Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28201) Zitronensaft válasza tomp (#28200) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

Érdekes,itt ugye azért nem a műszaki analfabéták gyülekeznek.?
Mégis minden második ember mantrázza folyamatosan,hogy ha lenne digi,már húzna is át oda... Namost a diginél flottul megy a távoli box elérés?esetleg a felvett műsoraid távolról is eléred? Vagy a videotáruk több eszközön elérhető mint a upc-nél? Vagy ezek mégse olyan alap dolgok 2014-ben?

(#28202) blakey válasza tomp (#28200) üzenetére


blakey
titán

Nem tudom, de nekem pl. működik a távírányítás. Igaz iPadról. :) Távoli rögzítés működik, törlésre még nem került sor.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28203) tomp válasza Zitronensaft (#28201) üzenetére


tomp
félisten

Digi az az olcsó és egyszerű digitális tv szolgáltató. Ennyi. Na de a upc nem az. Sőt magas árért valamilyen prémium szolgáltatást akarnak eladni. Sikerül is csak hát nem valami jól.
Videótár a upc-n sem érhető el több eszközön. Mármint boxon igen. Na de hordozható eszközön?
Jelenleg a UPC TV alkalmazás is olyan, hogy van de minek ha szinte használhatatlan...
Belépve eddig felpörgött a box. Most már nem. Rámegyek egy csatornára, hogy kapcsoljon oda: "Kérése folyamatban" de semmi. Távrögzítés 10-ből 8x "Ismeretlen hiba(500)". Ha beállítok egy műsort akkor a felvételeim menü üres marad, hiába került beállításra a boxon.

[ Szerkesztve ]

(#28204) Intruder2k5 válasza mlinus (#28198) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem sok értelmét látom az 500Mbps-től nagyobb sebességnek, lefelé sem! Sőt, igazából még annak se! A DIGI-nél adott az 1000-es net, meglehetősen jó áron, mégis azt mondják igen kevés az ilyen előfizetés, mondhatni elenyésző számú! Talán, mert már 500-as csomagban is ugyanolyan feltöltési sebességet adnak...?

Egy szónak is száz a vége, mindenki a saját igényeiből indul ki, azt hangoztatja leginkább, és annak adna legszívesebben teret! Ezzel nincs is semmi gond, csak nem kell tévedésbe esni, és azt hinni, hogy akkor tuti a többség ezt látná szívesen!

Kíváncsi lennék hány ember szeretne innen 1000/20-as, bocs, 1000/22-es netet, mondjuk az 500-as csomag árából kiindulva, úgy 18-20000Ft körül...?

[ Szerkesztve ]

(#28205) Zitronensaft válasza tomp (#28203) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

Azt én értem hogy olcsó...de ez a sok digi-váró szektatag akkor mégis beéri a fapados dvb-c adással?
Arra szeretnék kilyukadni,hogy attól hogy van akinek 2014-15 határán alap a Holdról elérhető box távirányítás,attól még széles tömegek le se szarják ezeket a csiribiri hókuszpókuszokat...
Várom intruder kolléga jelzését miszerint kikéri magának,hogy rákényszerítsék a nem-analóg tévézésre...

(#28206) Zitronensaft válasza Intruder2k5 (#28204) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

Egyet kell értsek...kiegészítve azzal,hogy akinek KELL a nagy net,az leszarja az árát és megrendeli..Aki meg ennyiért nem,annyiért meg igen,kéri..annak meg nem kell,csak jólesik vagizni hogy mekkora netem van.

(#28207) blakey válasza tomp (#28203) üzenetére


blakey
titán

Arra gondoltál, hogy esetleg a készülékedben keresd a hibát? Én rendszeresen használom az alkalmazást, nekem működik iOS-en, most is. Rábökök és odalép, beállítom és felvesz. Szerintem nézd át a készülékedet.

Amúgy ha felpörög a box akkor az nem jó jel, nekem nem pörög fel, egyszerűen vált.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28208) gduck válasza mackosajt (#28189) üzenetére


gduck
addikt

Szerintem ez az előadásból kiderül :) Azt mondja összesen 5-6 viszirányú freki használható, azaz max 6x30=180 a szabvány szerint. És a másik fontos mondat, hogy csillagpontos a hálózat, amin jó páran vannak.

Szóval mehetne 180 is felfelé, de akkor ide írkálnának "jajjj, nincs meg az UP sebességem, a fránya gonosz UPC meg elmehet a ******, ezé fizetek ******, 2014-ben ez kell csinálni csaje, ***** ****** :DD

(#28209) tomp válasza Zitronensaft (#28205) üzenetére


tomp
félisten

Aki Suzukit akar az azt vesz. De akinek Mercedes kell és megveszi akkor ne adjanak el neki egy mai modell áráért egy 2000-es modell tudást. Na a upc pontosan az utóbbi. A jelenlegi árba jobb is beleférne.
EPG-t is sikerült szépen lebutítani. A ráadás, hogy a múlthéten még aktív sorozat felvételek a mai nappal törlődtek.

blakey
Androidon nem csak nekem rossz a tv alkalmazás. Meg lehet nézni a visszajelzéseket. Na meg hetente elfelejti a rendszer az e-mail visszaigazolást. Most megadtam. Levélben a megerősítő: rámegyek és közli, hogy érvénytelen. Na köszi...

[ Szerkesztve ]

(#28210) Mate válasza Zitronensaft (#28199) üzenetére


Mate
nagyúr

Horizon boxxal és pc-vel.

[ Szerkesztve ]

(#28211) mlinus válasza Intruder2k5 (#28204) üzenetére


mlinus
őstag

nagyon sok okot tudnék mondani, miért nincs sok előfizető 1000-es netre:
- nem bírja a gép
- router nem bírja
- 500 is elég
- a digi még az 500-at se tudja szolgáltatni normálisan sok helyen, 1000-ről meg ne is beszljünk...

nyilván a feltöltés is ok. Az egyik. És nyilván, sokaknak meghatározó, de azt hiszem ha választani kéne az 500/22 vagy semmi/semmi között akkor inkább az 500/22-őt választanám. Még akkor is, ha engem nem érdekelne a csomag és meglennék 60/6-al mondjuk.

egyébként ez egy kirakatszolgáltatás, nincs is reklámozva nagyon, facebookra se rakták ki. Tudják, hogy drága, szóval nem hiszem hogy sokaknak kelleni fog, 18 000 forintért pedig már nekem se kellene hiába gigabit. Viszont örülök hogy legalább próbálkozik a upc, feszegeti a technológia határait, nagyon kevés isp van világviszonylatban is akik 200 mega fölött szolgáltatnak koaxon.

(#28212) kabelmania27 válasza mlinus (#28211) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Ott a pont:)
Jaja, tök jó hogy kihasználják az ed3-at UPC-nél nincs szabad hely, 25-850-ig nincs szabad hely.
Zitronensaft: És az "elavult" ed3-as netkapcsolatot...:D

[ Szerkesztve ]

(#28213) Intruder2k5 válasza Zitronensaft (#28205) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Én nem kérek ki semmit, én maximálisan elvagyok a jelenlegi analóg adásokkal, sőt részemről még kevesebbel is ellennék, tehát úgy gondolom én kompromisszumkész vagyok! Nem mintha zavarna a dolog, tőlem aztán nyugodtan, de nem értem miért engem találtok meg ezzel folyton, én egy szót sem szóltam rá, amikor megszűnt az analóg gold, vagy silver, hol mi volt, de rajtam kívül voltak itt többen akik anyáztak emiatt... Én nagyon keveset TV-zek, pont emiatt nem is kívánok nagyobb összegeket erre ráfordítani, és amíg az általam nézett néhány csatorna elérhető analógban, addig nekem jó úgy, ahogy van, ha meg nagy ritkán mégis TV-zhetnékem támad, van boxom is, digital gold-al! Csupán arról van szó, hogy remélem az analóg minél tovább lesz még, dehát ezzel semmi baj nincs, más meg az 1000-es netet várja, a harmadik meg horizont, a negyedik meg a holdról irányítható boxot!

És teljesen igazat adok neked abban amit írtál, miszerint "széles tömegek le se szarják ezeket a csiribiri hókuszpókuszokat...", ha nálunk lenne DIGI, én is váltanék, de sajnos nincs!

[ Szerkesztve ]

(#28214) Zitronensaft válasza Mate (#28210) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

Aha..miköze a pc -nek a tévézéshez?
Japersze...tudomén,hogy 26colos fullhd monitorok mögött ülve várják az emberek hogy kidobhassák végre a tv-jüket.. a gépek is olyanok,hogy wifin bármikor streamelnek pl. HD adásokat hálózaton... naponta találkozom én is ezzel az igénnyel.

(#28215) kabelmania27


kabelmania27
Topikgazda

Ha nincs 500-as net az a baj, ha van akkor drága akkor meg az a baj:D:D:D

[ Szerkesztve ]

(#28216) Intruder2k5 válasza mlinus (#28211) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

- nem bírja a gép
Erre sokszor csak utólag jön rá úgyis a többség, amikor már be van kötve a net!

- router nem bírja
Dettó! Pedig a 1043ND Gbit-es, amit 5 éve vett, és mégis csak 130 megy át rajta, holott rá van írva, hogy Gbit-es! Felháborító! Meg az is, hogy 5000-től többe fog kerülni a csere...

- 500 is elég
Na de, ha a szomszédnak is 1000-es van? Meg a havernak is, és a fórumon is egy csomó embernek? És az különben is zsír, és menő, és benne leszek az első 100-ban nCore-on! Nem mindenki gondolkodik ám logikusan, mint Te, sokan ilyen, és hasonló érvek alapján döntenek!

- a digi még az 500-at se tudja szolgáltatni normálisan sok helyen, 1000-ről meg ne is beszljünk...
Ebbe nem mennék bele, de láttam sok-sok 930-940Mbps speedtest-et itt a PH-n, és ugye még azt sem tudjuk, hogy a UPC 500-nál mennyi lesz az annyi!

[ Szerkesztve ]

(#28217) Zitronensaft


Zitronensaft
aktív tag

hogy itt lesz utoljára horizon...arra csak annyit mondanék(beismerve hogy ez offnál is offabb),hogy másban nem mi kapjuk a világ mocskát? Élelmiszer,refurbished műszaki szarok ,kínai ,'ruhának' nevezett ipari hulladék...

(#28218) Mate válasza Zitronensaft (#28214) üzenetére


Mate
nagyúr

Láttál tőlem olyan hsz-t, hogy minden UPC előfizető a Horizon szolgáltatást várja?
Mert nem rémlik, hogy írtam volna ilyet. Ettől még vannak, akiknek jól jönne.

[ Szerkesztve ]

(#28219) Intruder2k5 válasza Zitronensaft (#28217) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nyilván oda viszik, ahol fizetőképes kereslet van az újdonságokra! Tekintve, hogy e-vonatkozásban a ma esti híradó alapján is az Unió utolsó harmadának vége felé kullogunk, a minimálbér és a kereset a miénktől már szinte csak Bulgáriában alacsonyabb, így nem hiszem, hogy tömeges igény mutatkozna az új és ennek megfelelően magasabb árú műszaki szolgáltatásokra, az össz-előfizetői létszám néhány százalékának kielégítésért meg nem fognak százmilliókat beruházni, ami érthető is!

(#28220) mackosajt válasza gduck (#28208) üzenetére


mackosajt
addikt

Azért írtam úgy, mert nem voltam benne biztos, de akkor csak jól értelmeztem, hogy /kábel menne a 180 is akár, de ugye akkor ha 1 kábelen van mondjuk 5 ilyen, akkor cumi, mert 200-at kérne a 40-es fel, és annyi meg nincs. A többiekről nem is szólva.
Kertesben meg ugye X méretű körzetenként van egy node. Ahhoz tartozik akkor a mi kábelünk kb. 180. Ami faxa, mert tőlem ugyan 100 méterre van, de nem tudom, hányan lógunk rajta pontosan. Azt tudom, hogy a hátsó házban nálunk a rokonék 120-on lógnak.

Jah, és hogy miért vettem most TV-s csomagot?
Mert 1500 Ft-ért kaptam 80+ TV adót, igaz, jó ha 1-et nézek, de a fiaim szeretik a meséket, asszony mikor délutános vagyok, TV-t néz, gépről... hát kicsit pazarló a gamer konfig, miközben a TV jóval kevesebbet eszik. Illetve nem is az energia pazarlás, hanem az elhasználódás.

Holnap szerintem felhívom őket, mennyi lenne az 500, ha egyáltalán megy itt.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#28221) mlinus válasza mackosajt (#28220) üzenetére


mlinus
őstag

Mindenhol megy ahol upc kábel van. 4e plusz 260mbit havonta 240es net mellé csomagban.

(#28222) kabelmania27 válasza mlinus (#28221) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Szerintem korrekt, 500-as net azért igénybeveszi a hálózati erőforrásokat, ha megy megy ha nem akkor vissza lehet váltani 240-ra. Osztrákoknál UPC ADSL olcsóbb mint a kábelnet.

[ Szerkesztve ]

(#28223) Intruder2k5 válasza mackosajt (#28220) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szerintem mindenhol elérhető, ahol van Fiber Power, vagyis nem 29-es a körzetszám, és ED3 rendszer van! Talán régi Rubis területeken van még valahol ED2, de lehet már ezek is váltottak ED3-ra, nem tudom...

[ Szerkesztve ]

(#28224) mlinus válasza kabelmania27 (#28222) üzenetére


mlinus
őstag

szerintem se vészes annyira, főleg mivel határozatlan idejű a plus 260megabit, szóval ha nem megy olyan jól akkor lemondható.

(#28225) Zitronensaft válasza Mate (#28218) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

Nem láttam.. van aki szerint meg jól jönne néhány ezer km. optika..
Én csak azt látom,hogy itt olyan dolgokat várnak el emberek,vagy vázolnak fel reális lehetőségként,hogy irgalmatlan... sajnos egyébként simán lehet hogy egy hét múlva megjelenik a horizon,néhány dolog eddig is úgy jött mint derült égből villámcsapás.
Úgy nézem minden háttérfejlesztés meglesz 2015-re,ami kellhet hozzá.

Természetesen szolgáltatói oldalon...
A minap elgondolkodtam,olyan háttérfejlesztések zajlanak mostanában a boxok ip alapú szolgáltatásainak kiszolgálása miatt (is) ,amivel egy kis-közepes szolgáltató az egész internetjét lebonyolítja..
Néhány hsszel előbb egyik fórumtársemlítette a bix-en látható új eszközt...az tényleg durva.

[ Szerkesztve ]

(#28226) kabelmania27 válasza mlinus (#28224) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Jaja, az 500-as net az metál.

[ Szerkesztve ]

(#28227) kungzi válasza mlinus (#28224) üzenetére


kungzi
veterán

az új modem viszont marad :)

(#28228) kezo0 válasza Zitronensaft (#28217) üzenetére


kezo0
addikt

Nekem pl. azon egyszerű oknál fogva kellene a Horizon, mert a jelenlegi Cisco HD DVR-es box-szal nem lehet még 2 db, egymást időben átfedő műsort sem előre időzítve felvenni. Márpedig az esti főműsoridőben nekem ez a funkció nagyon jól jönne, és a korábbi Philips box - melyből nálam már kettő is elhalálozott - tudta ezt, tekintve, hogy 3 db tuner is volt benne...
Aztán már csak Ciscot adtak, amiből nekem most egymás tetején van 2 db (nyilván extra havidíj ellenében), csakis azért, hogy meg tudjam oldani azt, amit a kezdeti időkben enélkül is meg tudtam oldani, olcsóbban.
A távirányító meg még véletlenül sem tud két különböző frekvenciát, számolva esetleg azzal, hogy lehet olyan előfizető, aki egy helyiségben két boxot is akar használni, és amikor az egyiken csatornát vált, nem szeretné, hogy a másik is csatornát váltson... Ezért most egy félbehajtott névjegykártyával (!) vagyok kénytelen mindig eltakarni annak a boxnak az ir-vevőjét, amelyiket NEM szeretnék épp távvezérelni. Vagyis a távirányítás úgy működik, hogy állandóan oda kell mennem a boxokhoz, mikor váltani akarok közöttük. És még egyszer: mindezért extra pénzt fizetek ahhoz képest, mint amikor még Philips boxom volt (nem mintha annak meg nem lett volna ezer más betegsége). No comment.
Úgy tudom, a Horizonban 6 db tuner van, amiből 4 db-ot lehet a műsorok rögzítésére használni, és bármelyik szobában megnézhető, amit rögzítettél, nem kell hozzá pl. egy másik, külön box a hálóba is (mint most nekem --> így van összesen 3 db boxom).
Hát én csak ezért várom a Horizont, kb. úgy két-három éve. :)

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#28229) Intruder2k5 válasza kungzi (#28227) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Csak nehogy aztán pofára esés legyen, és cserélik is vissza uborkára, ha lemondja a plusz sebességet... Feltehetően azért ezekből még nincs tízezer számra a UPC raktárában se!

[ Szerkesztve ]

(#28230) kabelmania27 válasza Intruder2k5 (#28229) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

60-ról 30-as váltásnál is marad az ed3, senki sem kapta vissza a webstart.
kunzi: Jaja, új modemmel egyszerűen ellenőrizhető a hálózat állapota, allright:D

[ Szerkesztve ]

(#28231) Intruder2k5 válasza kabelmania27 (#28230) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Más kategória, ahogy gondolom árban is igencsak van eltérés az említett modem, és az Ubee közt! ED2-t már felszámolja a UPC, de az ED3-mas uborkával szerintem (sajnos) még nincsenek ilyen tervei!

(#28232) Intruder2k5 válasza kezo0 (#28228) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Aztán mire ideér, majd erről is kiderül, hogy hozzánk valami "butított Horizon verzió" kerül, jóárasítva, legfeljebb két-három tunerrel! :)

(#28233) blakey válasza tomp (#28209) üzenetére


blakey
titán

Akkor az "android hiba", iOS-en hibátlan és nem emlékszem mikor adtam meg utoljára bármit is.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28234) kabelmania27 válasza Intruder2k5 (#28231) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Jaja kár hogy nem lehet sima cisco-t kérni, pedig jó kis stabil modem.
Ed2-nek sajnos lejárt az ideje, stabilabb a frekik terhelése a hármas verziónál, ismerősnél webstar modem van néha lesik a sebesség általában okés.

[ Szerkesztve ]

(#28235) Zitronensaft


Zitronensaft
aktív tag

hívjak szerelőt? elég magas az adásim :)

(#28236) kabelmania27 válasza Zitronensaft (#28235) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Milyen osztó van a modem előtt?:D
Jól van szintezve.

[ Szerkesztve ]

(#28237) Intruder2k5 válasza Zitronensaft (#28235) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Látom Te sem Ubee-n nyomod... :)

(#28238) tomp válasza blakey (#28233) üzenetére


tomp
félisten

Weben is hiába adom meg, a levélben elküldött linkre érvénytelen üzenetet kapok a upc-től...

(#28239) Zitronensaft válasza kabelmania27 (#28236) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

hát hogy jól,az túlzás.. 10.5 db van a modem előtt. Mondjuk vonalvégen vagyok,kicsit pörköl az előreirány.

Jelzem semmi gondom nem volt az ubival sem. De én elég ruppótlan net használó vagyok...minden eszközünk wifin megy,pont nem érdekel az elméleti sebességem,a legdúrvább terhelés ha az asszony fészbúkozik én meg közben ide írogatok :)

[ Szerkesztve ]

(#28240) kabelmania27 válasza Zitronensaft (#28239) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Jaja. Ha csak egy Antronix kettes lenne kicsit kisebb lenne az us.

[ Szerkesztve ]

(#28241) Zitronensaft válasza kabelmania27 (#28240) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

sajnos nem megy,pont egy olyan ág végén megy a modem,ami még 2 tv-t is ellát..nekem itt ne húzogasson a szerelő kábeleket :)

(#28242) mackosajt


mackosajt
addikt

Jah igen, gondom az az, hogy akkor 500-ra biztos az újat hozzák, és nem az uborkát?
Mert most a Cisco jól elvan. Nem akarok jobban szívni. Elég a havidíj.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#28243) kabelmania27 válasza Zitronensaft (#28241) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Át kell kötni:) Két kettes is jó, vagy egy kettes és egy hármas -3,5kimenet:D

[ Szerkesztve ]

(#28244) Intruder2k5 válasza Zitronensaft (#28239) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

A szimultán dual band ebben is le van tiltva? Tehát vagy 2.4, vagy 5GHz megy?

(#28245) Zitronensaft válasza Intruder2k5 (#28244) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

ebben már megy egyszerre is. Egyszer már kipróbálnám. Kár hogy a megyében nincs egy ac-s eszköz..
:)

(#28246) Intruder2k5 válasza Zitronensaft (#28245) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Pedig gondolhatod, ha AC-n fórumoznál, akkor asszonynak, hogy belassulna a facebook... :)

(#28247) Zitronensaft válasza Intruder2k5 (#28246) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

jah.. mondjuk nekem fontosabb a nagyobb hatósugár.. Nyáron a hintaágyban szeretek youtube-ozni:)

Ennek a szarnak a wifije mondjuk elég komoly,bekanyarodok a sarkon és már rajta is van a táblagép.
Van is hozzá egy 2.5 mAh-ás táp. Az eddigi eszközeink közül ennek van a legerősebb tápja..

Persze az is igaz hogy a környéket nem árasztja el wifi erdő...

[ Szerkesztve ]

(#28248) str8 válasza Zitronensaft (#28194) üzenetére


str8
tag

A Horizon GO! Telekomnál van TVGO, a UPC is behozhatná a sajátját, hátha az egy kicsit jobb minőségű.

(#28249) Intruder2k5 válasza Zitronensaft (#28247) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Az a 2,5mAh jó lesz 2,5A-nek is, nem? Avagy 2500mA. Valóban elég brutál, egy átlagos router tápja 1-1,5A körül van 12V-on. Persze nyilván az USB-s funkciókhoz van méretezve a táp is, esetlegesen egy noti HDD-t rádugva már kell is ennyi! Na de nem is ez a lényeg, de ilyen eszközökkel akkor lenne értelme a WiFree-nek, nem az olyannal, ami a szomszéd szobáig nem szórja a jelet, és akkor még lehet bevinni a szobába a hintaágyat is...

[ Szerkesztve ]

(#28250) Zitronensaft válasza str8 (#28248) üzenetére


Zitronensaft
aktív tag

semmivel sem lesz jobb minőségű.. csak annyira jó minden ilyen szolgáltatás,mint amilyen jó az a net,amin igénybe veszik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.