Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81285) cocka válasza ArthurShelby (#81051) üzenetére


cocka
veterán

Egy tételes lebontást tudnál írni?

Csak, mert ez a szerződés még nem járt le:

[link]

Akkor ezek után rávágok az asztalra és ha nem lesz max. 5500, tényleg otthagyom. Ez azért nonszensz, hogy miért a többet kapók fizetnek kevesebbet és ráadásul itt még Digi is van, tehát joggal lehetne őket lemondással fenyegetni, inkább a telefon miatt lenne fájó pont, de ha papíron a Nonstop L kedvezményes áron 3500, akkor hogy a túróba jön ki a többi, ha 6900 az egész? 1700 a net meg 1700 a tévé? Ráadásul mindkettőből a max.?

És durván 8 hónapos a szerződés, tehát nem volt ez olyan régen. Személyes ügyintézéskor közölte az ügyintéző, hogy hát ez aztán baromi kedvező ajánlat, ennél lejjebb már nem lehet menni. Akkor majd mutatok pár árajánlatot neki.

Esetleg azok, akiknek szintén nonstop L van, nettel és tévével leírhatnák ugyanezeket az adatokat, lehet még árnyaltabb lenne az összkép. Köszönöm előre is, ha úgy gondoljátok, hogy közzéteszitek.

Érdekes egy cég ez, ahol mindig lehet arra hivatkozni, hogy területenként más-más kedvezmények érhetőek el. Tehát folyamatosan megy a diszkrimináció.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.