Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3601) juliabrilke


juliabrilke
addikt

Ilyenkor mi a helyzet? Amikor bannoltak ebay-ről, akkor regisztráltam még egy névvvel és vettem egy terméket (amit már fizettem és azóta meg is kaptam), ill. eladtam 2 cuccot. Az egyikre megjött a pénz PayPal-el, a másikat meg állítólag elutalta a vevő. DE! Ma kapom a levelet, hogy keresztregisztrálás (vagy mifene) miatt zárják a felhasználónevemet.
Ilyenkor mit kell csinálnom a továbbiakban? Postázom a cuccokat és fizetem az ebaynek a költségeket az eladott termékek után? Ha a cuccal gond lesz (a termék hibátlan persze, csak a szállításra gondoltam), akkor semmiben nem segítenek majd? :F

(#3602) tusi74 válasza juliabrilke (#3601) üzenetére


tusi74
őstag

Én ezt az Ebay-t komolyan nem értem, ezzel a kizárósdival. Ha most ezzel a nickeddel mindent becsületesen csináltál, miért kellett kizárni? Olyat írt, hogy valamikor visszaenged, vagy a kizárás végleges? És az előző nicekdnél?

Olyat is olvastam valahol, ha valaki túl sokszor "retract"-olja a bidjét egy hónapban, akkor parkolópályára teszik. Én azért ezt úgy csinálnám az Ebay helyében, ha valaki már bizonyított, hogy becsületesen fizet, és egyszer-egyszer visszavonja a licitjét, mintsem a nyerés után variálna, az mindenkienk jobb.

(#3603) juliabrilke válasza tusi74 (#3602) üzenetére


juliabrilke
addikt

Valós adatokat adtam meg, minden rendes, létező információval. Szerintem az volt a gond, hogy a cím egyezett. De akkor ez marhaság, mert ha kizárnak, akkor senki nem tud regisztrálni mondjuk a családodból, mert a cím tutira egyezni fog.

Szabálytalanságot nem is követhettem el, hiszen még csak 2 dolgot adtam el és egyet vettem. De semmi felszólítás nem volt, csak egy levél, hogy bann... :F

Egyébként a mostani eladott tételeim 1300$ és 350$ értékben vannak. Azért megvártam volna a helyükben. Mind1...Eladtam őket, az egyiket utalták PayPal-re, a másikat meg állítólag elküldték. De azért kedvesek, mert a 60$-t várják a termékek után. :(((

(#3604) tusi74 válasza juliabrilke (#3603) üzenetére


tusi74
őstag

Na és ha nem fizeted ki mit csinálnak Veled, kizárnak? Na bumm, már ki vagy zárva.

(#3605) Tüzi

ha egyszer egy biznisz beindul... "PayPal has 72 million accounts and handled $6.2 billion in payments in the first quarter." :C

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#3606) juliabrilke válasza tusi74 (#3604) üzenetére


juliabrilke
addikt

De akarom fizetni, nem is ezzel van a gond. De így nagyon meggondolom, hogy visszaregisztráljak. :((( Egyébként 2 üzlet (összesen 1650$) alapján hogyan jött ki a 62$ jutalék?

(#3607) tusi74 válasza juliabrilke (#3606) üzenetére


tusi74
őstag

Csak elvileg írtam, hogy micsoda hülyeség az ő részükről, hogy kizárnak, mielőtt fizettél volna. Ez a saját érdekeikkel ellentétes.

(#3608) juliabrilke válasza tusi74 (#3607) üzenetére


juliabrilke
addikt

Addig természetesen nem fizetem ki, ameddig minden költséget nem kapok meg a vevőktől. (mert ügye milyen jogon kérik a pénzt, ha nem történt eladás)

(#3609) tusi74 válasza juliabrilke (#3608) üzenetére


tusi74
őstag

Ebben van most egy hátulütő is. Nem tudom, hogy áll a dolog a 2 részben fizetővel, de ha az meglátja, hogy inaktív lettél, akkor a második részt nem fogja küldeni, mert bizalamatlan lesz, és örülhetsz, ha az Ebay-PayPal-on keresztül el nem kezdi visszakövetelni a pénzét.. Ez tényleg logikátlan. Én az Ebay helyében, ha mindenáron ki akar cseszni veled (bár nem értem miért, ha eddig tök becsületes voltál), akkor először, csak a jogosultságaid csökkenti, azaz nem tehetsz fel új cuccot, és nem is vehetsz, és amikor lezajlott az adás-vétel, vagy letelt a 90 nap, amikor már nem értékelhet, akkor írná ki, hogy nem vagy tag.

(#3610) juliabrilke válasza tusi74 (#3609) üzenetére


juliabrilke
addikt

Szerencsére az egyiket megkaptam PayPalre , de a nagyobb tétel utalással jön. Viszont elég normális ebayes küldte, minden nap beszélünk. Remélem megkapom gyorsan és küldök minden cuccot.
Remélhetőleg azért vonatkozik erre is az összes PayPeles szolgáltatás. Vagy csak megkapják a csomagukat és felejtsük el egymást?

(#3611) tusi74 válasza juliabrilke (#3610) üzenetére


tusi74
őstag

Nagyon fontos, ha a pénz már a PayPal számládon van, minél hamarabb withdraw-ald a saját számládra, mert ha valami gikszer van, akkor a PayPal leemeli a pénzt minden szó nélkül a PayPal-odról. Régebben az Index Ebay-es topicjában volt erről szó, hogy valaki aki a német Ebay-en árul írta, hogy a németek többek közt ezért nem komálják a PayPalt.

(#3612) juliabrilke válasza tusi74 (#3611) üzenetére


juliabrilke
addikt

Mikor kérdeztem Tőled szerdán vagy csütörtökön, akkor withdrawoltam már egyből a saját számlámra a pénzt.

PayPal leemeli a pénzt minden szó nélkül a PayPal-odról. Ez azért nem semmi. :Y

(#3613) tusi74 válasza juliabrilke (#3612) üzenetére


tusi74
őstag

Igen, valami olyasmit írtak, ha a vevő minőségi kifogással él a PayPal-nél (item not as described), vagy nem kapta meg, és a PayPal igazat ad neki, akkor a vevő kártalanítása elsőkörben a Te PayPal számládról történik.

(#3614) Bash válasza tusi74 (#3611) üzenetére


Bash
őstag

Soha nem utaltatom át a pénzt a PayPal számlámról, állandó forgásban van, nincs időm rá, hogy 4 napig a levegőben lógjon. Mindemellett egyetlen egy vevőm sem volt, aki SNAD claim-et indított volna. Egyszerűen nem kell hazudni/ferdíteni a leírásban és akkor nincs miért aggódnia az embernek.

http://bashtravel.com/

(#3615) tusi74 válasza Bash (#3614) üzenetére


tusi74
őstag

Valahogy én is így gondolom, csak amikor felvetettem a németek PayPal utálatát, akkor ez volt a legfőbb ellenérv. Na meg a smucigság, hogy pénzbe kerül az eladónak. Érdekes, én elég sok nációval üzleteltem már, de hogy a PayPal díját rámtestálják, ez csak a németeknél van. Egy angolnak, franciának, olasznak eszébe sem jut.

(#3616) juliabrilke


juliabrilke
addikt

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem néha kezd telelenni a tököm az ebay-el. :(
A sok küldjem neki ingyen a cuccot hülyével, meg a licit megnyerése utáni alkudozóval, a sok hülyével, akine könyörögni kell, hogy küldje már el a csomagot és ne csak addig siessen, ameddig megkapja a pénzt.

Persze vannak jó tapasztalatok is, de tényleg nálam több már a negatív...

(#3617) tusi74 válasza juliabrilke (#3616) üzenetére


tusi74
őstag

Az, hogy a Vaterán ez megy, az azt hinné, hogy ez magyar mentalitás. De amikor szembesülsz, hogy az úgymond fejlett Nyugaton is ez megy, akkor rájössz, hogy a magyar semmivel sem rosszabb, mint a többi náció. A német, a francia, az olasz ugyanúgy ügyeskedik. Akikkel eddig kifejezetten jó tapasztalatom van, az angolok, villámgyorsak, és a hong-kongiak.

(#3618) koxx válasza tusi74 (#3617) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Nekem a hong kongi ill. az amerikai eladókkal csak pozitív tapasztalataim vannak, németekkel már voltak problémák.

(#3619) juliabrilke válasza tusi74 (#3617) üzenetére


juliabrilke
addikt

Az angolokkal nekem is hasonló tapasztalatok voltak. Hong-kongiakkal csak 2x üzleteltem, de gyorsak voltak. Legtöbbjük eleve ráírja a csomagra, hogy gift, viszont ők néha a postaköltséggel játszanak.

(#3620) Tüzi válasza juliabrilke (#3619) üzenetére

Eddig 3 németből 2 rossz.
Az a pár hongkongi eddig mindig teljesen jól szerepelt. Volt, hogy ő elrontotta a mennyiséget, és ingyen küldött újat, ingyen postával.
Amerikaiak, és az angolok is teljesen rendesek. Bár itt érdekes, hogy a tein lengéscsillapítót volt amelyik 460$ért akarta küldeni, a másik meg küldte 160ért. Nem hiszem, hogy ekkora különbség lenne. Mindegy.

Bash, örök hálám :R

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#3621) kapcs-ford válasza tusi74 (#3613) üzenetére


kapcs-ford
őstag

Igen, valami olyasmit írtak, ha a vevő minőségi kifogással él a PayPal-nél (item not as described), vagy nem kapta meg, és a PayPal igazat ad neki, akkor a vevő kártalanítása elsőkörben a Te PayPal számládról történik.

Az ilyen kártalanítás beletelik kis időbe és általában eredménytelen. Az eladó "védve" van.
Az ebay köztudottan futtatja a kínai gagyi piacot, vettem féléve egy 8gb mp3 lejátszót ami ugye a formázás után visszakapta a valós 1gb-os méretét.
Reklamálás a paypal-nál hamis cucc, megtévesztés, hackelt memória. A kínai terelt hogy biztos rosszat kaptam és hogy küldjem vissza etc.. írtam neki hogy nem vagyok balek, kérem vissza a pénzem mert hamis cuccot árulsz... herce-hurca!
Hiába kezdték el neki adogatni a negatívot a kínai még hónapokig árult.. a balekok + szavaztak. A végén 10-ből 3negatív volt de az ebay-nek még ez is belefért....

Mi lett a vége? Ha visszaküldöd hongkong-ba akkor visszakapod a pénzt de paypal felszólított hogy regisztrált legyen, jólvan elvégre 2lejátszó visszaküldtem őket.
Az eladó "nem kapta" meg! Pedig a regisztrált küldemény alapján igen. A paypal felszólított hogy faxoljam el a postai igazolót, elfaxoltam. 2hét múlva a paypal jelentkezett hogy halványan látszik és hogy faxoljam el ismét xx órán belül ha nem kapják meg akkor érvénytelen. A legjobb faxon lett elküldve de elküldtem egy másikról is de azt sem fogadták el mert nekik az halvány volt, ha átírtam volna akkor azt mondják hamis...
Itt a vége fuss el véle. Ebay+paypal=china business

Aláírás

(#3622) fokukac válasza kapcs-ford (#3621) üzenetére


fokukac
nagyúr

felteszem, többé nem rendelsz kínából...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#3623) Tüzi válasza fokukac (#3622) üzenetére

valami ezt súgja nekem is :)

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#3624) _Yvorl_ válasza kapcs-ford (#3621) üzenetére


_Yvorl_
tag

Nem tudom érdekes nekem eddig nem ilyen tapasztalataim voltak. 2 szer inditottam claimet és mindkétszer a paypal nekem adott igazat, pedig semmi extrát nem tettem csak leirtam az esetet. Viszont ilyenkor az elötte nyegle nemtorodom eladók azonnal gyors készséges emberekké váltak. :DDD

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#3625) juliabrilke válasza _Yvorl_ (#3624) üzenetére


juliabrilke
addikt

Van ilyen. Nekem az a kedvencem, amikor az eladó nem igazán fizet, csak tököl vele.(7-8 napot legalább) De amikor elküldi nagy kegyesen a pénzt, akkor minden nap ír szinte, hogy mi van a csomaggal, meg merre tart... :(((

(#3626) kapcs-ford válasza _Yvorl_ (#3624) üzenetére


kapcs-ford
őstag

Írd be a keresőbe "8gb player" az mind hamis hackelt player. Hogy ez mekkora bicnic az ebay-paypal párosnak?
Talán ezért olyan megértőek a kínai vonalukkal.

Aláírás

(#3627) _Yvorl_ válasza juliabrilke (#3625) üzenetére


_Yvorl_
tag

Hát igen ezt elhiszem. Minden ember más. érdekes én mindig 48 órán belül fizetek az időeltolódástól függően korábban, vagy hamarabb. Amikor késöbb az mindig csak azért votl mert az eladó elkezdett új feltételeket kitaláni, amiről időbe telt lebeszélni. :DDD

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#3628) _Yvorl_ válasza kapcs-ford (#3626) üzenetére


_Yvorl_
tag

Lehet én is sok fake dologgal és kamu árussal találkoztam. Egy időben nagyon kerestem gps es pda stelefonokat és dömpingbe voltak kinai eladók, akik az európai ár harmadáért árultak buy it nowba. pesze paypalt nem fogadtak el de utaljak előre ebayen kivül és isten bizony küldik a cuccost. feedbackjuk 100% os de mid iylen randomgeneralt betusor nevü felhasználóktól, akik mellesleg már nem is voltak élő userek. Aztán valahogy mindig törölte az ebay ezeket a hirdetéseket de fél napon belül mindig felkerültek új neveken ugyanilyen feltételekkel.

Mellesleg nem is tudom hogy miylen hekkeléssel képesek iylen kamúfeedbakeket hagyni maguknak, mert gondolom ehez valahogy meg kell hekkelni az ebay t hog yiylet mutasson, igy a gyanutlan kevesbe figyelmes emberkek csak annyit lattak 100% feedback oh szuper es gondoom mar rendeltek is aztan jöhetett a meglepi. De nekik mar megerte hacsak par darabot is eladtak ilyan módon.

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#3629) kapcs-ford válasza _Yvorl_ (#3628) üzenetére


kapcs-ford
őstag

A legtöbbje az nem kamu feedback, nem az ebayt hekkelik hanem az mp3 memoriáját (nehogy valaki félreértse).
Megkapod az mp3-at bedugod és látod hogy 8gb-ot ír , kipróbálod működik minden és írsz egy +feedback-et.
Egyszer megpróbálsz rá 8gb-ot másolni és lefagy illetve nem olvassa vissza mind a 8-at mert az nem létezik.
Sokan erre nem, vagy csak később jönnek rá..
http://www.starkedsf.com/archives/hacked-mp3-memory-brought-to-you-by-ebay-and-paypal/

http://www.schnapp.org/e-britain_ripoff/

http://www.mympxplayer.org/1-vt2400.htm

Aláírás

(#3630) _Yvorl_ válasza kapcs-ford (#3629) üzenetére


_Yvorl_
tag

A te esetedben értettem. En arrol beszeltem, hogy en talakoztam olanokkal, mikor uj felhasznalok kinabol
tele iylen kamu feedbackel nem letezo userektol es elsore csak azt latod hogy 100% feedback csak muikor megnezed oket akkor latod hogy kamu es miutan feedback a sikeres aukcioko utan adhato nem ertem hogy egy uj user hogy tud csinalni maganak iylen 20 30 kamu felhasznalotol szarmazo feedbacket. Errem ondtam hogy hekkelik valahogy.

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#3631) juliabrilke


juliabrilke
addikt

Tusi! Pesten merre van a DPD depó? :F Mi megy arra?

(#3632) tusi74 válasza juliabrilke (#3631) üzenetére


tusi74
őstag

Uff, jót kérdeztél, mert én IGO 2006-tal járok. :D Úgy megyek Moha bá után, hogy fogalmam sincs merre megyek. De komolyra fordítva, menj be a www.utvonaltervezo.hu -ba, és ott írd be a kiinduló, meg a végső célt, és lent a link, hogy tervezés BKV-val.

(#3633) Bash


Bash
őstag

eBay Desktop publikus béta

Tetszetős kis alkalmazás, sajnos eladói szempontból haszontalan, de vevőknek melegen ajánlom. Keresésre van kihegyezve, nagyon szépen lehet vele szűrni a listázásokat, kedvenc kulcsszavakat lehet elmenteni, emlékeztet... egyszóval idő- és pénzmegtakarításra kiválóan alkalmas.

http://bashtravel.com/

(#3634) TakkerX


TakkerX
aktív tag

hali,

"I will make the transaction using i SOLD It services...i SOLD It is the best selling service on
eBay. They are guaranteed and recommended by eBay because they verify the sellers that are members with them and you will also have a 7 day return policy.
If you haven`t used i SOLD It before I will explain how they work:
They already have the item in their custody packed, insured and ready for shipping. They will contact you with all the details of this sale (they will send you an invoice ) and with the
payment instructions. You will send the payment to one of their agents that is handling our
transaction and after that you will send them the payment information so they can verify It. I
will have to make you aware of the fact that i don`t know the agent name because they change it in every transaction for security reasons. As soon as they do that the shipping process will start. After you receive the item you will have a 7 day return policy (starting the day you receive te item), in this time you will have to decide if you accept it or not. If you do then you will notify them that you accept it so they can send me the payment. If not, you will return the item in the exact conditions you ave received it and they will give you a complete refund. We will also be able to leave feedback for each other after the transaction like it`s done on any genuine sale on eBay. "

ez miez a sold it?:D

ui: ez nem us only?

(#3635) juliabrilke válasza Bash (#3633) üzenetére


juliabrilke
addikt

Hm... Tényleg jól néz ki. Próbáltad már gyakorlatban a progit?(sajnos most olyan gépnél vagyok, ahol nem lehet telepíteni, de otthon megnézem.)

Jár valami költségekkel a progi használata?

(#3636) juliabrilke válasza tusi74 (#3632) üzenetére


juliabrilke
addikt

Ja bocs... :DDD Egyeseknek ilyen rossz....

Azért kérdeztem, mert gondolkodok rajta, hogy Pestre vagy Siófokra menjek a Depoba.
Viszont írtam levelet, amiben egy "kicsit" erősebb hangnemben jeleztem, hogy hülyeség ez a kitíltás. Mondtam, hogy 2 terméket adtam el ~1700$-os értékben és ne csesszenek már ki velem és a vevőkkel se. Erre kaptam egy nyomtatványt, amit ki kell töltenem és visszafaxolni.
Megnézik és lehet, hogy visszakapom a felhasználó nevemet. :DD

(#3637) _Yvorl_ válasza Bash (#3633) üzenetére


_Yvorl_
tag

felraktam nekem nem igazan akar működni. hiába lépegetek a kategoriákba csomo nem is létezik plusz ha keresek aílladoan azt adj ki hogy invalid postal code nem is ertem mi koze a keresesnek a postal kode hoz

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#3638) tusi74 válasza juliabrilke (#3636) üzenetére


tusi74
őstag

Szurkolok!

(#3639) Tüzi válasza Bash (#3633) üzenetére

Firefoxnak is van egy ilyen modja, ami folyamatosan mutatja a futó megfigyeléseket :)

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#3640) tusi74 válasza Antonio (#3200) üzenetére


tusi74
őstag

Alapban nem, csak amikor megtaláltad a hőn áhított árut, akkor a linkben a .de részt átállítod .co.uk -ra. A termékleírás még akkor sem lesz angol, de legalább megtalálod a kérdés az eladóhoz opciót. :D

(#3641) juliabrilke válasza tusi74 (#3638) üzenetére


juliabrilke
addikt

Kaptál a siófoki DPD dolgozóktól egy szóbeli vállveregtést, amiért őket ajánlottad. Egyébként nagyon korrektek és rendesek voltak, még visszafele el is hoztak Fehérvárra. Árban verhetetlen.
Viszont a pesti depo. Arról sok jót nem tudok mondani... :(((

(#3642) Pubszon


Pubszon
veterán

Ha van közöttetek ojan aki rendelt már sikeresen az eBay-ről, az meg tudná nekem modani mennyibe kerülne mindennel eggyütt ez?

ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...

(#3643) Rommel6600 válasza Pubszon (#3642) üzenetére


Rommel6600
őstag

Hát, tekintve hogy csak us-be postáz, nem ártana rákérdezni, hogy előre fizetés és átvállalt postaköltség mellett ugyan elküldené-e? Nehogy kifogj vmi hülyét Te is (amerikában pláne nem nehéz ;] ), aztán jól megszívd. Amúgy Paypallal tudsz nála fizetni, szóval csak a postaköltség jönne rá az árra, amit még megtippelni sem merek :Y

(#3644) Pubszon válasza Rommel6600 (#3643) üzenetére


Pubszon
veterán

Köszi a segítséget.
Erről lemondok. :(
Pedig nagyon jó ajánlat.

ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...

(#3645) Bash válasza Pubszon (#3644) üzenetére


Bash
őstag

Ha valóban 62 lbs. (~28 kg) a tömege, akkor ennyi lenne a postaköltsége: USPS, és akkor még be sincs csomagolva. :)

http://bashtravel.com/

(#3646) juliabrilke válasza Pubszon (#3644) üzenetére


juliabrilke
addikt

Talán ilyen ár mellett nem véletlen,hogy csak az USA-ba postáz. :U

(#3647) tusi74 válasza juliabrilke (#3641) üzenetére


tusi74
őstag

Köszi. :) Mi volt a pesti depot-ban?

(#3648) juliabrilke válasza tusi74 (#3647) üzenetére


juliabrilke
addikt

A depoban közölték, hogy már csak ügyfélszolgálat van 17.00-tól. (gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy semmit nem csináltak, csomagot nem vették fel.) Elméletben a netoldalon 18.00-t adtak meg zárásnak.

Egyébként jönnek gyakran Fehérvárra Siófokról és oda lehet nekik adni a csomagot. (vagy 1500Ft-ért kijönnek a lakásodra)

Pestiek hanyagolva lesznek tutira. De árban nagyon jók! :C

(#3649) tusi74 válasza juliabrilke (#3648) üzenetére


tusi74
őstag

Na én meg elkiabáltam, hogy kifogtam egy rendes franciát, itt áradoztam róla. Ez hülyébb, mint az előző, vagy annak tetteti magát. Meg van egy "kis bibi" vele azóta. Kizárták az Ebay-ről, és ez elég arrogánssá tette. Igaz, hogy 2 hete nem jött meg az ún. EU-s papírral küldött csomagja, de őt ez a legkevésbé sem zavarja. Kinyomoztam a magyar DPD-sek segítségével (nekem a pestiek segítettek, igaz de. 11-kor), hogy Németországban a 176-os depo (Melsch-ben van, ha velekinek ez a városnév mond valamit) veszi fel a francia Colissimo-s csomagokat, és ott vannak átcímkézve.

Telefonszámot kaptam felhívtam a németeket, ahol angolul nagyon rendesen felvilágosítottak. Tehát amikor ők átcímkézik a csomagokat, ők megküldik a franciákak az új számokat, de ők nem tárolják. Tehát az én kedves eladómnak kellene felhívni a Colssimo-t, vagy írni nekik, és megszerezni DPD-s számot, onnan már érdemben foglalkoznak vele. Na erre az eladó nem hajlandó, sőt azt írta, hogy ő milyen korrekt, mert azonnal küldte a számot. De könyörgöm, azon, 26-a óta nem látszik változás. Sőt van egy másik "bibi", hogy a célországnak France van írva. Meg tudom mutatni, ez az én csomagom "állítólag": Az én csomagom
Ha rákattintotok a számra, ott van fehéren feketén, hogy " Lieu de destination France"

Flashcash 27-én belinkelte az ő Colissimo-s csomagját: [Flashcash csomagja] Ott egyértelműen látszik, hogy "Lieu de destination Hongrie"

Na ezt megírtam neki, hogy ennek is nézzen utána, mire egyzserűen odavetette, hogy nyugodtan indíthatom a claimet, mert ő úgyis megkapja a pénzét a biztosítás miatt.

Nekem 2 dolog gyanús. Vagy elírta, vagy ez nem is az én csomagom. Lényeg, nagyon nem akar együttműködni. Lehet benyelte a pénzem. Elküldte valami belföldi csomag számát. Ja és a PayPal-nak is megadta ezt a számot, mert tegnap a PayPal-tól kaptam egy levelet. De könyörgöm ez a szám egy semmi. Egy használhatatlan.

(#3650) Bash válasza tusi74 (#3649) üzenetére


Bash
őstag

Írd meg a PayPal-nak, hogy a szám alapján a csomag Franciaországba megy, tehát az eladó vagy nem postáza a te árudat vagy rossz számot adott meg.
Ha ő nem aggódik a pénze miatt, neked sem kellene. PayPal szépen leemeli a számlájáról, aztán utána lehet megváltozik a hozzáállása.

http://bashtravel.com/

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.