Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz detroitrw #35300 üzenetére
Ha az eladóval megegyeztek akkor sehol nem kell ügyet nyitni. Október 7-ig nem biztos hogy válaszolni fog, valami ünnep van náluk. Meg ha közben sok levelet kap lehet nem egyből fog válaszolni. Ha írtál neki akkor szerintem legalább okt. 10-ig várj a válaszára.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
SzlobiG
félisten
Üdv!
Az alábbi terméket vettem meg. Ki is fizettem és állítólag fel is adták 09.08.-án, de még mindég nem érkezett meg.
Szerintetek várjak még tovább, vagy lépjek valamit az ügy érdekében? Mer azért közel 1hónap alatt illett volna megérkeznie.
-
Angmar
tag
válasz detroitrw #35300 üzenetére
Ha nagyobb értékről van szó, én azért nyitnék ügyet. Nekem is volt már olyan, hogy megegyeztem az eladóval (Top-rated), hogy visszaküldöm, és ha megérkezik hozzá, akkor visszaküldi a pénzt. Természetesen át sem vette a csomagot, pedig a tracking alapján láttam, hogy többször próbálkozott a kínai posta. A 60 nap is letelt a vásárlás után, így negatívot sem tudtam adni. 60 nap után már nem is válaszolt, le is tiltott. A elküldött csomagot meg feladás után 4 hónappal kaptam vissza a magyar postától. (Tudakozvány indítása után, mer már 3 hónapja állt kínában)
[ Szerkesztve ]
-
Angmar
tag
válasz detroitrw #35308 üzenetére
Hát ott már nyitnék ügyet. Amiket én szoktam rendelni 5-6k között, azokat már vissza sem küldöm, inkább megegyezek az eladóval, általában a vételár 50-70% visszaküldik, anélkül, hogy vissza kéne postáznom. (Előtte csinálok neki videot a hibás termékről, hogy elhiggye) 1k alatt már nem is szólok.
-
korn
aktív tag
Pár éve már ebayezek és eddig összesen csak 3-4 dispute-refund akcióm volt, most perpillanat meg egyszerre van 3 nyitott ügyem. Ezeket a cuccokat mind aug 26-28-án rendeltem különböző eladóktól olcsó kis szirszar dolgok tracing nélkül. Ezek mind jogosan nyitott ügyek mivel nem jöttek még meg a cuccok és vészesen közel van a 45 nap. Most attól félek, hogy nehogy valami visszaélő csalónak higgyen az ebay/pay-pal...
Mitől van így lelassulva a posta? -
Bence123
tag
Ezer meg egy ilyen ügyük van naponta, biztos nem fognak csak úgy kiemelni Nekem is kallódik pár csomagom, de nem aggódom. Volt ami megjött hamar, van ami 31. munkanapnál jár(~300 Ft), de szerintem jövőhéten megjön. Kínában volt kis zűr pár hete-hónapja, szerintem az lehet kihatással erre(gondolom onnan rendeltél).
[ Szerkesztve ]
-
somnia
őstag
válasz somnia #35290 üzenetére
Ha netán valaki olyan bamba, mint én voltam, itt a megoldás!
Önnek lehetősége van arra, hogy visszavonja ajánlatát, amennyiben a termék aukciójának lejárati idejéből több, mint 12 óra van hátra. Amennyiben a határidő lejárt és Ön nyeri meg a terméket, akkor föl kell vennie a kapcsolatot az eladóval és tőle kell kérnie a tranzakció törlését.
Kérem, másolja ezt a hivatkozást egy új böngészőablakba, majd jelentkezzen be jelszavával és felhasználónevével, a licit törlésének kérvényezése érdekében.
https://signin.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?SignIn&UsingSSL=1&pUserId=&co_partnerId=2&siteid=0&ru=http%3A%2F%2Foffer.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FRetractBidShow%26guest%3D1&pageType=563
Amennyiben még módjában áll visszavonni ajánlatát, a megjelenő űrlapot töltse ki értelemszerűen, adja meg a termék számát és az okot, hogy mi miatt szeretné törölni a licitjét (Entered Wrong amount –rossz összeget ütöttem be). Ezek után kérem, kattintson a „Retract Bid” (licit visszavonása) hivatkozásra.
Miután visszavonta a téves licitit értékét,amennyiben megszeretne vásárolni a terméket, újra kell licitáljon, mivel a termékkel kapcsolatos összes ajánlata törölve lesz.
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem. Egy külföldi webshop oldalán ez áll a szállítási információkban:
Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem csak egy hanem több terméket vásárolnék innen akkor is 13 EUR marad a szállítási költség ide a fent megjelölt szállítási feltételek alapján?
Azért kérdezném, mert az ebayen is fenn van a cég, de ott minden plusz tételre is további 13 EUR szállítási költséget számol, de a weboldalukon meg ugye azt írják hogy: "Der Versand innerhalb Deutschlands ist kostenlos (Versand in die EU-Länder siehe unten), unabhängig davon, wie viele Artikel Sie erworben haben.". Vagy én értek félre valamit? Szerintetek akkor most melyik a helyes?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
Ha egy aukciónál fizetési módnak csak utalás van írva, akkor PayPal-t nem is fogad el?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tegnap óta forintban jelennek meg nekem az árak az ebay.com oldalon.
Van lehetőség vhogy visszaállítani $-ra?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
tamas1985
aktív tag
válasz Eternitys #35313 üzenetére
Lehet hogy az ebay-en nem állította be, szerintem kérdezz rá és akkor az a biztos.
Edenyke
Igen van, View/customize/Convert prices to $(pipa kivétel) én így csináltam lehet hogy máshogy is lehet
utgyuru
Ezt úgy érted hogy csak utalást választhatod? Ha igen akkor valószínű hogy nem akar úgy üzletelni, javasolni nem javasolnám mert nem túl sok védelmet kapsz, egyébként rá is kérdezhetsz nála[ Szerkesztve ]
-
-
-
szokeherceg
aktív tag
Sziasztok, találtam egy alkatrészt az ebayen, de angliából nem postázzák magyarországra. Ez esetben ti mit szoktatok csinálni? Vagy esetleg van kint ismerőse vkinek?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
Palika93
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm küldene Kanadából egy iPhone 5s-t az lenne a kérdésem hogy ha fenn akad a vámon valószínű h fent fog mert azért közel 1000 USD -lesz ráírva értéknek (egy kis dobozra) mennyit kell fizetnem utána vámot, esetleg ÁFÁ-t? (Természetesen "gift"-kén küldi). -
bul07
nagyúr
Szerintetek érdemes most Kína egyes részeiből rendelni
7-én vége náluk az ünnepnek , viszont jön a Fitow tájfun ami miatt hajózás márt megtiltották és a repülőtereket is bezárják , áradások is lehetnek
Mondjuk engem ez pont azért érint mert Fuzhou-ból akarnék rendelni és pont itt lesz a központja a viharnak (Ahogy elnézem Shenzhen-t nem érinti)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Vettem egy telót ebay-en, de pár nap múlva az ebay törölte a terméket. Írtam 5 napja az eladónak de semmi válasz! Most mit tudnék tenni? Paypal-on mehet a dispute?
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz KisBundi #35329 üzenetére
Az eladó nem lett törölve? Nekem is volt ilyen esetem, hogy a purchase historyban láttam hogy törölve lett a termék, és utána láttam hogy az eladó is. 2 nap után már el is döntötték a full refundot.
4 8 15 16 23 42
-
KisBundi
őstag
válasz Winner_hun #35332 üzenetére
Hogy mit?
-
KisBundi
őstag
válasz Winner_hun #35334 üzenetére
Jah, már értem
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy tab tokot,ki is fizettem..
Erre jön egy mailayment for this item hasn't been received during the past 15 days.
qqlinkys2009 has canceled the transaction, and you're no longer entitled to receive the item. Also, an unpaid Item has been recorded on your account.If you've already paid and think payment should have been received by now, please contact eBay Customer Support.
???
Most akkor mi is van?nem fizettem volna ki?de a pypal számlámról meg levették a pénzt!ilyenkor mit tudok csinálni?valaki legyenszives segitsen!!helpA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
apaszka
veterán
Én megint nem kaptam meg egy jó pár cuccot!
Megtiltottam a családnak,hogy rendeljenek bár mit is még egyszer !
Elegem van mostanában belőlük!
5 ból egy sem jött meg!
Hiába adják vissza a pénzt. (persze némelyik elég trükkösen csinálja)
5- hetet vártam rá mint a messiásra,aztán meg semmi! 46+5+11+30+2 dolcsis cuccok!
Mint 10000 feletti eladásos volt,aztán semmi!
A kabát eladóját törölték is ,mert mindenkit átvert.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
bul07
nagyúr
válasz apaszka #35338 üzenetére
Na igen , elég bosszantó
Most én is azért vagyok bajban mert vagy 6db rendelésem 37napnáll feljebb jár, igaz ma megjött kettő belőle de az egyikben fele annyi cucc van mint kellene, írhatok az eladónak hogy ez így nem frankóViszont megéri egy két dolgot vásárolni mert idehaza nagyon drága lenne
Például Peugeot 307-es kulcs , itthon 20e Ft körül akarják cserélni a burkolatot , ebay-en 5$ és jó minőségű( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz somnia #35340 üzenetére
Hát én se állnám meg hogy valami ne legyen úton , legalább egy 1$ vacak
Most amúgy vissza kell fognom magam, mert bf4 nem igazán fut rendesen a gépemen, és alaplap+processzor csere lesz esedékes, kb 74e Ft lesz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Siriusb #35342 üzenetére
Viccelsz ,bármit meg lehet találni az ebay-en, akár komplett motor burkolatot is
Sőt vannak olyan apróságok hogy röhögve is megéri , mondjuk ilyen ledes lámpák 300Ft körül
Ez három részre szedhető vastagabb anyaga is van
Vagy színesben isÉs most hogy kerestem a linket egy eladó 1$ adja most, de csak 1-et enged venni , akinek kell vegye mert nem tudni meddig lesz (én kapásból rendeltem is egyet )
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Siriusb #35342 üzenetére
Szerkesztésre dupla
De ha már megjelent
Egy eladó postára adás ellőt lefényképezte a küldeményt és elküldte a képet , pedig pár dolláros kacat
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Siriusb #35345 üzenetére
Promóza magát, amúgy 0.4$ adja olcsóbban mint a többiek
Igen rendelésnél írd át a menyiséget 2-re majd a Buy another gombocska és dobja a piros szöveget hogy (idézem):
Unfortunately, you can't purchase this item right now because the seller doesn't allow buyers to purchase more than "1" items from them within 10 days.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Siriusb
veterán
Nem a 40 cent különbség, ami elgondolkoztat, hanem az előállítás és eladás során igénybe vett dolgozók milyen keresettel rendelkeznek? Annyit nem ér meg nekem, valakit éhbérért dolgoztassanak azért, hogy én 200 Ft-ért vehessek egy zseblámpát.
Persze ha ez az egész valamiféle akció lenne, hogy sok jó értékelést kapjon, azt megértem.Szerk:
(#35349) supreme7
Értem, kösz.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Siriusb #35345 üzenetére
Az ilyen apróságokból lesz rengeteg értékelése. Kínai eladóknál ez az 1608 értékelés nagyon kevés, ha nagyobb értékű cumót rendelne tőle valaki, lehet, hogy a több értékeléssel rendelkezőtől rendeli meg inkább, talán picit drágábban. Meg amit már említettek, hogy ezt most adja fillérekért, rengetegen lecsapnak rá, és ha már ott vannak megnézik a cuccait, hátha van ami még érdekes.
-
bul07
nagyúr
válasz mikk2000 #35347 üzenetére
Nekem már egy éve van ilyen lámpám, eddig semmi gond vele , és még az elemet se kellet benne cserélni
(#35348) Siriusb
Filléres előállítási költsége van ezeknek , sőt előfordulhat hogy mondjuk festés hibás (egy két megfolyás) és a selejtet adják ennyiért persze a működését a festése nem befolyásolja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest