Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-26 18:04:10

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3539) tusi74 válasza Oliverda (#3538) üzenetére


tusi74
őstag

Nagyon fontos! 2 féle Colissimo-s papír van. A kék, az EU országaiba szól, a hivatalos neve Colissimo International EU. Szállítási idő 3-4 nap!
Van egy másik papír a Colissimo International, a színe narancssárga, a nem EU országaiba szól, szállítási idő 10-14 munkanap!

Én már megszívtam velük, a PDA-m, több mint 10 napig jött. Tudnod kell, a franciák egy picit sötétek. Szájukba kell rágni, hogy ''vazze EU tagok'' vagyunk, meg amit írtam, mert úgy jársz, mint én, hogy az agyvérzés kerülgetett. Ha levelezel velük, rájössz, hogy ami Neked természetes, arról, tisztelet a kivételnek, fogalma sincs. Én még fórumoztam is velük, tudom mit beszélek. csapatostul estek nekem, hogy Mo. nem EU tagállam.
A Colissimo a francia posta csomag üzletága, de mivel egy átlag francia fejében, van Franciaország, meg a futottak még, azért, arra sem számíthatsz, hogy a postán figyelmeztetik. Én kb. 3 napig fordítottam a Colissimo oldalán a szöveget, úgyhogy már kívülről fújom, a szabályukat. A magyar partnerük a DPD, ők fogják kiszállítani.

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.