Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Remélem mikulás napi ajándék lesz a Sport2 HD
-
kungzi
veterán
most már komolyan bekaphatja a UPC
-
kungzi
veterán
kár, hogy ilyenkor mikor már az utóbbi időben több ilyen is van nem lehet felmondani a szerződést...
-
kungzi
veterán
felhívtam őket, hogy visszamondjam a szolgáltatást, már a sokadik ilyen országos hibára vonatkozva (poénból persze), és azt mondta, hogy AZT nem lehet. Mondom akkor csinálják meg! Erre ő: Majd jó lesz, ha jó lesz, ne izguljak!
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz Intruder2k5 #11630 üzenetére
Hát pedig ezt mondta
-
kungzi
veterán
google dns nekem is megy
-
kungzi
veterán
Ez milyen jó kép...
-
kungzi
veterán
Na akkor kárpótlásul jöhetne a Sport2HD, ha már a net ilyen hulladék.
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
válasz istvansebok #12899 üzenetére
nekem még egyszer se volt ilyen
-
kungzi
veterán
Leállásokban kevés és HD csatornákban több boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
kungzi
veterán
elvileg van sport2 HD!!! 29-es körzetben, aki lakik keressen már rá a 306-os frekin
ott kell lennie a fix és hatoscsatorna frekijén
-
kungzi
veterán
válasz Gubek-Einste #13587 üzenetére
Debrecenben még nem jelent meg. Akkor lehet ma már lesz Sport2 HD adásunk? De jó lenne
Hétvégén az NFL már azon is HD lenne
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
Az országos szolgáltatók közül elsőként a UPC előfizetői élvezhetik a Sport TV minden HD adását, mivel a kábelszolgáltató mától a Sport1 HD után a Sport2 HD-t is elérhetővé teszi számukra. Ezzel egy időben a Viasat Nature/History HD csatornával is kiegészül az immár 23 nagy felbontású adást tartalmazó programválaszték. Ennek alkalmából a UPC digitális tv előfizetői erre alkalmas vevőkészülékkel január 25-éig a teljes HD csomagot díjmentesen megtekinthetik, a Sport2 HD-t pedig egészen február közepéig nézhetik külön előfizetés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz SoulReaver #14539 üzenetére
nincs itt semmi ilyen
nem lehet, hogy a winyód haldoklik?
-
kungzi
veterán
Hali nem úgy volt, hogy a kodolatlan hbo alatt minden kodolatlan lesz? Nekem csak az sd csatik jönnek be, az hbo hd nem. Pedig hd csomagom van. Egy hd box + 2 hd mediacard.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz Intruder2k5 #14594 üzenetére
no comment
-
kungzi
veterán
azt hol tudom beállítani a boxon, hogy a felvételen a 5 percet tudjak vele ugrani? korábban már beállítottam, de most elállítódott és nem jövök rá
köszi előre is
-
kungzi
veterán
válasz Gubek-Einste #14702 üzenetére
köszi megnézem
-
kungzi
veterán
ez most nekem se egyértelmű akkor ha trio xl-t választasz, akkor kapod mellé az hbo pack-t mondjuk 2 évig úgy, hogy azért nem kell külön fizetni? mert akkor az baromira megéri
ja és nem tudja valaki, hogy az Oscar-díj átadót fogja közvetíteni valami élőben itthon? HBO esetleg? RTL Klub esetleg? Ezek közvetítették eddig, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
én se fogok egy HBO-ért megint előfizetni
minden megvan, ami kell Magról meg Aszfaltról mellé sokkal hamarabb és jobb minőségben
(#14727) mate3553
nekem trio xl van HD DVR beltérivel + 3db HD mediacarddal + 120-as nettel + silver telefon
bár jó lenne a 240-es net, de nem ér meg nekem +2k-t, hogy fele annyi idő alatt lejöjjön, inkább elsöröznöm azt a 2k-t havonta[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Itt az enyém
-
kungzi
veterán
Szerintem nem fog felengedni a hálózatra más modemmel, csak a saját upc-sel.
-
kungzi
veterán
hali
technicolor TC7200-as modem és folyamatosan pirosan villog a modem oldalán a wifi és wps kapcsoló gomb. Eddig nem csinált ilyet. Este baromi zavaró, mi a rákért csinálja ezt?
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
Hogyan kell ujrainditani a mediaboxot? Az előlapon kellene megnyomni 3 gombot plusz a hátul fokapcsolot.
előre is köszi
-
kungzi
veterán
válasz Intruder2k5 #16472 üzenetére
Ez nem jó. Nálam nem javult meg. Az előlapon kell a felvétel+hangerő le+csatorna fel és közben bekapcsolni hátul a főkapcsolóval.
-
kungzi
veterán
válasz Intruder2k5 #16476 üzenetére
Egyszerűen lefagyott. Kiirta, hogy Load de 4 órán keresztül azt mutatta. Hiába húztam ki és vissza, ugyanazt mutatta és semmire nem reagált.
-
kungzi
veterán
válasz kabelmania27 #16478 üzenetére
Ok. Legközelebb az lesz. Az elmúlt 1 hónapban ez már 5. alkalom. Következő ilyennél kérek cserét.
-
kungzi
veterán
válasz kabelmania27 #16480 üzenetére
pff jót kérdeztél
fekete hd, felvevős, fogalmam sincs milyen márka, szerintem Cisco
ilyen
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz Balinov #16603 üzenetére
Box előlapján nyomod folyamatosan a REC + Vol- + CH- és hátul kikapcsolod a főkapcsolóval. Nyomva tartod a gombokat 5 másodpercig, és utána a nyomvatartás közben bekapcsolod a főkapcsolóval.
utána kiválasztod a országot, a város 3 jegyű kódját és utána a többit értelemszerűen
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Srácok! A boxom már megint xarakodik, pedig most cserélték múlt szerdán. Azt írja ki már vagy fél órája, hogy a beállítás elkezdodott, néhány perc múlva élvezheti a upc digitális televíziózást. A 3db mediacard gond nélkül mennek.
-
kungzi
veterán
válasz Intruder2k5 #16628 üzenetére
ez de lol
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
hali
A magyar upc oldalán a mediacard listában nincs egy TV, de a holland és a svájciban benne van. Szerintetek menni fog itthon is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest