Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Jó reggelt! Taiwan-i lett a nyertesem. Tudna valaki segíteni kihámozni, hogy ezekből az adatokból mi micsoda?
Shipping address - Confirmed
Shuin, Wen Han
No.105, Jianxing Rd Xi Luo Township
Xiluo Township
Yunlin County, TAIWAN ROC 64855
Taiwanhttp://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
randras
veterán
Van itt valamit, ami nem tiszta. Megnyertem egy aukciót, de már 3 napja várom, hogy postára adja a csomagot (végülis nem olyan sok, csak kicsit furcsállom, na mindegy).
Ez szerepel a termék adatlapján:
Will usually ship within 3 business days of receiving cleared payment.
Ez jelen esetben mit jelent? Ezt az eladó írta ki? Mert a linkre kattintva egy eBay-es információs oldal jelenik meg, nem úgy tűnik, mintha az eladó vállalta volna a 3 napot...
-
randras
veterán
válasz Dzsana #20552 üzenetére
Mi lenne, ha nem te bogarásznád, hanem ő leírná neked szépen, hogy melyik melyik?
Amúgy meg:
Shuin, Wen Han -> jó eséllyel a neve
No.105, Jianxing Rd Xi Luo Township
Xiluo Township -> a felső sorban is benne van szóval ignoráld
Yunlin County, TAIWAN ROC 64855
Taiwan -> szintén benne van a felső sorbanTehát ennyi maradt:
Shuin, Wen Han -> név
No.105, Jianxing Rd -> utca
Xi Luo Township -> város
Yunlin County -> megye
TAIWAN -> ország
ROC 64855 -> talán az irányítószám, de a ROC nem tudom, mibzsolt99: Én is így gondolom, még várok egy kicsit, aztán kiverem a balhét, mert amúgyis találtam olcsóbban, és válaszolni sem hajlandó...
-
Melack
veterán
Helló!
Egy kérdésem lenne a "cart" kapcsán.
Ha jól értelmezem, akkor ennek segítségével lehetne csökkenteni a szállítási díjakat - de csak 1 eladónál, vagy többnél is működik? Mert a leírásuk alapján elviekben több eladótól való vásárlás esetén is mennie kellene....
Valaki vásárolt már így?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
faresz5
senior tag
válasz Melack #20559 üzenetére
Mese a holdba, ha az eladó nem adja meg a szállítási információnál zöld betűs szöveggel,hogy ad és mennyit több termék vásárlása esetén, akkor nem fog adni az ebay sem.(nem jóléti intézmény). Elkel fogadni,(ha tetszik ha nem)hogy igazán abból van hasznuk,ha egy csomagban több terméket elküldenek. (én nem sajnálom tőlük, így is jóval olcsóbbak bizonyos dolgok, mint itthon)Aki ezt nem tudja elfogadni,az inkább ne vásároljon ebayen. Ezt már párszor kitárgyaltuk.
-
-
bul07
nagyúr
válasz faresz5 #20560 üzenetére
Nekem most két eladótól vásárolt dolgom egy levélben jött meg , meg se lepődök
coloresky , athena_lovly , biztos egy raktárról dolgoznak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
randras
veterán
Az összeg hongkongi egy készletről dolgozik.
Amúgy tudjátok, vannak azok a kis névjegyek, amiket előszeretettel raknak a csomagba, hogy köszönik a vásárlást, stb... nekem az egyik eladó arra rányomtatta, hogy milyen nevekkel árul még eBayen: 17 darab volt!
-
randras
veterán
válasz zoli03 #20565 üzenetére
Nem, csomó kínai a BuyinCoins készletét árulja ki. Nem egy terméknél a BuyinCoins-os logóval van feltöltve a termék képe eBay-re, nem kicsivel drágábban.
A késések is valószínűleg innen származnak, gondolom bevárnak egy csomó rendelést, berendelik innen nagyobb mennyiségben olcsóbban, beérkezik hozzájuk, és úgy árulják ki.
-
bul07
nagyúr
válasz randras #20566 üzenetére
Lehet hogy van ami olcsóbb de van ami sokkal drágább, így nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy minden olcsóbb
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
randras
veterán
válasz faresz5 #20569 üzenetére
Rendeltem már, PayPal-al lehet fizetni, és tényleg korrekt, nem lehúzós oldal, úgy van, ahogy hirdetik!
r3dsnake: Ahogy már írtam, mindig megvámoltatják. Azt, hogy csomagolás alapján, vagy átvilágítással, megbontással, nem tudom, de nem ismerik senkit, aki megúszta volna.
-
zoli03
őstag
válasz faresz5 #20569 üzenetére
Én már igen sokat rendeltem onnan. Mindig időben feladják, 1-2 munkanapon belül. És ez mindig így van, pedig már több mint 1 éve rendelgetek, szóval nem egy DX színvonal. Ha jól emlékszem 30 USD felett ingyen tracking van. A csomagolás is rendben van, nem sajnálják a buborékos fóliát, DX-nél (bár az már nem is rak) meg Manafont kevesebbet rak.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
De ez bőven belefér 150 euróba (még dollárba is), akkor "csak" 27%? Semmi esély rá, hogy ne legyen áfa? :S Ha mondjuk 50 dolcsit iratok az eladóval a csomagra? Vagy ha kindle helyett azt, hogy gadget?
-
randras
veterán
válasz r3dsnake #20577 üzenetére
Egyrészt nem hiszem, hogy megteszi, másrészt mivel lesz neked jobb, ha most azt mondom, hogy nem, akkor majd nem kell fizetni?
Készülj úgy, hogy igen, ki kell fizetni, mert ha megrendeled, és fennakad, akkor is ki fogod fizetni, csak max. az a pénz máshonnan fog hiányozni.
-
HuTi.HUN
tag
Nem postás topik, de ha már az előzményeket beírtam:
2012.05.15 20:45 BCSKÜ 1. sz. bázis Kézbesítési kísérlet / Unsuccessful delivery attempt
Gondolom mondanom sem kell, hogy valójában nem próbálták meg kézbesíteni tegnap.
-
Tomate
veterán
válasz r3dsnake #20577 üzenetére
Ha ráíratod, hogy gadget vagy bármi és 50$ nagy eséllyel átjön. Én iPod nano-t vettem megkértem a csávót írjon rá 30$-t erre 90$-volt a levélen pedig írta, hogy ráírja a 30-at. Átjött.
Viszont jártam már úgy, hogy 50$-os postaköltség plusz 40$-os áruért fizetni kellett.
Hiába 40$ csak az áru postaköltséggel együtt nézik az árat és lehet fizetni... -
Agostino
addikt
sziasztok
végre megjött a csomagom, azaz inkább azt mondom, feldolgozták. 47000 forint érték mellett ahogyan kell megvámolták és áfa, kicsit több mint egy tizest hagytam ott pluszban. mondjuk még ezzel együtt is olcsóbb volt a két kindle mint itthon, szóval ennyi belefér. értesítést semmit nem kaptam a postaládába természetesen, a posta.hu/tracking oldalon lettem csak okosabb. mondjuk a 100-as posta csomagkiadó hölgye nagyon kedves és jó fej volt, erre a részre őszintén nem lehet panaszom. súgott is annyi, hogy "fiatalember, legközelebb csak 100 dollárt írjon rá, akkor nem vámolják" mondtam neki, hogy vámoltak meg áfáztak kisebb összeget is, és engedtek át nagyobbat is, erre csak a fejét csóválta. ezek szerint tényleg senkinek sincsen semmi fogalma még "hivatalosabb" helyeken sem arról, hogy hogyan is vámolnak. mondjuk az olvasók hiánytalanul megjöttek, csomagot sem bántották.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
tomtrial
tag
Egy kisebb dobozt szeretnék feladni amerikába. A postán megkérdeztem és van ugyebár az EMS csomag de az nagyon drága, és van az ajánlott levélként való feladás.
Futárcégek körül kit lenne érdemes megkérdeznem, hogy legyen nyomkövetésem is a csomagról? Fontos lenne a nyomkövetés mert egy vitás ügyről van szó ... pár nappal ezeleőtti napszemüveg mizéria ...
Az eladónak mondtam, hogy a szar lencse cseréjére elkérek 30$-t és akkor mindenki happy lesz, erre azt válaszolna hogy nem ... mondtam hogy akkor én feladom és paypal ügy lesz belőle...azt viszont nem akarom, hogy feladom a csomagot és Ő meg letagadja hogy átvette ... paypal-nak elég lenne egy elsőbbségi ajánlott szelvény is a feladásról? vagy mindenféleképpen nyomkövetéssel kellene ... sajnos nyomkövetés EMS-ben van ugyan de nem ér annyit a csomag szinte amit a posta kérne a szolgáltatásért
A csomag méretei: 8cm×8cm×15cm
-
Zirowe
nagyúr
Amerikai posta a mai naptól tiltásokat vezet be.
Gondolom ez csak az usps csomagokat érinti, a futárszolgálatokat nem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tomate
veterán
válasz Zirowe #20586 üzenetére
Így szívtam be a pélót pár hónapja... Japánból vettem egy teljesen új iPhone4-et 60e-ért. Majd másnap ír a csóka, hogy küldi vissza a pénzem mert nem adhatta fel a csomagot, mert a japánoknál már akkor sem lehetett aksis cuccot postára adni. Úgynéz ki az amcsik is beálltak a sorba. F*sza..
-
Viry
tag
Majd ezentúl mindenki aksi nélkül árulja a cuccokat...adok neki 1-2 hetet és simán átáll az összes eladó! A kínaiak főleg...hacsak nem úgy árulják már most is!
Itthon meg felvirágzik az aksikereskedelem!
MOST VÁSÁROLJATOK BE ájfón, meg tablet AKSIKBÓL[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
Zirowe
nagyúr
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Ezt a üzenetet kaptam ma az egyik eladótól:
Thanks for your message and your kindness.
We are sorry for the issue and we did test it well before we snet it,and as for the issue,it may suffer from some bad things on the transit because of some terrible factors which is out of control,but please don’t worry,in the case,we would like to refund you and you need not send it back,how about your idea?
Looking forward to your early reply. Mivel nem tudok annyira jól angolul,segitségeteket kérném. Az utolsó mondatból azt szüröm le,hogy refundolnak és nem kell visszaküldenem a terméket és ehez az én válaszomat várják ha jól sejtem ugye?Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
-
Melack
veterán
válasz Packersbay #20598 üzenetére
Igen. Mentegetőznek, hogy nem feltétlen az ő hibájuk a dolog, de állják a refundot, és még vissza sem kell küldened a terméket.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest