Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31409) Ezekiell válasza radi8tor (#31408) üzenetére


Ezekiell
veterán

De mit tudsz a Covid19 oltásról, amit mi/én (ezek szerint) nem? Ami alapján azt mondod, hogy ez baromság, és nem kellene beoltatni magunkat vele?

Mert én azt látom, hogy ez a szar ittmarad velünk még jó sokáig, ha nem lesz ellene oltás, akkor gyönyörű ciklikus védekezési ciklusba kerülünk, és újra és újra gazdasági következményeket kell enszenvedni miatta. És ez nem influenza, többszörösen halálosabb. Nyilván nem ebola, de 2% halálozási ráta nem olyan, hogy "jó akkor ignoráljuk". Az egészségügyi kapacitások/vírustesztek/contact tracing/stb is kurvasok pénz ám.

Szóval amíg nem lesz megoldás (az nem megoldás, hogy akkor mostantól nem foglalkozunk vele, mert magától nem tűnik el, visszajön ez a szar), addig folyamat szívás lesz, gazdaságilag/társadalmilag. Mi a megoldás szted, ha nem egy védőoltás?

És btw, a kanyaró/himlő/stb oltás is biznisz, az sincs ám ingyen. Egy nem kötelező hepA oltásról/rotavírus oltásról ne is beszéljünk, több tíz/százezer egy gyereknél a védettség. De minden egyes fillért megér.

[ Szerkesztve ]

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.