Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36901) somnia válasza AssAssynn (#36900) üzenetére


somnia
őstag

Itt próbáltad már?

(#36902) bul07 válasza AssAssynn (#36900) üzenetére


bul07
nagyúr

Felhívod a futárszolgálatott és megbeszéled velük, sőt lehet hogy a futár számát is megadják ha már járaton van
http://www.dpd.com/hu/home/siteutilities/kapcsolat

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#36903) DreaD88 válasza kutga (#36575) üzenetére


DreaD88
tag

Szerintem ez "Továbbküldve kézbesítő állomásra" azt jelenti, hogy visszaküldik a feladóhoz, mert lehet, hogy rosszul címezte és nincs is olyan cím, vagy olvashatatlan lett a csomagoláson a pontos cím.
Én legalábbis ezt veszem ki ebből.

"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)

(#36904) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Ma belefutottam az első olyan dologba ebay-en, ami miatt a kézbesítést követően panaszt kellett tennem. Memória csomagot vásároltam, két dolog állt a hirdetésben: "Brand new unopened." és a link a gyártói oldalra.
Mikor ma megkaptam a csomagot, szomorúan konstatáltam, hogy a doboza elnyűtt volt, és nem egyszer, nem kétszer ki volt nyitva. Kis matrica seal rajta sem volt... Modulokat megvizsgálva tisztán látszik, hogy használtak. Csatlakozó felületen szépen látszik a nyoma. Voltot is kaptak rendesen, mert néhol kicsit elszíneződött a felület. Az már csak apróság, hogy a PCB a kirakott képen fekete, míg amit kaptam az zöld.(ugye nem volt feltüntetve az sem, hogy a termék nem egyezik azzal, amit a képen láthatok...)
Írtam az eladónak... Kipróbálom, és ha müxik rendesen, akkor maradhatnak, de csak akkor ha az ár 22%-át visszafizeti. Van money back guarantee is... Az hogy müxik?
Volt valakinek már hasonló ügye?

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#36905) CoolBoy323 válasza MPowerPH (#36904) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

full refund, ne szarozz!!

(#36906) MPowerPH válasza CoolBoy323 (#36905) üzenetére


MPowerPH
félisten

Válaszolt.
"Hi, This was purchased from Overclockers UK. https://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MY-098-PA And my order date: 7th November 2013. This was for a customer build and was then cancelled due to the delay in other components therefore has never left the build storage room. I have personally not opened the ram and that is why I was selling this as new as assumed this was new from Overclockers. The picture on the box sometimes differs from the actual Ram in colour variation this is something I have seen many times. Hope this clarifies your concerns but I can not accept a loss on something which is sold in good faith."

Még egyszer nyomatékosítottam, mit akarok... Ha nem a válasz, akkor hogyan tudok továbblépni?

Már válaszolt is... Ezt látom, és ezt írta:

Refund information:
The seller offered a partial refund of £30.00 that will be issued through PayPal within 3 days if you accept the offer.

Seller's note:
"Hi, I am sorry to hear this, to be honest I wont be using Overclockers UK any more as they are a bunch of crooks and have cost me a lot of time and money with this build. Sorry you have also been affected and accept your partial refund amount."

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#36907) radi8tor válasza MPowerPH (#36906) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Lebegtesd meg neki, hogy a RAM nem original állapotban érkezett és eszkalálni fogod Customer Support részére az esetet.

Ha tényleg nem origi állapotban küldte el és ezt nem tudja bizonyítani (pl fényképpel postázás előtt), akkor részedre pozitívan dönthetnek.

Ha elfogadod a partial refund-ot, akkor problem solved.

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#36908) MPowerPH válasza MPowerPH (#36906) üzenetére


MPowerPH
félisten

Nem találtam, hol tudnám elfogadni a vissza fizut, de most már megvan. :o Kipróbálom a modulokat, letesztelem, aztán ha minden ok, akkor elfogadom.

radi8tor1: Egyébként egy Patriot Viper 3 16Gb 2400MHz CL10-es memkitről van szó. 135 fontért vettem meg, szóval ha nem hibásak, akkor nem panaszkodok. 105 fonttért úgysem kaptam volna meg használtan sem, ha aukció van. Feszt én is ugyan úgy pakolni fogok nekik, szóval ez a része sem izgat. De persze ne akarjon már eladni olyat, ami használt majd új áron.(overclockers-en most 150 font)
Egyébként a Patriot is megéri a pénzét... Mennyit spórolnak a zöld pcb-n a feketéhez képest? 3 dolcsit? Úgy emlékszem, Neked is volt ezzel problémád, és írtál is ez ügyeben panaszlevelet.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#36909) csuszi


csuszi
aktív tag

sziasztok!

lenne egy kerdesem.
vettem egy cipot egy eleg nagy cegtol, sok ezer deal/honap, koka gmbh.
oldalukon az van, hogy fizetes utan 1 napon belul kuldik a cuccot.
4-5 nap utan rakerdeztem, hogy mi a palya tok udvariasan. visszajott egy udvariatlan level, hogy nem fizettem, ezert nem kuldtek meg el es fizessek.
visszairtam meg mindig udvariasan, hogy fizettem, csatoltam kepet bizonyitekkent (mindig rogton fizetek mindenert) es kertem oket hogy oldjak meg a problemat. par nap mulva mar ingerultebben kerdeztem mi a palya, miutan kb 3-4 level ota le se szartak, irtam a ceg honlapjan levo emailre. semmi valasz megint irtam stb
majd jott egy level hogy so sry megtalaltuk a fizetest hetfon postazzuk a cuccot. visszairtam hogy elofordul...
hetfon nem postaztak, irtam nekik meg mindig udvariasan hogy mi a palya, es egyre ingerultebben az elmult napokban, de kb meg a legutolso is halal normalis volt, le se szarnak.
majd ma reggel az fogadott, hogy cancel case-t nyitottak.
mi a teendom, ha azt szeretnem, hogy a penzem visszakapjam es negativ feedbacket hagyhassak.

mindenki hibazik, egyre silanyabb az ebay amugy, kb 10 deal-re esik 7 problemas, felhigul az egesz ugy erzem. de ennek ellenere semmi problema, hibak vannak es lesznek. amit elvarok ilyenkor, hogy az elado tudja hogy hiba van, kommunikalja azt le nekem, hogy igen ocsem latom el van baszva, es oldja meg. semmi mast nem varok el. kommunikaljon es oldja meg valahogy. itt egyik sem tortent meg...

itt van az utolso levelem, ebbol ha valaki kivancsi leszurheti mennyire vagyok agressziv es turelmetlen vevo :D
kb a 10dik levelem 2 het alatt (ebay es email egyben) erre kaptam 2 valaszt osszesen, egy nem fizettel fizess gyoker emailt es egy so sry...

"promise1
dispatch after 1 working day

promise2
dispatch on monday

still nothing

i paid for the item 11 days ago.
im waitin for any reaction from you 2 days more, than i will open a case and leave negative feedback.

cant do anything more, i tried to communicate with you guys nothing happened, no reply, no any reaction.

have a nice day"

a paraszt jelleg hogy mar beleszarok az udvariassagi formulakba de meg szerintgem mindig turelmes es nyugodt vagyok ahhoz kepest milyen pocskoszoru egy ceg ez...

tehat open case-em van, ok kezdemenyeztek cancelre

szeretnek negativ feedbacket hagyni es szeretnem a penzem visszakapni, mit tegyek.

koszonom a valaszokat

(#36910) radi8tor válasza MPowerPH (#36908) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Jaja írtam és sajnálattal közölték velem, hogy nem minden RAM olyan mint a képen. :(((

⭐ Stella

(#36911) csuszi válasza csuszi (#36909) üzenetére


csuszi
aktív tag

kozben megjott a refund pont most. de a negativ feedbacket akkor is ott szeretnem hagyni.

(#36912) radi8tor válasza csuszi (#36911) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Refund után nem illik már ott hagyni a negatívot. Semlegest igen.

⭐ Stella

(#36913) csuszi


csuszi
aktív tag

ha latnad a leveleket nem ezt mondanad. en aztan elegans es turelmes vevo vagyok, de komolyan.
ez lesz az elso negativ feedem, ugy hogy joparszor belefutottam problemas dealekbe (nem kuldte, nem jot kuldott, hibas termek, foltos ruha, stb stb) sose hagytam, csak oldjak meg a problemat. de hogy visszairnak paraszt hangnemben hogy fizessek, aztan amikor kozlom hogy fizettem semmi reakcio 1 heten at, semmi turelmetlen reszemrol, minden masodik nap uzentem, hogy legyen idejuk reagalni, es azota kaptam 1 azaz 1 emailt, amit nem teljesitettek, azota megint semmi, es szo nelkul egy level egy ebay message nelkul cancel es adjak neutralt? hat mar elnezest de lof...szt. elhiszem hogy rossz tapasztalaitok vannak a vevokkel, es jo par meger egy miset, de en pont nem vagyok ilyen... kaptam rossz szinu polot usabol, irtam neki hogy nem ezt ekrtem de elajandekozom kerem kuldjon egy masikat is :D, kaptam hibas kapucnis pulcsit, irtam nekik hogy nem para majd hasznalom sportolni, kuldjenek mar masikat, most egy srac usabol kuldott rossz inget, nem para, nem kell a vilag masik felebol kuldozgetnie, ez se rossz, nezze mar meg van e olyan amit eleve rendeltem, rossz fules stb... mondom, soha nem hagytam negativot, mert az elado valaszol, mondja hogy bocsi, es ez es ez lesz a kovetkezoben, visszairok hogy oke no problemo, es mindenki megy a dolgara...
10bol 7 deal problemamentes mostanaban. most is varok mar 2 hete egy itemre, semmi gaz, irtam az eladonak majd utananez. de hogy udvariatlanul valaszolnak vagy sehogy majd szo nelkul cancel es huzzal a picsaba. hat az nem neutral.
en igy gondolom :) tevedes lehet :)

(#36914) Vazallus


Vazallus
tag

Kínában nem tudja valaki hogy mivan? Mert rendszeresen késnek az onnan rendelt áruk. Nem olyan régen még 10 napon belül meghozták, most meg szinte minden 1 hónapja úton van már. :o

[ Szerkesztve ]

"Mr. Salieri sends his regards"

(#36915) csuszi válasza Vazallus (#36914) üzenetére


csuszi
aktív tag

10 nap alatt jott meg a cuccom. pont par napja. :))

(#36916) Hunujv válasza csuszi (#36913) üzenetére


Hunujv
tag

Szerintem teljesen jogos a negatív a leírtak alapján.

(#36917) kaliber válasza csuszi (#36913) üzenetére


kaliber
aktív tag

Én is hasonló ügyben adtam negatívot nem olyan régen(összesen ezt az egyet) mondjuk én nem könyörögtem ennyit 3nap alatt 3 email az ebayen nagy nehezen válaszolt három nap után egyre (szerintem időhúzás miatt csinálta), hogy ne fussak ki a 45napból case nyitás ott mégcsak válaszra sem méltatott egy hét után refundot adott én pedig a hülyének nézés és a kommunikáció hiánya miatt adtam neki egy negatívot na erre érdekes módon egyből tudott válaszolni, hogy szerinte én igazságtalanul adtam neki negatívot.

Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)

(#36918) CaNNa3IS válasza csuszi (#36913) üzenetére


CaNNa3IS
senior tag

Hát ha ez nem negatív akkor nem tudom mi az.

Stay up Stay humble Ride hard Get stoked

(#36919) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Volt pénzvisszaküldésem ebayen. 28,78dollár és levonás 27,06 dollár amire azt írja paypel: "type: transfer to / name/email: credit card / payment status: completed" akkor most 27 dodót visszapakoltak a számlámra a paypal accountról?
Ha ebay azt írta, hogy a javamra ítéltek blabla, utána valamit meg kell erősítenem, hogy a pénzt visszakaptam vagy valami?

(#36920) tonyrulez válasza KISDUCK (#36919) üzenetére


tonyrulez
őstag

Ugyanúgy jön vissza a pénz ahogy elment. Ha tehát te úgy fizettél ki 28,78 dollárt hogy a bankkártyáról levontak 27,06 dollárt, a maradékot pedig PP balance-ból (ami esélyes hogy a próbaterhelés), akkor a kártyádra megy vissza ugyanannyi pénz, és ez beletelhet több napba is. Semmi mást nem kell csinálnod, esetleg értékelheted az eladót.

4 8 15 16 23 42

(#36921) KISDUCK válasza tonyrulez (#36920) üzenetére


KISDUCK
addikt

Igen úgy volt 1-2 dollár volt a számlán a többit kártyáról vonta fizetésnél még. Oksa, köszi.

(#36922) Kerio


Kerio
őstag

Nem csak a szeptemberi kínai/hongkongi rendelések a gázosak. Vanak olyan októberi rendeléseim, amik már a 40. napon vannak. :U

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)

(#36923) .DLL válasza Vazallus (#36914) üzenetére


.DLL
veterán

Szerintem már a postájuk nem bírja, volt ma korábban az az index cikk belinkelve a rekord rendelésekről is, meg az egész kínai áruküldés egyre inkább növekszik, amivel a kézbesítés úgy tűnik viszont egyre kevésbé tud lépést tartani. Ez az én spekulációm.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#36924) lrobertoc


lrobertoc
tag

Üdv!
Légyszi egy kis segítséget!!!! Ez a 2. ebay-es vásárlásom! Egy szemüveget vettem amerikából még 2013.10.13-án, a csomag a mai napig nem érkezett meg. Kaptam egy üzit, az ebay-től 2013.10.15-én, hogy a terméket postázták + a tracking number-t. A csomag USPS First Class Mail/Package. Az USPS oldalon a legutolsó bejegyzés a követési számra 2013.10.25-én volt, amely szerint a csomag elhagyta a JAMAICA,NY 11430 létesítményt és úton van a cím felé! A státusz azóta nem változott!

Meddig várjak, a csomag értéke postával együtt 125USD volt, honnan tudom meg, hogy esetleg vámon van, stb.... ???

(#36925) havri1 válasza lrobertoc (#36924) üzenetére


havri1
félisten

A tracking-ben meg fog jelenni, hogyha a vám elé állítják. Van, hogy 2 napig sem frissül.
Volt, hogy nekem még azt írta, vám előtt van, és közben hozta a postás.
Valószínűleg vám alá fog esni, főleg ha fel van tüntetve a csomagon az ára. Erről fogsz kapni értesítést.

havri

(#36926) twine válasza twine (#36818) üzenetére


twine
addikt

Ennyiben változott ma a dolog:

"Dear ,,,,,,,,,,,,,,,,

You recently purchased iPhone 4 Battery Replacement 3.7V 2680mAh High Capacity Li-ion Polymer Battery from me. If you're happy, please take a minute to leave positive feedback using the supplied link.
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?LeaveFeedback2
Positive feedback and 5-star seller ratings are incredibly important to me. They not only let eBay know how I'm doing, they help my listings rank higher in search results.
I want you to be 100% thrilled with my performance as a seller. If you're not, please respond to this e-mail and let me know, so I can make things right. Otherwise, thank you for your positive feedback."

"automata" szokott ez lenni az eladóknál "X" időn belül,,,? Vagy vegyem fel ezek után a kapcsolatot, hogy még meg sem érkezett a csomag,miért értékelném? :U
:R

[ Szerkesztve ]

(#36927) lrobertoc válasza havri1 (#36925) üzenetére


lrobertoc
tag

A gondom az, hogy a tracking 2013. okt. 25. óta nem frissült! És se csomagot, se értesítést, semmit nem kaptam, a 31. napnál járok......

A vámról postán kapok értesítést?

(#36928) havri1 válasza lrobertoc (#36927) üzenetére


havri1
félisten

Úgy tudom, hogy igen.
Ha megfogják vámon, ez a trackingben frissülni fog. Ott látod majd, hogy továbbküldték a címre, vagy kiértesítenek. Be kell fizetni, ezt ha megkapják, akkor fogják továbbítani majd.

Én így tudom. Amúgy valószínűleg a feladó tud több infót kiszedni a postától, bár ha már elhagyta usa-t, akkor...ő sem tud sokat tenni.

havri

(#36929) lrobertoc válasza havri1 (#36928) üzenetére


lrobertoc
tag

Ez mind OK, de 20 napja nem frissült a tracking info, ami kezd gyanús lenni.

Mondjuk elég gáz ez a tracking, mert a terméket 2013.10.15-én adták fel, sokáig a nem volt infó a tracking number alapján, csak október 25-én, ott is csak annyi, amit írtam, hogy NY, JAMAICA-t este 9:53-kor elhagyta a csomag...szóval, hogy most hol lehet?
Ha elveszett kitől lehet kártérítést kérni?

(#36930) Freddycom válasza lrobertoc (#36929) üzenetére


Freddycom
őstag

A biztonsági borotvámhoz rendelt pengék is egy hétig ott dekkoltak ahol nálad, aztán tegnap előtt megerkeztek. Semmi frissülés azóta se.

(#36931) veze válasza Freddycom (#36930) üzenetére


veze
őstag

nekem ezt irta egyik eladó..

Dear friend,
Thanks for your order and sorry to bother you here,

We were just informed lately that our local customs has strengthened the inspection for many items, especial the items which include liquid, knifes, and also batteries, devices with batteries (like tablets and mobile phones),thus a great number of parcels have been returned back to us from our local Customs in recent days. Unfortunately, your parcel has been sent back to us too. Any inconvenience caused, please accept our sincere apology

vagyis a feladott küldeményét nem engedték ki, hanem visszaküldték, ezért visszafizette az árát:(

ugy tünik nem a Mo.-i logisztika elégelenség az oka a késésekek, mint ahogy egyik eladó irta nekem arra a kérdésemre miért nem szállít ezutan nekem Magyarországra

[ Szerkesztve ]

(#36932) SUPREME7 válasza SUPREME7 (#36600) üzenetére


SUPREME7
őstag

Na közbe megjött a police lámpa :) Jócucc nagyon, 1 dollárt simán megért :)

(#36933) szafe2 válasza üszök (#36899) üzenetére


szafe2
csendes tag

nekem sem, de a kínai posta hivatalos keresője viszont igen.

(#36934) szafe2 válasza SUPREME7 (#36896) üzenetére


szafe2
csendes tag

Közben rákerestem a google-ban, a PEK valami orosz expressz-logisztikai cég, remélem lesz belőle valami, mondjuk eddig még soha nem rendeltem kínából expressz, furcsa is hogy orosz országon keresztül jön. (bár szerintem csak lehúzott +3000Ft-al, mert így se úgy se jött meg 1 hét alatt, mint ahhogy igérte...

(#36935) szafe2


szafe2
csendes tag

Nekem most jött meg egy mez Honkongból, 43 nap... azt írta a feladó, hogy ősztől a repülőre felmenő leveleket is átröntgenezik és ezért vannak jelenleg 1hét(!) csúszásban, tehát amit ő felad hétfőn a postán, az jövő hét hétfőn kerül fel leghamarabb a repülőre.

(#36936) Hunujv válasza lrobertoc (#36929) üzenetére


Hunujv
tag

Írj az eladónak, hogy nem változik a tracking 20 napja és hogy kérdezzen rá a usps-nél, hogy mi a gond.
Ha jövőhét szerdáig semmi akkor indíts egy disputot.

(#36937) Winner_hun válasza lrobertoc (#36924) üzenetére


Winner_hun
félisten

Ha megkapod, valószínűleg utána se fog frissülni. USA-n belül frissül a nyomkövetési számod ha levélküldeményről van szó és annyi. Szóval csak USA határain belül van nyomkövetése.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#36938) lrobertoc válasza Winner_hun (#36937) üzenetére


lrobertoc
tag

És a magyar postánál a tracking number alapján lehet kérdezni?

most nyitottam egy chase-t, már 10 napja késik a becsült kézbesítési időhöz képest.....

(#36939) Winner_hun válasza lrobertoc (#36938) üzenetére


Winner_hun
félisten

Lehetni lehet de nem fognak tudni semmit mondani. Egyszer már jártam is. De ha mégis sikerrel járnál akkor írd meg.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#36940) lrobertoc válasza Winner_hun (#36939) üzenetére


lrobertoc
tag

És akkor mi a teendő? Várni? De meddig?

(#36941) Winner_hun válasza lrobertoc (#36940) üzenetére


Winner_hun
félisten

Ha nem jön meg akkor írj az eladónak hogy még nem jött meg a termék és nem frissül régóta a nyomkövetési szám, küldje vissza a pénzed. Ha megjön a termék akkor visszaküldöd neki az összeget. Ennyi.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#36942) .DLL válasza szafe2 (#36935) üzenetére


.DLL
veterán

Ennek nem örülök, én rendeltem pl. egy elektronikai panelt is, eeprom, stb, remélem nem teszi tönkre a röntgen.
Ha mégis, hogyan tudom bizonyítani, hogy hibásan kaptam meg és nem nálam ment tönkre?

Egyébként az Összefoglalóban a ChínaPost tracking linkje 404-et dob.

(P.H.)

(#36943) htc07 válasza szafe2 (#36934) üzenetére


htc07
addikt

Ezt hol találtad? :D

A PEK a Beijing Capital International reptér kódja legjobb tudásom szerint

(#36944) szafe2 válasza htc07 (#36943) üzenetére


szafe2
csendes tag

lehet igazad van és még mindíg kínában dekkol a csomag.

item No. Year Status Location Destination Country Date
RB787787812CN 2013 Collection 10061400 RU 20131109 1440
RB787787812CN 2013 Opening 10010200 RU 20131111 0935
RB787787812CN 2013 Departure from outward office of exchange 10010200 RU 20131112 0800
RB787787812CN 2013 NULL PEK RU 20131113 0554

(#36945) diegho


diegho
nagyúr

Tud valaki olyan ebay seller-t, akitől a telefon tokok időben megjönnek? 2 helyről is rendeltem szeptember elején, de 2 hónap várás után full refund lett belőle mindkettőnél. Nillkin fresh tok kellene lumia 520-ra. Ustation-től nem jött meg, nem tudom kit merjek még megpróbálni.

(#36946) twine válasza twine (#36926) üzenetére


twine
addikt

A kérdéshez még ezt hozzá tenném:

3 hete rendelt cuccról van szó...
Semmit nem látok a tracking number alapján :B :U

[ Szerkesztve ]

(#36947) pepe091 válasza twine (#36926) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Automata. Nálam már olyan is volt, hogy akkor küldött ilyen levelet, mikor már több napja értékeltem... :D

(#36948) htc07 válasza szafe2 (#36944) üzenetére


htc07
addikt

Ne az angol verziót nézd hanem a kínait, és azt fordítsd le googleval. Az angol sokszor csak annyit ír, hogy null

(#36949) twine válasza pepe091 (#36947) üzenetére


twine
addikt

:R

(#36950) V/ válasza lrobertoc (#36924) üzenetére


V/
Topikgazda

A státusz nem fog változni, a magyar posta nem könyveli ezeket a küldeményeket. Ha nincs hurrikán, meg ilyesmi akkor 10-12 napon belül meg kellene jönnie, a magyar vámon lehet még egy kis késés.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.