Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
^Boss
őstag
válasz mlinus #29192 üzenetére
jó hülyék, ha a profil szerint 23Mbit feltöltést 22-nek írják csak, amikor erre a legérzékenyebben a csomag előfizetői.
OK, hogy mindig fölélövik picit, de amikor 2-t emelnek az új csomagban, és 3 a valós, akkor elég béna kommunikáció a 2-t hirdetni. úgyis van minimum, amivel lefedik magukat -
-
kungzi
veterán
nektek se megy pár magyar oldal + facebook? Tegnap este elment a net fél órára, de úgy, hogy a modem azt jelezte, hogy van, a gép is azt mutatta, de semmi oldal nem nyílt meg
-
kungzi
veterán
komolyan beleb@szok ebbe a qva modembe, meg upc-be
-
mackosajt
addikt
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Sógornőmnél aktivaltam az ubee modemet.
Eddig epc2203 volt nála.
Laptop 1,5 méteres kábellel volt rádióval, holott wifin is mehet, igaz, régi xp-s gép.
Ubee vagy 5x indult újra, kb. 30 percig szenvedett, mire stabilan beallt.Kérdés ami engem foglalkoztat, hogy neked otthon nem wifis a modem, de regiztem my upc-n.
Még vasárnap. Wifree jelszó azóta sincs.
Ugye én nem tiltottam le, szóval jarhatna.
A ház amúgy teli van wifreevel.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
cris78
őstag
Most láttam a reklámban, hogy most akkor mindenkinek ingyenes a myprime?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
kaszaf
aktív tag
válasz cris78 #29212 üzenetére
"December 8-tól meghatározott Trio L és XL** csomaggal rendelkező előfizetőink egy hónapig díjmentesen élvezhetik a MyPrime élményét. A szolgáltatás megrendelésének lehetőségét további
digitális előfizetőinknek is biztosítjuk.**Az 1 hónap díjmentességet azon Trio L és Trio XL csomag előfizetőinknek biztosítjuk, akik csomagjában Digitális Kábeltv Gold és legalább Fiber Power 60 internet szerepel."
-
MODERÁTOR
-
bb71
őstag
válasz Intruder2k5 #29215 üzenetére
Szia!
Segítséget kérnék.
Adott itthon egy TC7200 router 192.168.0.1 fix címmel.
Ezen van kábellel: PC 192.168.0.2 fix címmel és egy Fritz!Box Fon Wlan 7170 (Voip router SIP telefonáláshoz, hátha ismered).
Namost a problémám az, hogy a PC-ről böngészőből nem érem el a Fritz-et.
Holott, ha táblagéppel wifin belépek a Fritz-re, és ott android bongészőben beírom a 192.168.0.3-as címet, akkor be tudok lépni a Fritz konfig oldalára...
Miért? Van ötleted? PC-ről miért nem érem el az említett 192.168.0.3-as címen? A TC7200 pl. nem is látja a 192.168.0.3-as címet...
-
MODERÁTOR
Szia!
Szerintem ezt inkább egy másik topikban kellene kitárgyalni, mert lehet hosszabb lesz mint két hsz... Javaslom a router gondok-at!
Első körben nem ártana tudni, hogy a két routert, hogy kötötted össze... A TC7200 egyik LAN portjából a FritzBox WAN portjába, vagy szintén egyik LAN portjába dugtad a kábelt?
Másik kérdés, hogy a FritzBox WAN, vagy pedig LAN IP címe lett 192.168.0.3?
A válaszok mehetnek a router gondok-ba!
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz Intruder2k5 #29215 üzenetére
Minden rendben volt, telefon meg volt, mert felhívtam a 1221-t, azt mondja mindent rendben talál ő is, reseteljem a modemet.
Na de ha minden este ez lesz, komolyan kérek egy szerelőt, ebben az évben már 14-szer voltak kint a net miatt, kicsit röhej. -
hodostamas
addikt
Sziasztok,
tervezek jövő év elején TV előfizetést is a UPC-nál Mediacard-al, viszont a TVm(40H6400 Samu) nincs a listájukban. Véresen komoly ez a lista vagy menni fog a tv-ben?
Köszi
Tomi -
kungzi
veterán
válasz hodostamas #29219 üzenetére
tuti megy
-
hodostamas
addikt
válasz kabelmania27 #29220 üzenetére
Kösz kösz
-
Kami11
őstag
Ez a MyPrime csak beltérivel működik, vagy megy medicarddal is?
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Uthenger
aktív tag
válasz Kami11 #29225 üzenetére
Mediacard eseteben a tv csinal mindent, a kartya csak a dekodolas miatt van.
Ezert nem mukodnek azok a bizonyos extra dolgokFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Atesz 666
aktív tag
-A mediacard-ra hogy rögzítesz műsort?
-Én tízen pár éve a 3. beltérit használom,de nem azért mert bármi bajom is volt>van velük hanem azért mert az újabb csomagokhoz mindig fejlettebb eszközt kaptam SD ről HD-ra most meg egy rögzítőset kaptam.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
" de sok tv-re lehet már külső merevlemezt kötni."
-Oké, persze az enyémre is lehet, és onnantól megint egy plusz eszköz van a tv-re csatlakoztatva,ami megint plusz áramfogyasztás és akkor meg már jobban megéri egy felvevős boxot rákötni amibe benne vannak a kényelmi szolgáltatások is.
-Ráadásul ha teszem fel,én a Cool tv-t nézem - közben tudok felvenni a egy másik csatornán párhuzamosan.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
tomp
félisten
válasz Atesz 666 #29233 üzenetére
Persze azt tudom, nem is váltanék mediacard-ra. Nekem is hiányoznának a kényelmi szolgáltatások. Az áramfogyasztást ne nézzük, mert ha hordozhatósat veszünk az megy szimplán az usb-ről. Amúgy állítólag ha nagyon jól megnézzük, akkor a tv-k beépített tunere nem olyan képet tud mint egy külső box. Box képe szebb. Nem tudom igaz e.
-
Kami11
őstag
Volt beltérim, többféle, több szolgáltatótól, igazán nagy problémák nem voltak velük, néha lefagytak, fogyasztottak rendesen (mióta nincs egy sem a lakásban -x ezer forint/év!), de ettől eltekintve nem okoztak fejfájást, de a mediacarddal még ennyi gond sincs!, mióta beüzemeltem (1.5 éve) semmi probléma nem volt vele, teszi a dolgát, szóval ha választani lehet inkább ezt preferálom.
pjen, Atesz 666: TV-t nem igazán nézek, a felvétel meg egyáltalán nem érdekel, de a tv tudna felvenni, csak egy nagyobb pendrive kell bele és mehet a felvétel, igaz nem szimultán (egyet nézek, egyet felveszek), de ha valami nagyon kell a tv-ből, akkor ott a torrent!
A feleségemet érdekelhette volna a MyPrime szolgáltatás, de ez így kilőve.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
pjen
félisten
-
mlinus
őstag
nem értem, akinek van net illetve tv előfizetése is, az most tényleg ezen a pár száz forint extra áramfogyasztáson akad ki?
-
Kami11
őstag
Nem csak én vagyok a földön egyedül, nem csak saját magamra gondolok-gondoltam ezen sorok írása közben!
Tudom hogy ez a mai Énközpontú társadalomban kicsit furcsa....mlinus: Nem pár száz forint az... Nálam a két beltéri havi -1000Ft mióta "kidobtam" őket.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
fuwiradis
aktív tag
-
donmackó
addikt
válasz kungzi #29249 üzenetére
Menj be valamelyik UPC irodába és tégy panaszt (panaszkönyv). Törvényileg kötelesek kivizsgálni az esetet és értesíteni téged is a megoldásról. Csak az a lényeg hogy írásos nyoma legyen a panaszodnak. De ez már a fogyasztóvédelmi topikba tartozik. Ott többet tudnak segíteni.
Ezt csak így itt hagyom ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest