Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#109951) lacafaca válasza Qtya123 (#109948) üzenetére


lacafaca
őstag

most tényleg?
eközben oroszországban :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#109952) zolivissza válasza BalanceR (#109950) üzenetére


zolivissza
aktív tag

Drága és nem túl jó a hatásfoka. Tüzifával fűteni olcsóbb.

amor fati

(#109953) Ricardo válasza Fire/SOUL/CD (#109944) üzenetére


Ricardo
félisten

Pedig a szputnyik az orosz :)

(#109954) FrezeR


FrezeR
senior tag

Az ember esze megáll lassan. Most is kb percre pontosan megmondják mikor indul a 4. hullám, előtte is megmondták a többinél. Az, hogy a hétvégén szorosan együtt volt 700 ezer ember (meg mindenhol még sokkal több, de egész nyáron is) és ezt is engedték hivatalosan, majd másnap kijelenti Orbán, hogy jajj a vírus itt kopogtat az ajtón már ez önmagában is nonszensz. De azért már kezd egy kicsit sok lenni az amit most megint próbálnak adagolni.

Az a vicc, hogy a konteósnak mondott körökben már tavaly olvasni lehetett, hogy "tervben van" a korona következő változata, ott Covid 21-nek nevezték, hogy lesz majd bizony, mint következő felvonás. Erre most itt a következő "hír". De nem akarok itt vitát generálni ezzel, mert marjátok egymást eleget enélkül is, csak apró megjegyzés részemről. Mindenesetre baromira érdekes ahogy alakulnak a dolgok, szépen egymásra épülve az intézkedések meghozatalával és kiterjesztésével együtt.

De ez már tényleg nem egészen normális, szóval szép lassan elmehetnek a fenébe...:(((

Jöhet a Covid–22, a minden eddiginél veszélyesebb variáns

(#109955) lacafaca válasza FrezeR (#109954) üzenetére


lacafaca
őstag

érdekel az egész történet a 18. századtól egészen 2050-ig? ;] (tudom nem, csak költői volt)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#109956) lacos001 válasza FrezeR (#109954) üzenetére


lacos001
senior tag

A cikkből vagy mi ez a szutyok...idézve.

"Továbbá minden országnak azt javasolja, ne hezitáljon, oltassa be a 12 év alatti gyerekeket is, ugyanis semmi sem bizonyítja, hogy veszélyt jelentene a fiatalokra az oltás."

Erre ma itt a németeknél igaz egy bizonyos tartományból szól a hír, ha ez hír... úgynevezett megbeszélés...

"In Schulen und Kitas: "Kein Problem, wenn sich kleine Kinder infizieren" In Schleswig-Holstein hat sich heute der Bildungsausschuss des Landtags mit drei Experten und einer Expertin über die Corona-Lage an Schulen und Kitas ausgetauscht. Schul- und Kita-Schließungen seien nicht mehr sinnvoll, so die Experten-Runde. Zudem ging es um mögliche Neuinfektionen: Kinder vor einer Infektion zu schützen sei momentan wichtig, weil sich viele Erwachsene anstecken könnten, die noch ungeimpft sind. Langfristig würden sich Kinder aber infizieren müssen. "Es ist kein Problem mehr, wenn sich kleine Kinder infizieren. Das ist deren einzige Möglichkeit, sich zu immunisieren", sagte die Infektionsschutz-Referentin des Gesundheitsministeriums, Anne Marcic. Für Kinder unter 12 Jahren ist noch kein Corona-Impfstoff zugelassen."

Nem baj ha kisgyerekek megfertőződnek......
Iskola-óvoda bezárások feleslegesek.....
Fontos a fertőzéstől óvni a gyerekeket, hiszen vihetik tovább az oltatlanok irányába a leprát...
A gyerekeknek meg kell fertőződniük....itt gondolom a 12 éven aluliakra céloznak, mert ohne szuri
Semmi probléma, ha megfertőződnek...
Ez az egyetlen lehetőségük az immunizációra...
Nincs engedélyezett szuri 12 éven aluliaknak...

Rakjátok össze a puzzle-t :D

(#109957) Qtya123 válasza Fire/SOUL/CD (#109949) üzenetére


Qtya123
őstag

Értem Mr. Kemény Gyermek! :C

(#109958) RubbishBin válasza bohoc71 (#109927) üzenetére


RubbishBin
senior tag

Mekkkkora troll ötlet! Nevezem is át a wifit, teló bt-t, mindent.

Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!

(#109959) BalanceR válasza FrezeR (#109954) üzenetére


BalanceR
addikt

Vannak dolgok, amiket lehet modellezni, matematikai, statisztikai alapokkal, a korábbi évek tendenciáját, dinamikáját figyelembe véve elég jól be lehet lőni, időben, hogy mi fog történni... Ráadásul van előttünk jónéhány példa ország, ahol hasonlóan alakultak a dolgok tavaly is, idén meg előrébb járnak, szóval csak rá kell húzni a jelenlegi modellüket a a mi országunkra, és megvan a hullám kezdő dátuma. Ebben nincs semmi meglepő.
Sajnos nálunk a kormány úgy sakkozik, hogy neki legyen jó, nem érdeke, hogy hamar túl legyünk a járványon, jövőre választás.
Saját tipp:
Ezért nem fordít semmit az edukációra, a vakcinák erőteljesebb előtérbe helyezésére, ezért nem lép fel a kamuhïrek ellen, ezért enged el minden korlátozást az inkubációs időszak (most) elején és ránt össze 700.0000 embert parádézni a robot turullal, ezért várjuk tárt kapukkal a külföldieket (pápa, vadászati szarság)
Így majd kb az lesz, hogy szeptember 8-16 körül meredeken megemelkednek a számok a kurmány direkt nem hoz sokáig korlátozó intézkedéseket, had érjen a dolog, exponenciálisan nő a fertőzöttek száma, (szerencsére a halottak jóval kevesebben lesznek az oltások miatt) de a fos egészségügyünket már ez is túlterheli... Tavasszal meg majd tolódik minden... Esetleg online szavazás, amit meg lehet mutyizni kevesebb pénzből, mint a fülkéset...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#109960) FrezeR válasza lacafaca (#109955) üzenetére


FrezeR
senior tag

Vágom mire gondolsz, elég sok mindent olvastam már a témában :) Tudom, hogy logikusnak tűnik minden ami történik, már abból a szempontból, hogy változik a vírus folyamatosan, ez világos és ennek van egy evolúciója, oké. A bajom azzal van, hogy minden ami ma történik azt folyamatosan olvastam már hónapokkal ezelőtt azoktól, akiket komplett hülyének néznek a konteók miatt, de több esetben, nem csak most. Na most vagy az van, hogy azok a srácok a hülyének nézés ellenére kurva okosak és mindent kilogikáznak előre értelmesen, vagy mégis van valami margó, aminek a mentén történnek a dolgok szépen sorban. Én szeretném hinni, hogy semmi nem igaz az egészből, de ez zavarba ejtően gyakran megtörtént az elmúlt másfél évben és ettől feláll a hátamon a szőr.

(#109961) RubbishBin válasza BalanceR (#109959) üzenetére


RubbishBin
senior tag

Számomra egészen furcsa, hogy a magyar kormányban tudsz így gondolkozni, globálisan és nagyobban viszont nem.

Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!

(#109962) lacafaca válasza FrezeR (#109960) üzenetére


lacafaca
őstag

valamikor leírtam, mi a különbség a konteó és a valóság között...keressed vissza :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#109963) FrezeR válasza lacos001 (#109956) üzenetére


FrezeR
senior tag

Ez pont olyan logikus mint amit írtam. A nagyfőnök azt mondja menjetek bulikázzatok 4 napon keresztül nyugodtan, NEM kell semmilyen védekezést betartani, sőt egész nyáron azt csináltok amit akartok. DE ha vége van a 4 napos hétvégének augusztus 20. után, akkor másnap jön a vírus és ez MIATTATOK VAN! Oké, hogy mi engedtük meg nektek előtte a lazítást, de akkor is ti vagytok a hibásak! :U Ott volt a foci EB. Beengedtek elvileg mindenkit, de vagy oltás kellett hozzá vagy negatív teszt, aztán most sipákolnak, hogy x ezren megfertőződtek és szuperfertőzés van és jajj micsoda felelőtlen banda aki meccsre ment. Hát bmeg, ők engedték ezt és ráadásul a feltételek amit szabtak pont azt kívánta megakadályozni, hogy ne legyen fertőzés, egy sem. Akkor mi hibázik a képletben?

(#109964) RubbishBin válasza FrezeR (#109960) üzenetére


RubbishBin
senior tag

Olyan ez, mint az "Új Világrend". :) 10 éve amikor először hallottam, még csak egy pincében mertem volna beszèlni róla, nehogy bolondnak nézzenek. Most meg politikusok beszélnek róla teljesen publikusan. (Bár sokaknál még mindig nevetség tárgya. Még.)
Ugyanez van a mostani szituval is. Picit hamarabb lehetett erről tudni, mint ahogy kitört. Hozzáteszem akkor még én sem tudtam dekódolni, de régóta szólva volt erről.

[ Szerkesztve ]

Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!

(#109965) syberia válasza lacafaca (#109962) üzenetére


syberia
veterán

Noé is konspirációs teorista volt, míg esni nem kezdett az eső. ;]

https://howbad.info/

(#109966) FrezeR válasza RubbishBin (#109964) üzenetére


FrezeR
senior tag

Az a helyzet, hogy aki vette a fáradtságot és megnézte a vírushelyzettel kapcsolatban, hogy miket írnak konteós berkekben hát azt fogja látni, hogy bizony logikusan van felépítve a történet és úgy zajlik ahogy látjuk. De ugyan így logikus ez önmagában is konteó nélkül, csak az zavar, hogy túl nagy a hasonlóság a kettő kötött ;]

(#109967) RubbishBin válasza FrezeR (#109966) üzenetére


RubbishBin
senior tag

Yup, számomra pont ez a legdurvább. Nem követtem semmilyen hittérítőt, nem olvastam elméleteket jobb vagy baloldalról, és a tudományt a vallások vagy elméletek elé helyeztem mindig. Az orvostudományban is vakon bíztam mindig, bár ebben apám halála kicsit megrendített. Eleinte megijesztett a covid, aztán leszartam. Ennyi.
Aztán elkezdett összeállni magamtól egy kép. Kiderült, hogy ez a kép egy ismert "konteó". Mondtam magamnak, hogy: íííí.
Egyelőre ellenmarketingnek ott az 5g és a laposföldesek, meg az antivaxxerek akik még a gyermekbénulás elleni oltást sem adatják be a gyereküknek. (Figyeld, hogy visszakötöttem a tegnapira haverrrr ;] ). Ezzel van összemosva az egész. De legalább már kell ellenmarketing. :)

[ Szerkesztve ]

Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!

(#109968) Gsx-rr válasza BalanceR (#109959) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Nem erdekel a politika de azert a turul temahoz ez tenyleg erdekes es kicsit felelmetes is.
Nem csak a turul a tobbinel is van hasonlosag
Nem tudatos hasonlosag?
[link]

[ Szerkesztve ]

(#109969) FrezeR válasza RubbishBin (#109967) üzenetére


FrezeR
senior tag

Néha úgy érzem jobb lenne ezekről nem tudni, sokkal boldogabb az aki nem foglalkozik ilyenekkel. :K

(#109970) RubbishBin válasza Gsx-rr (#109968) üzenetére


RubbishBin
senior tag

Sokan próbálják a Harmadik Birodalmat másolni, mert fáj vagy nem fáj, de politikailag a legtöbb embert vonzotta be ever. Példamutató, politikai sikeresség szempontjából. Orbánon amúgy 4-5 éve a bajszos bácsi lekövetését látom, tökre nem új.
Annyi a differencia, hogy Viktorunk csak tetszeleg és pofázik, kimarad az a rész ahol a népnek is nagyon jó.

[ Szerkesztve ]

Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!

(#109971) t72killer válasza RubbishBin (#109970) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A bajszos a háború kezdetéig kb 100x profibb volt. A mostani imitátorok óriási szerencséje, h a mai nép végeláthatatlanul hülye, intelligenciaszint valahol a cipőfűző és a kaktusz között...

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#109972) RubbishBin válasza t72killer (#109971) üzenetére


RubbishBin
senior tag

Igen, a buta nép is nagy segítség a teszkós verzióknak. Akkoriban viszont azért segített az is, hogy éhezett a nép. Hülye nép, kontra éhező nép. Vagy az éhező nép megvehetőbb, vagy amatőrök ezek a mai vezérek. Mert 2/3 ide vagy oda, sajnos Magyaroszág nem a 30'-as évek Németországa.

Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!

(#109973) pjen válasza RubbishBin (#109972) üzenetére


pjen
félisten

Vagy szerencsére, a harmincas évek németországából lett a negyvenes évek németországa.

(#109974) Fire/SOUL/CD válasza Qtya123 (#109957) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Jól van, örülök, hogy érted a "tréfát"... :R
Amúgy az "erőnlétemért" nekem nem kellett külön semmit tenni, egyszerűen örököltem ezt, anyai ágon a férfiak (dédöregapámat még ismertem) mind ilyen szikár emberek voltak.
(Meg kisgyerek korunk óta (amikor már elbírtad a teli moslékos vödröt) keményen bevontak mindenféle munkába és ott nem mondhattuk, hogy "hát most épp nincs kedvem hozzá", mert egyből megrázták a pofonfát...)

Viszont -viccet félretéve- az nevetséges (vagy inkább elkeserítő), hogy fiatal, életerős emberek és 10-ből legalább 3-nak papírja van róla, hogy 20-25 kg-nál nagyobbat nem emelhet... :F
Ha erős(ebb) fizikai melóban kellene segítség, akkor max. 3 emberre számíthatok itt a településen(az egyikük vasággyal+ólombetétes bakanccsal együtt 60kg, és bírja), nem is merek másnak szólni, mert az évek alatt az egyiknek bekötött a háta (10 perc alatt, hetekig alig tudott menni), a másik meg elvitt pár cementes zsákot a hátán, elkezdett a hasa fájni, mentőt kellett hívni, műteni kellett sérvvel.... :DDD

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#109975) BalanceR válasza Fire/SOUL/CD (#109974) üzenetére


BalanceR
addikt

No offense, de pl ezek közül az emberek közül hányan emeltek életükben 20 kilónál nehezebbet, pedig nem "mai" kép, közel 100 éves...:
Nem erőemberek, de megváltoztatták a világot.
Piccard, Herzen, Schrödinger, Pauli, Heisenberg, Fowler, Compton, Bohr, Planck, Curie, Lorentz, Einstein, Richardson... csak hogy a legismertebbeket említsük...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#109976) Qtya123 válasza Fire/SOUL/CD (#109974) üzenetére


Qtya123
őstag

Értem én, ha épp olyan. Csak itt nem értettem ezt a (természetesen látatlanban) letáposozást, mivel épp BalanceR kolléga taligás képére reflektáltam, erre jöttél táposozni.

Főleg úgy nem csoda, hogy félre megy a tréfa, ha 2 hetente annyit szoktál ide beírni, hogy te milyen nagy darab vagy és mennyi anyagot mozgattál épp meg. :K

Én amúgy sosem talalkoztam olyan emberrel, akinek papírja van arról, hogy nem emelehet. Egy kivétel van, apám, aki elvileg nem emelhetne, mert gerincsérve volt. Évekig nyomta azt, hogy na ő megmutatja mennyire erős és hogyan kapja fel a beton oszlopot, vagy hogyan hozza fel kötél nélkül a hordót a pincéből. Meg is lett az eredménye.

[ Szerkesztve ]

(#109977) Fire/SOUL/CD válasza Qtya123 (#109976) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

1. Én tényleg poénnak szántam, elnézést, ha nem annak tűnt. :R

2. Egyszer régebben véletlenül a gyúros topikra kattintottam, és mintha lett volna ott hozzászólásod, bár el nem olvastam(mint írtam, véletlenül keveredtem oda), de ebből arra következtettem (aztán lehet, hogy tévesen), hogy Te hobbi- vagy sportszerűen foglalkozol gyúrással, ergo konditermekben jártas vagy. Itt mifelénk ismert kifejezés a "haltápos" kifejezés (még1x: poénnak szántam), olyan emberkére szoktuk mondani, aki átlagos megjelenéssel rendelkezett, de nagyon rövid idő alatt hatalmas izomtömegre tesz szert, ergo kokszol valamikkel, viszont akármekkora izomtömeget is növeszt, fél óra alatt "kifekszik" (nem tud egész nap dolgozni), óránként be kellene tolni fél disznót, hogy regenerálódjon... Haltáp meg azért, mert azzal szokták a csirkéket nagyon rövid idő alatt felfújni... (amikor sütöd a a haltápon nevelt pipit, akkor olyan szag terjeng a konyhában, mintha halat sütnél)

3. Igen, nekem is volt több ilyen ismerősöm a pályafutásom során, aki megmutatta, ki a faxa gyerek.. A legutolsó épp tavaly volt, erdőn pakoltuk a fát, Ő meg kitalálta, hogy mit neki az a hatalmas rönk, egyedül felteszi a platóra, nem sikerült, visszaesett a rönk és-szerencsére- csak rágurult a lábára (és nem ráesett), de így is akkorát ordított, hogy az összes farkasember elmenekült az erdőből... :DDD (Azért megkérdeztük tőle, hogy nem akarja esetleg újra megpróbálni, hátha akkor sikerül ráejteni a lábára, oszt' kilapul a lába mint a Donáld kacsának? (megkergetni nem tudott, hisz járni sem bírt...) :))

UI: Amikor épp nem haveroknak segítek építőanyagot pakolni, vagy házat építeni stb, akkor a polgári szakmámat űzöm, ami számítástechnika. Ezen oknál fogva sokan kerestek meg mail-ben és volt olyan is, aki azt írta, hogy ebben a topikban is megfordul, és mivel semmi időm nem volt programokra/fejlesztésekre, ezért írtam, hogy ép mit és mennyit pakolok, élni nem volt erőm estére, nem hogy még agyalni számtek jellegű problémákon.
Szerencsére befejeződött az "őrület", most már csak saját munkámmal kell foglalkoznom.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#109978) Fire/SOUL/CD válasza BalanceR (#109975) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Az meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen párhuzamot vonsz a hsz-om kapcsán.
Tisztázzuk: Nem állítottam semmi olyat, hogy aki nem 130 kilós, bivalyerős az a táradalom számára egy értéktelen ember.
Mindenkinek megvan a helye és szerepe, Én pl.nem tudnék tankot vezetni, mert nem férek bele, avagy az ügetőn sem tudnék zsoké lenni, mert leér a lóról a lában, oda 150 cm-es emberkék kellenek... :DDD
A magam faramuci módján arra próbáltam rávilágítani, hogy minden emberkének kellene hogy legyen egy egészséges, általános erőnléte, ami nem egyenlő pusztán a nyers erővel... Ahogy tapasztalom, ez az erőnlét folyamatosan gyengül, ahogy az idősebb korosztálytól megyünk a fialabb generációk felé. A korábbi cementeszsák példánál is erre akartam kilyukadni, hogy egy makk egészséges, huszonéves, 80 kilós fiatalembernek nem kellene "belerokkannia" pár darab 20-25 kilós zsák lepakolásába...
Az idősebb generációk számos képviselője (60+) sokszor jóval fittebbek, mint a mostani huszonévesek egy része. Az idősek egész életüket mozgásban töltötték (nem feltétlen csak és kizárólag kemény fizikai munkával), szántó volt, szőlő volt, háztáji volt, vidéki telek volt, állat- és növénytermesztéssel foglalkoztak stb stb.
Manapság az emberek hazaérnek a melóból (meg egész hétvégén), aztán már le is "döglenek" a TV elé vagy számítógép elé stb stb. Gyerekek dettó ezt csinálják, nem mennek ki bringázni vagy focizni, ülnek a szobába aztán FB messenger-t tolják...
Szóval a normális erőnléthez a mozgás avagy fizikai munka (még1x: nem kell, hogy extreme legyen, csak valami legyen) mindenképpen szükséges.
Persze a mozgás csak egy feltétele a dolognak, sok más is van, de talán még a táplálkozás a másik, ami fontos. Az öregek idejében a disznó az moslékon nevelkedett, a baromfi a megtermelt takarmányt kapta, a bor látott szőlőtőkét is, stb stb, most meg ki tudja milyen xarokat eszünk-iszunk össze-vissza...

na nem OFFOLOK továb...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#109979) Qtya123 válasza Fire/SOUL/CD (#109977) üzenetére


Qtya123
őstag

Így már értem, hogy honnan jött ez a haltáp. :)
Nincs harag. :K

Szteroidot sosem használnék, annál sokkal jobban féltem magam, minthogy bármivel is növeljem a kockázatát annak, hogy károsodjon a szervezetem. Csirkemellet meg ritkán eszem, mert a bolti valóban kritikán aluli sokszor. Hal és főleg karaj megy.

Az tény, hogy a fizikai munkán felcseperedett és egész életükben azt végző emberek között sok van, aki végig tudja tolni a napot egy reggelivel meg mellé egész napra 2 liter vízzel. Na az ilyet én nem bírnám (nyilván nem is egészséges). Az alap vízfogyasztásom 5 liter környéke, ha van mondjuk egy költöztetésben besegítés, akkor nekem ott kell sorakoznia a vizes palackoknak, meg 3 váltás pólónak.

[ Szerkesztve ]

(#109981) radi8tor válasza syberia (#109980) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nem kalkuláltak a humán faktorral? Öreg hiba.

⭐ Stella

(#109982) perempe


perempe
addikt

First COVID-safe class closed due to high infection rate
High infection rate leads to near-complete shutdown of one of the Education Ministry's two schools piloting new quarantine-free plan.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#109983) BalanceR


BalanceR
addikt

Háziorvos véleménye a harmadik a booster oltásról
A komment szekció szekunder szégyen... :(((

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#109984) kisgyerek85 válasza BalanceR (#109983) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

1 hónapos videót minek linkelsz ide :F :F

(#109985) BalanceR válasza kisgyerek85 (#109984) üzenetére


BalanceR
addikt

Tiltja valami, a pár napnál régebbi videó linkelését? Vagy van a videónak szavatossági ideje?

Linkeltem volna gödényt is , de "sajnos" letiltották a YouTube csatornáját (végre)

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#109986) kisgyerek85 válasza BalanceR (#109985) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Semmi sem tiltja, biztos nagyon unatkozol,mert elèg pangás van a topicban.

(#109987) natë válasza BalanceR (#109985) üzenetére


natë
nagyúr

Naponta kb. 4x riportálom jó ideje :DDD

(#109988) RubbishBin válasza kisgyerek85 (#109986) üzenetére


RubbishBin
senior tag

Hja, tegnap nem volt meg a topikban a számára megfelelő mennyiségű fröcsögési alapanyag, szóval hozni kellett. :D

Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!

(#109989) szaszayanou


szaszayanou
aktív tag

Maszk és védettségi se kell az Eucharisztikus Kongresszuson [link]

Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.

(#109990) pjen válasza szaszayanou (#109989) üzenetére


pjen
félisten

Nyilván,hogy nem kell a főnök megvédi az Ő beosztottjait.Ha mégse gazdagabbak leszünk pár ezer fertőzöttel és több tizezer ateistával.

(#109991) S e t h válasza RubbishBin (#109988) üzenetére


S e t h
nagyúr

Úgy néz ki mára neked is hiányzott.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#109992) RubbishBin válasza S e t h (#109991) üzenetére


RubbishBin
senior tag

Bizony! Csak úgy fröcsögök itt.

Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!

(#109993) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

(#109994) lacafaca válasza radi8tor (#109993) üzenetére


lacafaca
őstag

logikus :N
remélem itthon nem hozzák vissza, mert annyi értelme van, mint megpatkolni egy hintalovat :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#109995) , válasza radi8tor (#109993) üzenetére


,
addikt

Ugyanakkor az orvosi maszkot meg kötelezővé teszik.

(#109996) radi8tor válasza , (#109995) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ja én se értem miért szívatják a diákokat. Vagy ők tudnak valamit amit mások nem? (házilag eszkábált maszk nem olyan jó)

⭐ Stella

(#109997) syberia válasza Citroware (#106718) üzenetére


syberia
veterán

What is Pfizer so afraid of if these vaccines are perfectly safe?

Mitől tart ennyire a Pfizer, ha ezek a vakcinák teljesen biztonságosak? :)

(#109981): Nyájimmunitás helyett a nyájmentalitás gyorsabban kialakul.

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#109998) radi8tor válasza syberia (#109997) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Na szuper, még jó hogy nem bökték belém. :D

Gyanús is volt nekem, hogy nem fő headline-ban hozták a magyar portálok ezt a hírt, aztán el is süllyedt rajtuk.

Long story short: nem az kapta meg a forgalombahozatali engedélyt, amit jelenleg is oltanak az emberekbe, hanem aminek a gyártását még el sem kezdték.

⭐ Stella

(#109999) tom_tol válasza radi8tor (#109998) üzenetére


tom_tol
addikt

Már bevállaltad, nem visszakozhatsz. :N

(#110000) radi8tor válasza tom_tol (#109999) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Még csak regisztráltam, időpontom ki tudja mikor lesz. :D

#110000

⭐ Stella

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.