Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52625) bambanya válasza Xes (#52620) üzenetére


bambanya
csendes tag

Írtam pp-nak, annyit írtak vissza, hogy mivel az ebayen nyitották/zárták a vitát, ők nem bírálhatják felül az ott meghozott döntést, írjak az ebaynek. :D

A telefont feleslegesnek tartom (pláne mivel nem rendelkezem perfekt angollal), de már anno leírták párszor, hogy az ügyet lezárták, nem tudnak és nem is akarnak ezzel tovább foglalkozni, így döntöttek, így jártam, nagyon sajnálják, fogadjam el, ennyi!

Erről a feljelentésről írnál picivel többet?
Bementél a magyar rendőrségre, hogy külföldről küldtek neked egy üres borítékot és átvertek? Feljelentést tettél ismeretlen tettes ellen, vagy aki a borítékot küldte?
Utána mit tudnak vajon csinálni? Van azóta valami fejlemény a feljelentéssel kapcsolatban?
Tegyük fel, hogy "kinyomozzák" hogy tényleg csalás történt mindkét esetemben, hogy tudok érvényt szerezni a követelésemnek?
Hogy kapom vissza a pénzem? Mert a pp az ebayre mutogat, az ebay meg csak a vevők érdekeit nézi, akik meg dörzsölik a tenyerüket az ingyen áruk és a tehetetlen eladó miatt, hogy milyen jól jártak!
Mehetek én bárhova... Nem kevés pénzem nyúlták le, amit soha nem kapok vissza, mivel már válaszra sem méltatnak! Bár ha írnának, ugyanazt kopiznák be, előbbre azzal sem vagyok!

Max. itt leírom a tapasztalataimat, hogy óvatosan az ebayes eladásokkal, még óvatosabban a vevőkkel (mert léteznek ilyen gátlástalan mocsadékok is, akik az ebay felügyeletével szabadon bármit megtehetnek), és senki ne tartson pénzt a pp számláján, mert bármikor simán leemelhetik az ilyen aljas emberek kitalációi miatt!
Azt nem tudja esetleg valaki véletlenül, hogy negatív egyenlegnél, mit csinálnak majd? Mire készüljek? A pp topicba írtam, de ott sehol senki.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.