Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
srácok, segítsetek !
tényleg csak a 60 napon belüli vásárlásaimat tudom megnézni ?
mert régebben vásároltam egy egeret és szeretném megnézni a részleteket, de az "Activity"-nél a "Period"-ot max 60 napra tudom állítani, ez meg már vagy fél éve volt.kaparom az arcomat már.
előre is köszönöm.
-
default.
őstag
hogy lehet jelenteni, ha csalóval találkozom ?
-
default.
őstag
sziasztok!
az miért van, hogy általában ebay.com-ra beírok valamit a keresőbe, és nem találja, vagy ha igen akkor is minimális találta van. pedig nem annyira ritka dolgokról van szó..
valamit rosszul csinálok ? be kell menni a kategóriákba, és úgy többet talál ? ...köszi !
-
default.
őstag
sziasztok!
az miért van, hogy általában ebay.com-ra beírok valamit a keresőbe, és nem találja, vagy ha igen akkor is minimális találta van. pedig nem annyira ritka dolgokról van szó..
valamit rosszul csinálok ? be kell menni a kategóriákba, és úgy többet talál ? ...köszi !
-
default.
őstag
sziasztok!
ha szeretnék eladni valamit ebayen, hol lehet a minimálárat beállítani ? nem látok ilyen opciót..
köszi előre is !!
-
default.
őstag
srácok, érdemes ebayen eladni is ? szállítási költség miatt kérdezem. ez a vevőt terheli amúgy ?
* melyik szállítást érdemes választani?
* hol lehet beállítani minimálárat ?köszi szépen!
-
default.
őstag
Emberek. Hol lehet beállítani minimálárat az aukciómnak ?
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Ebay-en eladásnál hol lehet minimálárat beállítani ?
-
default.
őstag
sziasztok!
eladásnál melyik futárszolgálatot/szolgáltatást érdemes választanom, ha "worldwide" szeretném eladni a cuccomat ?
És ennek milyen díjat szabjak meg ? Az eladandó termékem a "Package" kategóriába tartozik.
köszönöm előre is!
-
default.
őstag
Srácok, egy vevő megkérdezte, mennyibe kerülne neki az általam árult áru szállítása Braziliába:
- USPS FIrst Class International Mail;
- USPS Priority International Mail.Az USPS egyáltalán szállít itthonról ? megnéztem a honlapjukat, de nem értem az egészet. Azt be sem lehet állítani, hogy honnan szállítanám, csak azt, hogy hová...
kérlek segítsetek !
-
default.
őstag
sziasztok
megkérdezte tőlem egy lehetséges vevő, hogy hajlandó vagyok-e gift-ként feladni a csomagot.
itt visszaolvasva látom többen írtátok, hogy már szinte mindegy, ráírom-e vagy nem, a vámosok nem is figyelik.
nos, a kérdésem az, hogy ha a magyar postával küldöm értékbiztosítva (kb 70ezer Ft) visoznt ráírok valami 40-50 dollárt, az nem lesz feltűnő? úgy értem, a vámon látja valaki, hogy mennyire lett értékbiztosítva a csomagom ?köszönöm előre is!
-
default.
őstag
Srácok, eladtam egy cuccot ebay-en, tegnap zárult az aukció. Sosem csináltam még ilyet, nem tudom, hogy mennek ezután a dolgok..
ahogy én elképzeltem:1) Várok, hogy megérkezzen a vételár+postaköltség a paypal számlámra (ezt egyből látnom kell a paypal egyenlegemen, igaz?)
2) Vevő elküldi a címét
3) Feladom a csomagot, és kapok egy tracking numbert, amit feltöltök az ebay-re.
4) Ha megkapta a csomagot és minden rendben, elérhetővé válik a pénz a paypal-on (?)valahogy így menne?
köszönöm előre is!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Eladtam egy cuccot, Taiwanba kéne szállíttatnom. Az értéke kb 80k. A kérdésem, hogy érdemes-e értékbiztosítva küldeni, mely esetben a vámon leakasztanak vagy 20k-val gondolom, vagy küldjem "1000 Ft-os cuccként", akkor nincs vám, viszont nincs biztosíték sem..
Valakinek van ez ügyben tapasztalata ? Ti hogy szoktátok ezt intézni ?
köszi előre is
-
default.
őstag
...hát, de, a címzett fizet, csak nem tudom, mi ilyenkor az "etikett" az ebay-en, hogy ezt a vevő belekalkulálja-e, vagy mi van ilyenkor..
LÁZ:
a súlya 0,5 kg alatt van, a méretei is kicsik (kb mint egy külső hdd), de itt most az volt a kérdés, hogy ha értékbiztosítom a postával mondjuk 80k-ig, akkor a vámon is azt az értéket fogják látni rajta, és megvámolják elég keményen. viszont ha azt írom rá, hogy öt forint, akkor nem biztosíthatom, csak 5 Ft-ig, és akkor megvan a rizikófaktor..
ezt nem tudom eldönteni..
-
default.
őstag
sziasztok!
usa-ból rendelnék egy telefont, hogyan tudnám valahogy megúszni az áfát ?
valaki azt írta itt ha jól emlékszem ,hogy ha futárszolgálattal küldik akkor általában nem akad fent a vámon..
mit tudtok tanácsolni ?köszönöm előre is!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Mi a helyzet akkor, ha egy ebay-en rendelt cucc, ami nem fér be a postaládába, olyankor érkezik meg, amikor nem vagyok otthon ? Egyáltalán ki hozza ki ? A posta, vagy futárszolgálat ? Kapnom kéne bármilyen értesítést róla ?
köszönöm előre is
üdv -
default.
őstag
Sziasztok!
Egy elvi kérdés:
Arra az esetre milyen biztonsági eljárás létezik az ebay-nél, hogy ha én feladok egy értékesebb cuccot, majd a vevő megkapja, és mondjuk azt mondja, hogy nem a meghirdetett termék volt benne, hanem pl egy doboz tej? És így próbálná visszacsalni a vételárat ?
Hogy tudom én bizonyítani, hogy tényleg azt adtam fel, amit meghirdettem ?köszi szépen
üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Sok eladónál nem találom a "Contact Seller" linket. Ilyen esetben csak legalul az "Ask a question"-nel tudok nekik üzenetet küldeni?
köszi szépen
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EA Sports WRC '23
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest