Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz szutyis #21799 üzenetére
Ha a PayPalon rendben, és az eBayen azt látod, hogy már postára adta, akkor semmi bajod nem lesz. Nyugi.
(#21802) szutyis: ne értsd, fogadd el. Jah, és igyál egy sört. Segít.
eBay - My eBay - Summary. Ott a termék mellett vannak kis ikonok. Ha egy dobozt látsz, akkor már postázva.
(#21800) randras: én is meglepődtem, de normálisabb,mint a régi.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
TheWich
tag
válasz Melack #21791 üzenetére
újra meglestem, ez már kész
Gyári csomagolással jön? Mert a készülék 340gr, bár kell töltő és minden kiegészítő, így elérheti az 1kg-t, vagy többet is. Az ilyen postán átvevős küldemény lesz ugye?
Ezt majd dumáljuk meg, hogy hogyan gondoltad és kivitelezed a külső vinyó és nyomtató kezelést.
-
TheWich
tag
válasz Melack #21801 üzenetére
Meglestem a Summay-t (vagy Purchase history) én is a nemrég vett ketyeréknél ezeket látom-e és tanúsíthatom, hogy igen
Sőt ahogy figyeltem, üzenet is jön róla és Paypal is írja ha levette a pénzt, ha elküldte a terméked akkor Order statusnál Shipped címszó jelenik meg.
Bár én még kezdő vagyok, és még nem kaptam kézhez ...
Úgyhogy megragadva az alkalmat kérdezek is egyet. A feedback azt akkor teszem ha már kézhez kaptam valamit. Utolsó ikon a sorban az az hogy az eladó tett egy pozitív visszajelzést.
És az átvágást, nem kaptam kézhez semmit, kérem vissza a pénzem azt hol intézem -
Melack
veterán
válasz TheWich #21806 üzenetére
A More Actionsre kattintve jön le ez az ablak:
Itt tudsz esetleges további intézkedéseket tenni.
Mindenről értesít mindkét rendszer. És ez benne a jó.
Feedbacket akkor teszel, ha megjött a termék - és használható Egy-két napot kibír, hogy nem kap visszajelzést.
(#21807) szutyis : örülök, hogy minden ok. Este én is bontok egyet.
[ Szerkesztve ]
-
SyntaxeError
tag
Sziasztok, gyakorlott ebayeseket kérdezek hogy adózni meddig illetve hogyan kell ebayes eladások után???
Csak mert vaterán van limit ami alatt nem kell és van ami felett igen...
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
TheWich
tag
válasz Melack #21808 üzenetére
(#21808) Melack
KösziÚj
Ilyennel már találkoztatok? Törölték a tétemet és az egész terméket is így aukciórólDear eBay Community Member,
The bid that you entered for the item () has been cancelled. You can view the reason provided for the cancellation by selecting the (bid history) link from the individual item page.Please be cautious if you are contacted about purchasing this item after the bid has been cancelled and as always avoid paying for your eBay item using instant wire transfer services through Western Union or MoneyGram as these payment methods are unsafe when paying someone you do not know.
Regards,
eBay[ Szerkesztve ]
-
TheWich
tag
válasz Winner_hun #21811 üzenetére
Örülök ez esetben. Azt írja Seller cancelled bids...
Pedig már akartam írni hogy lesz-e még ilyen terméke hasonló aukción. De így nem írok, ő volt akkor a vétkes. Vagy gondolt egyet és észbekapott nem adom ennyiért, vagy netán kifogyott
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
Ebayes eladás után mennyi %-ot kell fizetni??
-
RAiN91
őstag
Ha magyar postával adom fel a dolgot, akkor mit írjak, mennyi idő alatt ér oda, vagy nem kell kitölteni?
És egyébként ezek értékbiztosítva vannak? (ajánlott levél) -
Melack
veterán
válasz RAiN91 #21816 üzenetére
Az ajánlott levél nem értékbiztosított, az külön opció. Javasolt a Posta nemzetközi díjszabását megnézni.
Ami még jól jöhet, az az, ha bekérsz különböző futárcégektől ajánlatokat. Ha több lehetőséget ajánlasz fel, lehet nagyobb lesz a siker is - de ez csak elmélet.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Skacok segítsetek!
Régebben amikor kerestem vmit, beírtam a nevét, majd kilistázta ugye. Rányomtam a Buy it Now-te mert nem licitálgatok, majd jobb fent kiválasztottam a Price: shipping lowest first és ekkor feldobott egy oldalt ahol ki tudftam választani, hogy Hungarys postalehetőségeket adja csak ki. Majd utána jobb fent ki is rta Shipping: HUN
Az most hova lett?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
RAiN91
őstag
válasz Newyorker #21818 üzenetére
Néha nálam is ezt csinálja, nem értem miért. Állítgattam össze vissza a rendezési feltételeket, és jó lett, bár oldaltól is függ.
http://www.eim.ebay.hu/
http://global.ebay.com/ebay.com, co.uk, .... A felső kettőnél máshogy vannak, ott lehet, hogy nem is tudod úgy rendezni.
-
biker
nagyúr
Hasznalt termekre nem eu orszagbol van vam+afa? Usa es noti, es 500usd
Ujra ok, van, de hasznalt?
Azt tudom, hogy mukodnie kell, mert kulonben ha alkatresznek hoznam be hogy rossz, akkor hulladek termekdijkoteles azonnal, + engedelykotelesElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Melack
veterán
válasz Avicularia #21825 üzenetére
Továbbra is a Nemzetközi Piactér jön be Egyre jobb. Ahány gép, annyi változat.
-
RAiN91
őstag
válasz Avicularia #21825 üzenetére
Igen, ezt akartam én is írni, a magyart sosem használtam, csak a global-t, mivel azon lehet keresni az egész világon, illetve csak Eu-ban, nem úgy, mint az eim.ebay-en.
[ Szerkesztve ]
-
SyntaxeError
tag
Khmm tehát adóbevallásban szerepelnek az ebayes eladások???
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
Newyorker
addikt
válasz TESCO-Zsömle #21824 üzenetére
az http://www.ebay.co.uk -on jó minden, csak a .com-on nem oks :S
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz SyntaxeError #21830 üzenetére
Hivatalosan fel kell(ene) tüntetni.
800k HUF alatt adómentes, ha jól emlékszem.⭐ Stella
-
-
veterán
Sziasztok!
Hova tudok feltölteni 100mb-s videót amit meg tudnak nézni a Kínaiak?
Nem kínlódok a visszaküldéssel, elküldöm neki videón és kész.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Melack
veterán
válasz Silent77 #21838 üzenetére
Akkor nincs más ötletem sajna.
Kérdés: van aki rendelt már SD kártyát eBayről? Konkrétan őt néztem ki magamnak: SD kártya (a megrendelt tabletbe kellene). Tényleg 16GBot kapok, vagy ezzel is játszanak? Érdemes onnan rendelni?
-
randras
veterán
-
Melack
veterán
válasz faresz5 #21843 üzenetére
A gondom (már ha ez annak nevezhető) nem ez, mert ezt értem is, és jó dolog, hogy nem azt a batár kártyát kell beletennem, mint anno a 7610es Nokiámba. De most az vezérel, hogy SD kártya kell, mert nem szeretném, ha az adapterből bármilyen hihetetlen véletlen folytán kiessen a kis kártya. Tudom, elrugaszkodott dolog, de akkor is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest