Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3649) tusi74 válasza juliabrilke (#3648) üzenetére


tusi74
őstag

Na én meg elkiabáltam, hogy kifogtam egy rendes franciát, itt áradoztam róla. Ez hülyébb, mint az előző, vagy annak tetteti magát. Meg van egy "kis bibi" vele azóta. Kizárták az Ebay-ről, és ez elég arrogánssá tette. Igaz, hogy 2 hete nem jött meg az ún. EU-s papírral küldött csomagja, de őt ez a legkevésbé sem zavarja. Kinyomoztam a magyar DPD-sek segítségével (nekem a pestiek segítettek, igaz de. 11-kor), hogy Németországban a 176-os depo (Melsch-ben van, ha velekinek ez a városnév mond valamit) veszi fel a francia Colissimo-s csomagokat, és ott vannak átcímkézve.

Telefonszámot kaptam felhívtam a németeket, ahol angolul nagyon rendesen felvilágosítottak. Tehát amikor ők átcímkézik a csomagokat, ők megküldik a franciákak az új számokat, de ők nem tárolják. Tehát az én kedves eladómnak kellene felhívni a Colssimo-t, vagy írni nekik, és megszerezni DPD-s számot, onnan már érdemben foglalkoznak vele. Na erre az eladó nem hajlandó, sőt azt írta, hogy ő milyen korrekt, mert azonnal küldte a számot. De könyörgöm, azon, 26-a óta nem látszik változás. Sőt van egy másik "bibi", hogy a célországnak France van írva. Meg tudom mutatni, ez az én csomagom "állítólag": Az én csomagom
Ha rákattintotok a számra, ott van fehéren feketén, hogy " Lieu de destination France"

Flashcash 27-én belinkelte az ő Colissimo-s csomagját: [Flashcash csomagja] Ott egyértelműen látszik, hogy "Lieu de destination Hongrie"

Na ezt megírtam neki, hogy ennek is nézzen utána, mire egyzserűen odavetette, hogy nyugodtan indíthatom a claimet, mert ő úgyis megkapja a pénzét a biztosítás miatt.

Nekem 2 dolog gyanús. Vagy elírta, vagy ez nem is az én csomagom. Lényeg, nagyon nem akar együttműködni. Lehet benyelte a pénzem. Elküldte valami belföldi csomag számát. Ja és a PayPal-nak is megadta ezt a számot, mert tegnap a PayPal-tól kaptam egy levelet. De könyörgöm ez a szám egy semmi. Egy használhatatlan.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.