Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26596) eight válasza Mate (#26485) üzenetére


eight
senior tag

"Ne légy kritikus"
Bocsi, de nekem nem szóltak, hogy te mondod meg mi legyek ;).

Azért vagyok kritikus mert "érdekel"hogy mi történik a UPC-vel. Szeretem a szolgáltatásukat, azért fizetek érte minden hónapban. Mindig kedvesek voltak velem, és segítőkészek is. Ha lesz***nám a UPCt, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem pazarolnám az időmet arra, hogy itt kritikákat irkáljak. 2001 óta vagyok UPC előfizető (szerintem szeretett hazácskánkban akkor még nem is volt), és pontosan tudom, hogy miről beszélek.
Nagyon tetszik, hogy ingyen wifit akarnak adni, és ha majd nekem is olyan modemem lesz egyszer, akkor biztos hogy engedélyezni fogom (egyébként köszi a bridge info-t!). Abban is egyet értek veled, hogy ténylég ők nyújtják a legjobb szolgáltatást, viszont (véleményem szerint) mesze nem a legjobb minőségben.

Hogy egy kicsit nyakatekert hasonlattal éljek, lehet hogy tőlük jön a csövön a legolcsóbban a legtöbb és a legnagyobb nyomású víz, de tiszta szutyok. Évek óta (sok más ember segítségével) figyelem és tesztelem a különböző szolgáltatók internetjét, és kevés olyan "zajos/darabos" (jitteres) net van Európában, mint amit a magyar UPC ad. Azért persze van rosszabb is (pl.: angol Virgin), de többnyire nagyon a végén, a legalján vagyunk a listának (megjegyezném, hogy ez nem az egész Európai UPC-re általánosítható jelenség). És ezt nem a kalapomból húztam elő, sok-sok emberrel különböző országokból és ISP-ktől egyszerre teszteltük ugyanazokat az európai szervereket, sok-sok éven át. Ha valamelyik hétvégén lesz egy kis időm, akkor összekaparok neked egy összesítést, ami szvsz. magáért fog beszélni.

Én csak azt próbáltam mondani, hogy szerintem (lehet) nálunk még nem érett meg erre a szolgáltatásra az infrastruktúra, legalább is itt a belvárosban biztosan nem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.