Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#113408) Qtya123 válasza BalanceR (#113404) üzenetére


Qtya123
őstag

Teljesen mindegy, hogy volt ezerféle populista tömegrendezvény plusz most nem brit, hanem indiai fut. A bizalmat nem fogja növelni az, hogy egyre több embernek van olyan családtagja, ismerőse, aki oltott és a hetekben benyelte a vírust. Az meg főleg nem, hogy a halottak száma kb hasonló, mint 2020 októberében.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy a Merkely féle kretének folyamatosan ki vannak pakolva a nagyközönség elé az egymondatos hülyeségeivel, amiből már lassan egy tucat ellentmondásos nyilatkozatot lehetne egymás mellé tenni. Lást 2021 májusban még nagy büszkén hirdeti, hogy nem kell 3. oltás, mert királyok vagyunk, most meg jááj vegye fel mindenki. És még jó néhány ilyen szöges ellentét puffogtatás tőle. Sok emberben ez is csak erősíti, hogy elmentek ám... Hiába vannak Merkelyn kívül virológusok, akik ellentmondás nélkül ugyan azt hangoztatják, a tokás pápaszem a TV-ben és a plakátokon sok emberben ellenszenvet szül a hülye, minden következetességet mellőző populista dumái miatt.

Szerintem érzi a kormány is, hogy a jelenleg be nem oltott emberekben még inkább erősödni fog a minek oltsak érzés, ha a számok ugyanazok, mint tavaly, ha sok oltott is megfertőződik stb... Ezért ez a hirtelen kapkodás, hogy jó, akkor nyomjuk bele kényszerből a komplett állami szférába az oltást, meg hátha a versenyszféra egy része is ezt teszi. Nem túl szavazatbarát lépés így választások előtt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.