Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59329) merlinke


merlinke
csendes tag

Köszönöm a segítséget!

Egy kérdésem / észrevételem lenne még. Visszanéztem egy-két adást, de a műsor negyedénél inkább hagytam is a manóba, mert akadt, csúszott a hang (120-as net van itthon). A sávszélességgel nincs gond. Mintha többen is tapasztaltaltatok volna ilyet, igaz?

Bevallom, fáj a szívem a merevlemezes felvelvős, két tuneles boxért :-( TV csere volt, az nem adott annyira szép felbontású adást.

Valamint egy mellékes megjegyzésem, észrevételem lenne. Pár csatorna bő egy éve nem jön be. Szokásos sztenderd válasz jön (a közeli víztorony takarja le, vagy a víztoronyra egy másik szolgáltató kitette az antennáját, azonos sávon működik az UPC-vel, stb). Létezhet ilyen? Nincs valamilyen szabályzat rá, hogy más szolgáltatónak X méterre kell lennie a másiktól és/vagy nem használhatnak azonos frekvencia tartományt?

Ad2. Mostanság kifogtam pár UPC-s kollégát, akik eléggé... Nem akanak dolgozni. Más is tapasztalt ilyet? A másik végletbe is belefutottam, de inkább olyanná, mint aki szerint a TV-t kell kicserélni, mert a box által kiküldött kép elcsúszik...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.