Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
Mégis megtaláltam : Ubee EVW3226 modem
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
MODERÁTOR
-
v.attis
őstag
Na, rendbejött minden, telefonon kellett értekeznem.
Lehet láma kérdések, de:
- Mire való az usb a beltérin?
- Laptopomon van hdmi és a beltérin is. Nem lehet használni második megjelenítőként? Tehát a laptop képét és hangját a beltérin keresztül kiküldöm a tévére.? -
Belba
őstag
válasz horush #25900 üzenetére
Akkor várok türelemmel, hátha hamarosan mi is kapunk jelszót...
kabelmania27 : Köszi! Akkor ragaszkodni fogok ehhez a modemhez (amíg engedik)...
Nagyon köszönöm mindenki tanácsait, máris okosabb lettem!...
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
facan
tag
Én is megkaptam a Wi-Free jelszót.
Bridge módban megy az Ubi, megy a Wi-Free is rajta szépen.
Én jó dolognak tartom!
(a max feltöltési sebességem mintha csökkent volna mióta megy a szolgáltatás.) -
MODERÁTOR
-
facan
tag
válasz Intruder2k5 #25910 üzenetére
Mivel teljesen független a saját előfizumtól ezért engem nem érdekel. Nem én managelem, teljes mértékben a szolgáltató felelőssége.
Ellenben ha nagyon levenne a saját sávszélességemből már elgondolkodnék rajta, de szvsz igazat beszélnek -
riki
senior tag
Én viszont nem. Milyen jogon nyitnak hátsó kaput a modemként működő routeren. Én fizetem az ő szolgáltatásuk villanyszámláját ? Úgy ,hogy a modem nem is jelzi ,hogy aktív a wi-fi rész.Azok akik igénylik a jelszót ok ,hogy aktiválják a szolgáltatást ,de aki nem azt milyen jogon. Szerintem a UPC is számított rá ,mert telecenter menüből is le lehet tiltani a szolgáltatást.
-
MODERÁTOR
-
riki
senior tag
Eddig nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatóval ,minden téren ,de ez a hozzáállás rettenetesen felháborított.
-
HofiZoli
senior tag
-
MODERÁTOR
Egyébként azt megnézte már valaki (sorry, de meló miatt nem olvastam végig az utóbbi két nap sok száz hsz-ét), hogy milyen IP címet oszt ki a guestnek? Publikus címet kapnak? Illetőleg tuti nem érhető el a 192.168.0.1, 192.168.1.1, és a 192.168.100.1 címek egyike sem?
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #25918 üzenetére
Elég kevés jelszót küldtek még ki, úgyhogy tapasztalat nem sok van. Akinek meg küldtek, az csak sajátját látja, így nem tud csatlakozni
-
MODERÁTOR
-
gduck
addikt
válasz Intruder2k5 #25920 üzenetére
Én most látok négyet: -87,-88,-91 értékekkel (hopsz a negyedik már el is tűnt). Szóval ebből a pozícióból használhatatlan. Jobb lett volna ennek a "Szomszéd-Wifije" elnevezést adni, Wi-Free helyett
-
TIT
veterán
válasz szab.tam #25862 üzenetére
De megtörtént mert én ugyanazokkal a feltételekkel kötöttem szerződést és ez nem az.
A diginél is volt balhé az axn miatt és visszarakták.
Több meg nem lett a digitális csati csak kevesebb(filmcafé,universal.lifenetwork)analógot meg mindenki ad pluszba.Az,hogy a gagyi elavult net miatt elveszik ahhoz semmi közöm és átteszik a goldba,hogy még többet fizessek.
Majd az nhh eldönti. -
TIT
veterán
válasz Đobostorta #25923 üzenetére
Már írtam de nem annak,füstölögni meg lehet azért van,főleg,hogy kamuznak.
Szerencsére nem mindenki.[ Szerkesztve ]
-
kaszaf
aktív tag
válasz Intruder2k5 #25918 üzenetére
Szia!
5.184-el kezdődő ip-t kaptam.
-
donmackó
addikt
Olvasd el az Ászf ezen pontját -> 9.2.2.1 A Szolgáltató az Előfizetői Szerződést az alábbi esetekben módosíthatja egyoldalúan. Elérhetőség: [link]
5.)
ha a szerződéses jogviszonyok, szerzői jogi okok, az előfizetői igények, a jelszolgáltatás körülményei vagy egyéb érdekek, körülmények figyelembe vételével (ide értve az Előfizetői igények, valamint a műsordíjak gazdasági hatásának és a műsorok minőségi jellemzői adatainak összevetését is) a programválaszték, a programcsomagokban található csatornák, vagy a programcsomagok száma, összeállítása módosul;Ezt csak így itt hagyom ;)
-
F_Zolee
veterán
Nem mintha lenne úgy gond de nem alacsonyak az értékek?
-
D@ni88
addikt
Ez mennyire minőségi osztó?
-
F_Zolee
veterán
Amúgy egyszer már regisztráltam a MyUPC-re. Hol lehet belépni egyáltalán?
-
Mate
nagyúr
válasz F_Zolee #25931 üzenetére
Ezt kérdezem már mióta, de még nem érkezett válasz
Mindenhol csak regisztrálni lehet.
Egyszer sikerült eddig belépnem, mikor regisztráltam.
Illetve google kereséssel be tudtam lépni, de értelmét nem láttam. Gyakorlatilag egy lebutított ügyfélszolgálat menüpont.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
-
blakey
titán
Azért annyira nem lehet nehéz.
upc.hu majd ógyfélszolgálat és ott rámész a szolgátatásaim (vagy személyes adatok) menüpontra és máris feldobja a kis ablakot. Ha külön oldalon szeretnél belépni akkor, úgyfélszolgálat és "Saját UPC profil" fülre kell kattíntanod.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Mate
nagyúr
válasz blakey #25936 üzenetére
Saját UPC profilt nem találtam meg magamtól.
Viszont továbbra se értem mi értelme az egésznek? Gyakorlatilag semmit nem lehet ott csinálni. Ügyfélszolgálat menüpontnak van értelme, de oda meg nem kell regisztrálni.
Nem néztem meg külföldi UPC honlapokat, de gyanítom ott my upc-hez pakolták azokat, amiket nálunk az ügyfélszolgálat menüpontba.
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz kabelmania27 #25887 üzenetére
Nekünk mint Telekomosknak van IP-passtrough...
de tényleg kincs, ahol UPC-t használok ott is olyan van, soha nem szakad szinte.üdv, adika4444
-
blakey
titán
A myupc a régi regisztráció során megdott elérés, mikor én regisztráltam mlég nem myupc volt.
Az úgyfélszámos belépés az új , kb 2-3 éves dolog.Lassan ideje lenne egyeségesíteniük.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Azért van, mert azzal a regisztrációval lehet beállítani telefonon, neten a felvételt (ha van rögítős boxod), Adatokat is tudsz módosítani a másiknál meg szolgáltatást, stb-t tudsz csinálni, tehát érdemes együtt kezelni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Storms
őstag
válasz Intruder2k5 #25902 üzenetére
Neked hol küldték a jelszót? De miért küldtek kódot neked, ha nincs My UPC reged? Akkor milyen Felhasználói névvel fogsz csatlakozni egy Wi-Free AP-re?
[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
eight
senior tag
válasz Gubek-Einste #25864 üzenetére
Nincs nagy baj az értékekkel, de ide lyukadunk ki minden évben már a kezdetek óta. Értékek rendben, ti mondjátok hogy ne hagyjam magam és telefonáljak nekik, UPC kijön, és nem talál semmit, modem csere nem segít, a hozzáértő kollégák figyelik bentről és nem látnak hibát, stb.... A net meg csak hajnalban jó már vagy tíz éve, amikor nem használja rajtam kívül senki.
Inkább lenne csak 10 Mbit de az minőségi. Egyébként azért is vettem 60-as netet anno (120-ra emelték valamikor) mert ahhoz már többcsatornás modem/net járt. Jó is volt pár hónapig az igaz, csak ámuldoztam, de gyorsan vége lett a mesének. Gondolom már annyi felhasználót kötöttek rá a környéken a nodra hogy a negyedét se bírná el napközben.
Nem sírok vagy csodálkozom, mert már a kezdetektől tudom, hogy évente (összeadva) kb. 3 hónapig van net és 9 hónapban meg fizetem a betárcsázós minőséget, csak az elmúlt két hétben tényleg padlót fogott megint a dolog (hát talán ez egy kicsit túlzás volt, mert mondjuk a sebesség tényleg 60 Mbit felett van többnyire, de mivel én nem töltök le, ezért ez nekem nem nagy segítség). Szóval eddig 4 csatornám volt felfele, és gondoltam rákérdezek hogy van e info miért modosították.
A két kerülettel arrébb lakó (szintén UPC-s) keresztfiammal akartam egy kicsit minecraftozni, és 150-200 volt pingje szegénynek, de többnyire inkább csak végtelen (telefonomról is annyi volt a ping hozzám, hozzá viszont 40ms, szóval itt volt a hiba és nem nála). Arról, hogy a haverokkal mondjuk valamit 3-4-en játszunk, és én indítsak egy szervert már a múlt évtized óta szó sem eshet, mert két házzal odábbról is reménytelen a dolog, nemhogy egyszerre több ember, és van aki akár a város másik feléből.. áh!
-
MODERÁTOR
válasz Storms #25943 üzenetére
E-mailben küldték ki, mindkét általuk ismert címemre jött ugyanaz a levél! Egy UPC-s, és egy gmail-es! Hogy miért küldték, ne kérdezd, én nem kértem, nem is fogom használni! Felhasználónevet nem is írtak, annyi van ott, hogy "az Ön MyUPC-s felhasználói neve", alatta pedig egy generált jelszó! Azt esetleg el tudom képzelni, hogy az általuk szintén automatikusan és kéretlenül kiosztott upc-s e-mail címem a felhasználónév!
-
Mate
nagyúr
Azért jófejek, hogy azoknak akik nem akarják használni a szolgáltatást illetve nem is vesznek részt a megosztásban a modemük miatt, akiknél meg már első perctől megy a cucc nem kapnak
-
str8
tag
A UPC-nek az az állítása, hogy az előfizető eddigi szolgáltatása semmilyen módon nem változik/lassul az ott megbukik, hogy az Ubee eszközök Wi-Free hálózatának MAC címe és frekvenciája megegyezik az eddigi wifijével és így egyazon fizikai közeget használja a Wi-Free-re és a UPCxxxxxx hálózatra kötött eszköz, tehát igenis lassul a meglévő wifi hálózat, ha használják a Wi-Free-t.
(ez egyelőre nem 100%, mert a saját Wi-Freen nem tudom tesztelni, de erős a gyanúm, hogy így van)
-
MODERÁTOR
De, ez teszt nélkül is 100%! Persze, egy 30Mbps netet ettől függetlenül tud jelenleg is továbbítani teljes egészében, de, ha mondjuk 120-as, vagy 240-es csomagod van, és rákapcsolódik 1-2 kliens a guest hálózatra, akkor bizony simán megérezhető a csökkenés! Ugyanez igaz WiFi-n LAN<->LAN irányban történő nagyobb másolás esetén is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest