúgy a Tökös a Török az Őr meg a Nőnél is volt már ilyen... újraszinkron, meg több részt kivágtak, de azt is bénán... és így 12-vel le lehetett adni.
-
whitezo88
nagyúr
Torrente 4 a Viasat3-on
-
whitezo88
nagyúr
kicsit nosztaligiázom: Galaktikus Támadás / The Arrival (w/ Charlie Sheen)
remek film még mindig szerintema következő a Kapcsolat lesz ha már UFO-nap
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Rush, tegnap néztük meg. barátnőm utálja az F1-et de neki is tetszett, végig lekötött, nagyon jól eltaláltak mindent, a színészek, főleg Lauda 99% ugyanúgy nézett ki mint eredetileg.
9/10 megkapja.
-
whitezo88
nagyúr
Phillips kapitány
10/10 nagyon jó sztori, végig izgalmas, jó fordulatok, folyamatos "cliffhanger". végén picit máshogy gondoltam, de így is kerek.
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok nincs ötlet, honnan lehetne megszerezni a Tian Zhu Ding (Touch of Sin) c. 2013-as filmet? nem találom seholse. már szinte mindenhol bemutatták, legutóbb németországban pl. [link] [link]
itthon elvileg nem is lesz bemutatva, legalábbis imdb nem írja.más: moziban csapattal meglestük a Wall Street farkasát. marha jó, kár hogy 2. sor jobb szélén volt csak hely, így elég gázos volt végigülni 3 órát. régen röhögtem filmen ennyit bár sokszor az alpári káromkodás volt "vicces", de azok marha jól el is voltak találva (pl "Mad Max")
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Most néztem meg a 2. (új) Star Trek filmet.
Elsőnek közelébe sem ér szerintem.
-
whitezo88
nagyúr
igaz, de az a keresztvasas lightsaber eléggé wtf. (nem a jó értelemben) de majd kiderül.
amúgy a JW-ről meg azt olvastam hogy kikerült a netre az egész film...
Saint_
eleinte, de később csatlakoztak nem-klónok is az évtizedek alatt. Amúgy ez az új SW film mikor játszódik? nemsokkal a Jedi Returns után?[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
egy kérdésem lenne: van egy vágott poénvideó [link] a kérdés az hogy a jelenet melyik filmből van? a narancs autóból amúgy Modern Talking hallatszik?
az első perc után csak ismétlődik amúgy a jelenet.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Exodust néznénk meg holnap, de nem tudom érdemes-e 3D-ben, vagy maradjon a sima. Látta valaki előbbiben? Sokszor a 3d kb semmit se ér sajnos, de filmje válogatja.
orichalcos - a másik lehetőség a 7. fiú lenne de az meg ilyen ölősbaszós CGI parádénak néz ki csak, ennek meg valami történelmi gyökere van legalább, mégha Hollywoodosítva is.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Spoil Wars megvolt. Azért írom ezt mert külfüldi premier után 1-2 nappal már MINDEN lehetséges helyen szétspoilerezték az egészet, ide értve: random Twitter, Twitch, 9Gag helyeken.
Nekem is bejött, bár akkorát azért nem durrant, sok helyen túl rohantak a sztorival, nemigen mentek bele mélyebben a hátterekbe, csak beledobálták a szereplőket, helyszíneket. JJ Abrams se vitte túlzásba a szokott Lens Flare-t, és így is látványos volt, harcok is, levegőben és a földön is.
Spoilerrel, aki látta:
Kicsit bökte a csőröm, hogy amíg a korábbi filmekben, canonban a jedi növendékek évekig tanulják a fénykard forgatását, mert egy avatatlan csak a saját kezét vágná le Erő ide vagy oda, erre Finn meg Rey is úgy használta mintha már minimum egy Mester alatt lenne tanítvány évek óta. Rey úgy helyben hagyta Rent aki nem ma kezdte, mint a szél. Semmi szó se esik Ren kardjáról sem, pedig menő. Annyit írnak hogy speciális "force saber" vagy hasonló lehet. Luke fegyvere is csak ott lesz egy random bolygón egy pincében egy random lény birtokában. Az meg érdekes volt hogy a New Hope sztori menetét követték: Tatooine-klón bolygón a jelentéktelen valaki megismerkedik az ellenállással, felfedezi magában az erőt, Halálcsillag nagyban, szintén bolygókat pusztítva el, majd szintén egy gyenge pontban, hasonló módon elpusztítva. Ja és a Luke-os végső jelenet mellé rakhattak volna egy kis Kylo Ren-es teasert, mikor visszaviszik a mesteréhez, ahogy Ep3 végén is volt, ahogy Vader és az Uralkodó nézi az épülő állomást. Ő is kap majd valami maradandó maszkot, mert eléggé lesérült. Valami lightosabbat, mint a nagyfater. SWTOR játékban szereplő Darth Malgus is ahogy lesérült egy harcban, ő is spec szereléssel tudott csak lenni, meg még többen a SW történetében. -
whitezo88
nagyúr
Megnézem a Ted 2-t, mert első rész nem volt olyan rossz..
hát, ez borzalmas, buta poénok, közönséges szintű viccelődés és buta káromkodások 15 éves szinten, meg drogozás orrba szájba, felénél ki kellett lőni, pedig azt hittem már majdnem vége...
4/10nél többet nem adnék.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Megnéztem a Virslipartit. Hát, az biztos hogy jó anyagon voltak a film készítői...
Kicsit olyan mint a Ted.
-
whitezo88
nagyúr
Kb 4-5. megnézésre esett le a Watchmanben, hogy Snyder csinált egy kikacsintást az elején a 300-ra
jó kis dolgok ezek, biztos van több is.(mikor a Komédiás leveri a 3001-ről az 1-est) -
whitezo88
nagyúr
Az Index annyira lehuzza mar sokadszorra a BR-t hogy egyre jobban varom hogy megnezzem. Aki szerint szar, meg az elso resz is maradjon csak a Tranformersnel.
A Watchmen is hasonlo volt. Akiknek az agya nem birja befogadni hogy egy scifi nem vegig latvanyos harcokbol all es nem erti a tortenetet, erzi at a hangulatot, annak hiaba magyarazod.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Megvolt este a Blade Runner, kicsit még a hatása alatt vagyok, annyira jó volt. Alig voltak a teremben, talán max tízen pedig esti vetítés volt.
Aki a gyors akció fantasyhoz van szokva annak nem való tényleg, az hogy direkt elnyújtják a drámai jeleneteket,
vagy mikor a csaj kimegy az esőbe, az mind rendben van. Folyamatosan lehet összerakni a sztorit, de mégis jók a fordulatok. Wallace talán kevesebb screen timeot kapott mint gondoltam. Meg végig megvolt több szinten a feszültség, bizonytalanság. És még mindig nem lett nyilvánvaló hogy Deckard repi e vagy sem. Az is érdekes húzás volt hogy nyíltan K-ra se mondta senki hogy az, csak csomó nyilvánvaló utalás volt, már Sappertól kezdve is (akit szintén hamar lekevertek). A képi világ zseniális volt, jól van fényképezve. A csajokba szinte szerelmes lettem A trailer alapján amúgy azt hittem hogy a hologramcsajból csinálnak majd igazit, az végül nem lett úgy. 9/10, csak mert néha a jelenetek közti átmenetet sokszor túl élesnek éreztem, nagyokat ugrált.
#értékelés blade runner 2049
[ Módosította: Viszlát ]
-
whitezo88
nagyúr
Nem néztem el semmit, nyilvánvaló volt,
de pl szemét nem láttuk, és senki se mondta hogy te replikáns / Nexus X / akármi. Csak hogy "magunkfajta", ajtóra felfestés, nincs rendes neve, ilyesmi. Épp ezért raktam szembe Deckarddal, ahol tényleg csak koncepciók vannak. [ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Igen azt is írtam, meg
Btw még ami nem tetszett:rendőrségen is kb leköpik. Meg semmit se tudtunk meg róla, milyen gyártmány, hogy került a zsarukhoz stb. Luv-nak hogy volt olyan bejárása oda mint ha átjáróház lenne? Csak úgy bemegy a hadnagyhoz meg a csontokhoz... kinyír több embert és semmi nyom... [ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Annak idején a Westwood csinált point and click féle "3d-jellegű" játékot, egyidőben játszódik az első résszel, nagyrészt azonos helyszínekkel csak más a főhős és a nyomozás. Bár több ott se derül ki csak van helyszín a "kipple"-n (a városon túli radioaktív szemét- és romhegyekben, a mostani filmben is tulképp az ahova ment K), meg alagutakban.
-
whitezo88
nagyúr
Melyik moziba szoktatok amúgy járni? Én évekig csak Arénába mentem, bár évente csak párszor max. Lurdyban voltam kedden a BR-en, és mint írtam alig voltunk, talán tizen (esti). Holnap 4 időpont van nagyterembe és alig van mindre még foglalás. Azért jobb filmet nézni, mintha tele van az egész terem és surround csámcsogás, susorgás, ilyesmi van.
-
whitezo88
nagyúr
Nézegettem az idei jó pontozású filmeket és itt van pl a [link] Izzy Gets the F*ck Across Town (2017) aminek nincs is magyar címe, ide nem jött át? 8,5. Virágboltban se látom (se aszfalt, se mag). Mondjuk az a 34 10 pont ilyenkor a stáb?
-
whitezo88
nagyúr
válasz FollowTheORI #104631 üzenetére
Minden replikáns angyal volt neki. A kis előzményfilmben is így nevezi a csávót. Roy Batty mondta: "Fiery the angels fell; deep thunder rolled around their shores; burning with the fires of Orc." innen is ered. -
whitezo88
nagyúr
Ez inkább
az első részre volt visszakacsintás, annak az alternatív idősíknek a jövője. A CC-val kapcsolatban még annó első részhez írták, hogy elég merészen gondolták, hogy 40 évvel később is lesz CC. Azóta persze a Pan Am megszűnt, az Atari is akkori formájában, de az atmoszférához ezek is hozzátartoznak. Nekem mellesleg EZ hiányzott még. "A new life awaits you in the Off-World Colonies. The chance to begin again in a golden land of opportunity and adventure. Lets go to the Colonies!" -
whitezo88
nagyúr
Személyes rekordot döntöttem, egy filmet 4x néztem meg moziban, ebből 2x egyedül. Legutóbb Arénában, de nekem nem jön be mint a Lurdy, nem tetszik a vászon elhelyezése és hogy középen van egy széles lépcső, több teremben nem lehet középre ülni (és egy nő előttem folyamatosan mobilozott meg felrakta a lábát, 1700 ft well spent). BR2049, egy film hangulata se jött be ennyire mint ennek, tipikusan moziban nézős a zene, hanghatások és a totál plánok miatt is. Kár hogy már kipörög mindenhonnan.
A Last Jedi-nek nagyot kell durrantania, hogy megelőzze nálam az idei filmek közt.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz FollowTheORI #106490 üzenetére
A Battlefront 2-ben pedzegetik a temat, ott probaljak osszekotni a Jedi visszater es az Ebredo Ero kozti urt. Majd en is megirom a tapasztalataimat mert en is lattam este. En nem akartam varni mert mar tegnap spoilereztek egy chaten.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Na akkor Star Wars.
Nem tudom hogy tud valaki erre megfontoltan 9est adni. Meg hogy az előzménytrilógia béna. Akkora katyvasz volt, tele marhaságokkal meg plot holeokkal hogy a fal adta a másikat. A kihagyott ziccerekről nem is beszélve. Mintha a rendezőnek fingja se lenne az univerzumról csak megkapta. Nem is tudom hol kezdjem. Megjön egy HATALMAS űrhajó és EGY darab bombázó kicsinálja az egészet? Mert PONT jó helyre dobta? Hagyjuk már. A Hux-Poe féle párbeszéd vicces volt, de ezeket is túltolták végig. Sok szereplő annyira súlytalan hogy a nevére se emlékszem, pl a kínai pufi csaj, aki amúgy gépész volt vagy pilóta? A tesója vezette a bombázót oké. A trailer alapján reméltem hogy a repülős Kylo Ren többet lesz, de a TIE Silencer is kapott vagy 20 másodpercet (a hajója, a Battlefront2-ben is lehet vele nyomulni). Aztán kirobbantják a hidat, amit persze Leia túlél, ami megint WTF mert még egy Jedi nagymester se annyira erős hogy túlélje, de Leiából Superman lesz, annyira kínos volt, lehetett érezni a moziban is a többiektől hogy wtf. Miért kellett? Tudtommal a Canonban csak Plo Koon mester élte túl az űrt a Clone Warsban, de ő nem ember és védőmaszkja is volt. A jedi "kiképzés" el volt húzva, nem derült ki nagyon semmi, mi az a lyuk végül, Rey se tudott meg semmit. De ezt is elvitte a Disney a cuki madárkák irányába. Aztán ott van SNOKE FŐVEZÉR akiről 2 éve találgatja mindenki hogy ki? Dark Side entitás a peremvidéken túlról? Halhatatlan ősi Sith uralkodó? Windu mester? Ja nem, SEMMI se derült ki és aztán bedőlt egy trükknek. Az egész jelenetsorozat meg annyira nyúlt a Jedi Visszatérről... a protagonista elmegy a 2. sz. antagonistával az 1. sz. antagonistához, aki játszik vele, mutatja hogy a barátai meghalnak aztán végül a 2.sz antagonista elárulja. A Krait is Hoth 2.0. Még csata se volt. Phasmát is hypeolták aztán alig kapott több időt mint az előző részben is neki is kampec. Annyira eltúlzott film, sokat akartak egyszerre, telerakva papírmasé figurákkal és felesleges jelenetekkel. A sok poén kizökkentő volt folyton. A Rogue One ami NAGYON jó volt, ez hatalmas csalódás. 6/10... Nekem az a jó film amin a végéig átszellemülten ülök és mikor vége elgondolkodok. Az év filmje nálam a Blade Runner, megnéztem négyszer. Ezt nem fogom... #értékelés the last jedi episode viii
[ Módosította: Viszlát ]
-
whitezo88
nagyúr
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz RocknRoller #106627 üzenetére
Vannak más mozik is a városban, olcsóbban. Első nap voltam Lurdyban, 2/3ig volt a terem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz emiki6 #106645 üzenetére
Szerintem simán belefért volna, úgyis sok volt a csavar. Én is 99%-ban biztos voltam benne hogy megperecel. Mint karakterfejlődés bemutatása jó volt a film, de a bugyuta kizökkentő poénkodást nem tudom elnézni a filmnek. Meg hogy semmi háttérinfót nem tudtunk meg semmiről és senkiről, csak azt hogy Luke meg akarta ölni Kylot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest