Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16955) [CS]Blade2 válasza t72killer (#16941) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Az EU vezetésnek ráadásul ehhez nem sok köze van, mert totál be vannak lassulva már vagy 10 éve, így még csak most vették észre, hogy semmit nem tettek, mindent az egyes tagállamok vettek a hátukra.
Én sejtettem, hogy az a Nagy nyugati világ leszerepel. A kínai számokra még osztották az észt, hogy Kína szarul kezeli a járványt. Kb. napi +300 eset volt akkor Kínában. Napi +3000 körül már laposodott a görbe, 80000-nél meg kilapult.
Senki nem tudja hozni a Kínai görbét. A 2. legjobban szereplő országban is jóval több a napi eset és halott, mint Kínában az utóbbi hetekben.

Amire viszont nem tudok rájönni, és megnéznék egy listát, hogy hogy a k.a a..ba jutott el a vírus 215 országba. Tételesen, hogy melyik kínai vagy amerikai vagy európai vagy sierra leona-i turista vitte be pl. Sierra Leonába, de a 215-ös listából van olyan terület, amiről még csak nem is halottam eddig.
Ilyen neve nincs se ki se be területeken is ott a vírus.
Gyorsan széthordták, és szinte egyszerre. Megjelent ahol várható volt, majd nem sokra rá mindenhol máshol is szinte egyszerre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.