Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz Winner_hun #35500 üzenetére
Gyakori, hogy nem adják fel? Mi lehet az oka? Fals készletet adtak meg, s nincs raktáron semmi? Egyébként 1000 Ft-os tételről beszélünk.
-
Siriusb
veterán
válasz Winner_hun #35502 üzenetére
Először én is erre gondoltam, de közben utánanéztem, mi az a pandawill, s olvastam néhány panaszt velük kapcsolatban, hát gyanakvó lettem. Megnéztem eBay-en újra a terméket, a készlet már kifogyott...
Mindenesetre kértem az eladót, tájékoztasson a helyzetről. -
dzsoni999
csendes tag
Segítsetek légyszíves. Ha az Ebay-en beállítok másodlagos postázási címet, akkor függetlenűl attól, hogy a név nem egyezik, gond nélkül küldethetem oda a következő vásárlást? Vagy az eladó megszabhatja, hogy az elsődlegesre postáz csak?
-
Southboy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom remélem tudtok nekem segíteni benne vásároltam Cnc géphez egy golyós orsót anyával . http://www.ebay.com/itm/Ballscrew-SFU1610-L400mm-ball-screws-with-Ballnut-Diameter-16mm-Lead-10mm-/300780557642?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4607eb154a
Belépve bal oldalt oldalt az alábbi dolog van
Buying reminders:
I need to leave feedback for 1 item.
Ez mit jelent ? Idáig csak akkor értékeltem ha megjött a dolog és minden rendben volt.Nem vagyok egy nagy angolos google fordítóval próbálkoztam de nem értettem meg.
Az árut ki fizettem a bánkártyán Zárolásként van bejegyezve.De viszont számla tranzakcióként még nincs rajta. Ebay on viszont kifizetettként a dollárjel ott van.Vissza is írt hogy Good buyer, prompt payment, valued customer, highly recommended.
Válaszotokat előre is köszönőm.Zoli
-
Xalderon
tag
válasz Xalderon #35495 üzenetére
Kesobb megprobaltam egy masik kartyat egy masik banktol aktivalni. Ennel is megjelent a foglalas a 400 HUf-tol, illetve egy masik 1 USD-rol. Ez utobbi nem tudom mi akar lenni.
A lenyeg a lenyeg, ezzel sem tudok fizetni...
Nem lehet, hogy meg kell varni, mig a kartyat kibocsajto bank tenylegesen elkonyveli es teljesiti a foglalast ??? -
Siriusb
veterán
válasz Winner_hun #35502 üzenetére
Itt a válasz:
We are sorry to tell you that we get informed that the item you ordered has been lost on the way. And the orange is not available now. Do you mind changing the color? Or do you want the refund?Ha nem érdeklődök, szerintem nem is foglalkozik az esettel.
-
Winner_hun
titán
válasz Xalderon #35509 üzenetére
Az 1 dollárt a kártya hozzáadásánál zárolja, az a zárolás után visszakerül a kártyára. A 400 Ft a PayPal accountodra kerül, azért kapsz 4 jegyű kódot amivel meg lehet erősíteni a kártyát.
Arra már nem emlékszek hogy a kártya megerősítése után mikor vásároltam és mennyiért. Mi a hibaüzenet?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Xalderon
tag
válasz Winner_hun #35511 üzenetére
A 4 jegyu kodot mar beadtam neki mindket kartya eseteben, a PayPal el is fogadta mindkettonel.
Ezert is furcsa nekem az egesz, mert PayPal szerint minden rendben de kozben megsem.Ez volt a hibauzenet:
"Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase."Valamint meg ez volt kiirva, de gondolom ez a standard uzenet, ha nem sikerul egy tranzakcio:
"At this time, we are unable to process your request. Please return to eBay and try another option." -
Siriusb
veterán
válasz Winner_hun #35511 üzenetére
Igaz már 2 hete volt, s ki emlékszik vissza ilyen régmúlt eseményekre , de szerintem én még a megerősítés napján vásároltam az ebay-en. És az első vásárláskor össze is kapcsoltam a paypalt az ebayjel.
Szerk:
(#35512) Xalderon
Nem lehet, hogy a paypal és ebay account-od összekapcsolásával kínlódsz?[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
Üdv!
első eset:
Leütöttem egy gépet jó áron 3-án, írt az eladó, hogy ne fizessek neki 7.-ig, mert nyaral. 9-én fizettem paypallal, erre ír, hogy mondta, hogy ne fizessek, mert amíg nyaralt, hibát produkált a gép és nem akarja rontani az értékelését azzal, hogy hibásan elküldi, ezért refundol.
Semmi hibamagyarázat, semmi esetleges megbeszélés, egyből refund, azt cső.Szerintem kevesellte a pénzt érte, vagy már eladta máshol. Lehet ilyenkor bármit tenni?
második eset:
Szintén egy jó gépet leütöttem, kép nélkül volt hirdetve, leírás alapján volt pár hibája, ezeket elfogadtam és fizettem. Megérkezett és látom, hogy van egy repedés a fedlapon a zsanérnál (amivel nem tudom eladni, mert pár hét alatt kettétörik), a venti csapágyas és zörög. Részleges refundot kértem, amely összeg normál esetben nem is fedezné a nem várt javításokat, de gondoltam több a semminél.Azóta sem válaszolt az eladó, az Ebay Customer Service segítségével levelezésben le lehet játszani a dolgot, vagy telefonálósdi megy? Előbbit el tudom intézni, utóbbiban nem vagyok túl jó.
köszi!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Xalderon
tag
válasz Winner_hun #35513 üzenetére
Nem, sajnos.
A jobb oldali savban a Notifications reszen csak egy policy updates bejegyzes van, amit megneztem, es csak a jovobeni policy-k valtozasarol tajekoztat. -
somasz
addikt
válasz Winner_hun #35516 üzenetére
A kérdés arra irányult, hogy kötelező-e a telefonálgatás a Customer Service-szel? Lehet, nem voltam egyértelmű.
szerk:
Köszi![ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-
default.
őstag
sziasztok!
usa-ból rendelnék egy telefont, hogyan tudnám valahogy megúszni az áfát ?
valaki azt írta itt ha jól emlékszem ,hogy ha futárszolgálattal küldik akkor általában nem akad fent a vámon..
mit tudtok tanácsolni ?köszönöm előre is!
-
Siriusb
veterán
Ti mit tennétek a helyemben? Vettem egy terméket NEW UNBOXED megjelöléssel. Kicsomagolás után látom, ez koszos. Nem csak poros, hanem használat során felgyűlő szennyeződések láthatók vájatokban, kiszögelléseknél (még védettebb helyeken is).
Idézek az angol eladótól:
There should never be a circumstance where there is the need to leave negative or neutral feedback, WE ARE HERE TO HELP.Innentől kb. biztos, hogy szívatja a vásárlókat a termékei egy részével, hátha van, aki nem reklamál.
Szerk:
Az utóbbi 1 hónapban hárman is adtak negatívat neki, ugyanez miatt.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Siriusb #35527 üzenetére
Miért nem írja le soha senki, hogy milyen termékről van szó?
Nálam ez termékfüggő lenne. Ha például egy kontroller lenne kicsit piszkos akkor megtörlöm és kész, nem foglalkoznék vele ha valami komolyabb cuccnál látszana, hogy nagyon használt akkor azért szólnék neki.
Ha működik a termék akkor azért egy 10-15% partial refundot javasolnék a csávónak. -
hidroponi
aktív tag
-
andatti
senior tag
válasz hidroponi #35536 üzenetére
Ez részben válasz a gondomra? Nem értem...
Eddig elég normálisan jöttek a cuccok, de most elakadtak igen rendesen...
SZEPTEMBER 9-ei kifizetés 2 tétel nem jött meg.
SZEPTEMBER 12-ei kifizetés 2 tétel nem jött meg.
SZEPTEMBER 13-ai kifizetés 1 tétel nem jött meg...Van szeptember 24-ei is 1 tétel, de még nem aggódom...
Illetve ma volt rendelés leadásom 14 tétel összesen kb. 20 ezer Ft értékben, azt ez hogyan befolyásolja?
köszi, ha valaki felhomályosít...
-
randras
veterán
válasz andatti #35537 üzenetére
Nekem egy hónapja rendelt cuccom még nincs itt, és asszem két hete ügyet kellett nyitnom 2 cucc miatt, amik 44. napon sem jöttek meg, tehát igen, valami gáz van, és jelenleg csak Hong Kong post tűnik érintettnek.
Ez viszont egyenesen okozza majd, hogy az SG Post terheltebb lesz, ezáltal pedig az is lassabb.
-
Bence123
tag
Ciki ez a helyzet, nekem is van késő csomagom, nem is egy, de nincs pofám nagyon reklamálni, mert most még annyira se az ő hibájuk mint eddig...
-
üszök
őstag
Vettem egy terméket,amit utána törölt az Ebay. Kaptam mail,hogy ne fizessek,de én már fizettem előtte legalább 2 nappal. A termék képe alatt ez szerepel:
This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center.
Írtam az eladónak,de nem válaszolt.Szeretnék tovább lépni,merre induljak? Nem találom hol tudnék case-t nyitni. Vagy esetleg a Paypalban nyissak item dispute-t? Sosem volt még ilyen gondom,pár levél váltáa utáb mindíg vissza kaptam a pénzem.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
djbahool
senior tag
Internet kártyám lejárt, ami a pp-hoz volt csatolva.
Megjött az új, beaktiváltam, de most ugye megint leterhelte 1 USD-vel a számlám.
Anno ha jól emlékszem a terherésnél szereplő tranzakció azonosítót vissza kellett írni valahová, de most nem tudom hogy kell-e, illetve hogy hova.
? -
andatti
senior tag
válasz randras #35538 üzenetére
Köszi a választ. Én arra gondoltam, hogy other-ben érdeklődöm, hogy valójában mikor adta fel... Vagy ez is felesleges? Illetve várjak én is 44 napig /OKTÓBER 23./ és akkor írjak neki? /Majd a 43. napon kérek tanácsot, hogy mit írjak... /
Amiket kértem, azokat nov. 30-án, illetve majd januárban kell(ene) odaadnom... De félek tőle, ha a pénzt visszakapom (talán? ) azzal nem vagyok/leszek kisegítve...[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Kinn vagyok az USA-ban, és nagyon jó áron sikerült lecsapni egy Macbook Pro Retina laptopra. A problémám az, hogy a fizetésnél írta ki, hogy credit card esetében az eladó azt kérte, hogy csak az adott címre szóló kártyával fizethessek. Ez azonban sehol nem volt feltüntetve. Írtam neki elég illedelmesen, hogy miért nem oda szól a címem és hogy mindennek ellenére szeretném megvenni és egy kis rugalmasságot várok tőle e tekintetben. Nektek mi ilyenkor a tapasztalatotok? Bele szoktak menni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest