Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hucsikoi
senior tag
-
blakey
titán
Nekem dec. 15-én járt le a T hűségem, aznap du. (szombat) telefonon "átjelentkeztem", 21-én bekötötték a netet és a telefont, tv volt. Nekem ennyi volt. Fedés volt, mert a T-nél a net lemondása 8 nap.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Topikgazda
-
-
MODERÁTOR
Jó nektek, itt "23 bejelentés" után sem szinteztek be semmit, bár a múltkori szerelő egy kicsit feljebb tornászta a jelet, de az adási még mindig 49 körül van, mert azt mondta, ahhoz Ő nem nyúl, az kényes dolog! Állítólag valamikor tavaly kellett volna szintezni egy alvállalkozónak, de azok csak kijöttek ide egy-két napra, el szalonnázgattak itt az árokparton, felvették a zsét a UPC-től, aztán nem szinteztek semmit! Ezt mondta a szerelő!
-
khorvat
senior tag
Hasonló cipőben járok és ezt találtam a feltételek között:
"Azon meglévő előfizetőink, akik két különböző alapszolgáltatással rendelkeznek, a Trio L és Trio XL akciós csomagokat vehetik igénybe, három különböző alapszolgáltatással rendelkező előfizetőink kizárólag a Trio XL csomagot is magában foglaló akciós csomagot választhatják."
Most akinek van már Telefon+TV+Internet igaz nem csomagban az nem választhat Trió L csomagot csak és kizárólag Trió XL-t?? Ez mekkora baromság ha így van kezdve azzal, hogy 2db mediacardot akarok HD adókkal használni és nincs szükségem mediaboxra mintahogy felvétel opcióra sem, szal nekem a Trió L lenne az ideális!!??? Hol lenne ezt érdemes megkérdezni, f@szbukon? Mert telefonos ügyintézőbe én már nem bízom , az mind hüle és értetlen!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz Kami11 #27588 üzenetére
EPC3925-ön Bridge módban nincs Wi-Free.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
válasz Kami11 #28580 üzenetére
Szia!
Ezt leginkább úgyis mindig a UPC dönti el, hogy mit ad, és sajnos még területenként, egyénenként is változhat! Lehet olyan megoldás is esetleg, hogy kérsz +120Mbps sebességet rá... Ez elvileg megtehető csomagbontás és hűség nélkül is, tehát a plusz sebesség bármikor lemondható!
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Sajnos ahány ügyintézőt hívsz, mind más árat fog mondani. Ha nem tetszik, akkor pedig jönnek a horribilis listaárakkal. Ezeknél pofátlannak kell lenni, és lemondással kell fenyegetőzni (persze csak ha van konkurencia, mert azzal eléggé tisztában vannak, ha nem tudsz tőlük lelépni).
-
blakey
titán
Egyrészt megteheted neten is a váltást, de szerintem nem éri meg a +2000Ft-ot. Nekem XL csomagom volt 120-as nettel, olcsó telefonnal, de nyáron bevezették a 240-es netet és sokkal jobb telefonnal, gyakorlatilag 1000Ft-tal kevesebbért (legalábbis az én költségeimet tekíntve), neten 5 perc alatt megtörént a váltás és 1 napon belül meg is történt az átállás.
Szóval ha 2000Ft-os többletet neked megér +120Mbit akkor nygodtan megteheted neten is a váltást (ha engedi), de ha nem ér anyyit akkor szerintem ne válts. Én csak azért váltottam, mert olcsóbban jöttem ki mint a régivel, de a 120-as net is bőven elég lenne nekem, pedig én munkára használom.Amúgy a hűség újraindul, tehát ha 2 évre kötöd, akkor a megkötés (aktiválás) pillanatától 2 év a hűség.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Kami11 #28584 üzenetére
Elég a cisco, ne engedd, hogy lecseréljék.
Miért nem nézed meg neten, hogy mire enged váltani? Teljesen mást fog ajánlani, mint amit az üf-en mondanak. Előtte mindenképp megnézném. [link][ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ztsoft
őstag
válasz Kami11 #29133 üzenetére
Igaz ez ki maradt az idézetből: "A számlaegyenlegében bekövetkezett változást a január havi számlalevelünk fogja tartalmazni.".
Ami annyit jelent, hogy közel 6000 Ft-ot fizetek havonta, így majdnem 4 hónap ingyen lesz. Az áram szolgáltató is így számolta el a többlet befizetést (éves elszámolás).
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
Uthenger
aktív tag
válasz Kami11 #29225 üzenetére
Mediacard eseteben a tv csinal mindent, a kartya csak a dekodolas miatt van.
Ezert nem mukodnek azok a bizonyos extra dolgokFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
pjen
félisten
-
fuwiradis
aktív tag
-
kabelmania27
Topikgazda
-
donmackó
addikt
válasz Kami11 #32966 üzenetére
Lehet hogy törött a kábeled, vagy elengedett valamelyik f csatlakozó mint nemrég nálam. Az oszlopon lévő f csatlakozóról a menetes rész elvált/letört a krimpelt részről. Hol volt jó jelem hol nem mint a mesében. Kicserélték, majd viszont lágy tojás. A szaki hozzá sem nyúlt a TC-hez, csak amég a koaxot lekötötte róla.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
vargalex
félisten
válasz Kami11 #37324 üzenetére
Szia!
Az EPC3925 természetesen tudja. Ha az 1043ND v1-es, akkor legfeljebb alternatív firmware-val lehet megközelíteni ezt a sebességet. Természetesen a v2 számára nem gond. Ha esetleg switch módban használod, akkor természetesen más a helyzet, úgy v1 esetében sem gond.
Alex
-
gorog67
aktív tag
válasz Kami11 #37814 üzenetére
Ha az OUT ága valóban -3.8 dB-s, akkor nem nyersz vele semmit, mert a szimmetrikus osztók is tudják a 3.5-3.7 dB-t. Egyébként meg kipróbálhatod, ha beteszed a modem elé a lakásba, sorban a mostanival és megnézed, hogy mennyit csökken a DS szint. Inkább a tévés ágat oszd tovább, hátha azoknak a kevesebb jel is elég!
[ Szerkesztve ]
-
gorog67
aktív tag
válasz Kami11 #37816 üzenetére
Az én PCT-s TAP-omon nincs érték, de kb. -2 dB-s az OUT ág csillapítása. Egyébként kerülendő az alkalmazása, ha túl magas a jel, akkor a TAP ág 6-8 dB-es értékével lehet beállítani. Ha megoldható, akkor először szimmetrikus 2-es osztó egyik ágra modem, a másikra pedig további 2-es vagy 3-as osztók sorba kötve. Ez utóbbiból van szimmetrikus 3x5.7 dB-s, vagy belül két sorba kötött 2-es osztóból kialakított 3.5, 7.5, 7.5 dB-s változat is. A netes és a tévés csatik jelszintje a kábelen különbözhet, csak próbálgatva tudod megállapítani, hogy a tévéid mit bírnak. Nálam is szimmetrikus hálózat volt kialakítva, 3 db 2-es osztóval, vagyis mindenki 2 sorba kötött osztó végén csücsült. A szerelő nem a jelszintet emelte, hanem a modemet tette az első osztóra, mint nálad, a tévék meg eggyel hátrébb léptek, de ezt meg sem érezték.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Kami11 #37814 üzenetére
Üdv!
A 6-os tap out ága kb 3körül csillapít így hasonlóak lennének az értékek mint kettes splitterrel+ilyen időbe nem érdemes felmenni, a másik ágon dtv van, azt az ágat nem kellene csökkenteni, ezért a padláson hagyd bent a kettes splittert, az úgy teljesen jó,
3,5dB a kettes splitter csillapítása, így elvileg lent vissza lehetne kötni viszont a két állapot közötti különbség több mint 3,5 ezért jó lenne ha leírnád a kivett splitter tipusát vagy csinálnál róla egy képet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest