Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3097) tusi74 válasza pofátlan (#3096) üzenetére


tusi74
őstag

Most akkor Te eladni akarsz?

Mi nem foglalkozik Veled? Ugyanazzal a user-rel pass-sal bármelyik odalra be tudsz lépni.

Én az amcsin reggeltem, de már vásároltam, az olaszon, németen, francián, angolon, amcsin, hong-kongin egy és ugyanaz reggel. Fogod, belépsz, OLVASOL, licitálsz.

Ugyanazt a kártyát elfogadja-e? A válasz egyszerű, próbáld ki! Add hozzá a kártyád, legyen rajta azért pénz, és nézd meg mi történik. 2 lehetőség van. Vagy elfogadja, vagy nem.

És ismétlem, valamelyik nyelvet, legyen az angol, német, francia, olasz bármi, tudd pengén, mert akkor webfordítóval már tudod fordítani, bármely oldalon is vagy. Viszont, ha nem túl jól megy a nyelv, akkor inkább hanyagold az Ebay-t, mert ezeregy buktató van.

Mondok egy példát. Egy srác beregisztrált a PayPal-ra. Elhatározta, hogy azzal fog fizetni. Angolul abszolút, vagy nagyon kicsit tudott. Lecsapott egy cuccra, látta a kártáyk képét, és azt hitte, hogy PayPal-os terméklap. De nem az volt, hanem átvitte egy kártyás fizető oldalra. De mivel angolul, majdnem nyista, még mindig nem vette észre, hogy nem PayPal-lal fizet. Fizetett ott, azon a szedett-vedett fizető oldalon, majd várta az árut. Nem jött, közben az eladót felföggesztették. De SENKIHEZ, értsd sem Ebay-hez, sem PayPal-hoz nem tud fordulni, mert nem PayPal-lal fizetett. Úgy, hogy észre sem vette. Miért, mert azt sem tudta, mi van odaírva. nem kevés pénze úszott el.

Ez itt történt a PH! egyik felhasználójával kb. 1 hónapja, de nem szeretném kiadni a nickjét. Úgyhogy a legjobb szándékkal mondom, hogy akkor Ebay-ezz, ha egy idegen nyelvet oda-vissza kensz vágsz.



Bocsi, de egy kicsit legyél már kreatív! ;)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.