Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz D@ni88 #13539 üzenetére
Nem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz D@ni88 #13704 üzenetére
Amennyiben használsz routert, akkor abban ajánlott beállítani (de ez minden típuson változó), hogy minden kliensre automatikusan ezek lépjenek érvénybe! Ha nincs router, akkor a kliens IP konfigurációjában lehet megadni! Az OpenDNS szerverek címei...
208.67.222.222
208.67.220.220Többnyire a LAN beállítások közt érdemes keresni ezt az opciót, esetleg a DHCP szervernél...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz D@ni88 #13704 üzenetére
De a kliensen is megoldható közvetlenül, két kattintással!
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_11791-11791.html
-
-
MODERÁTOR
-
HofiZoli
senior tag
válasz D@ni88 #15405 üzenetére
én is ott vagyok.. 16 óra óta vagyok itthon semmi gond.
232/20-at hozza.[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
blakey
titán
válasz D@ni88 #22998 üzenetére
Azt kevésnek tartod? Eszközeid mennyit tudnak? 120Mbps-t biztos tud.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz D@ni88 #23001 üzenetére
Most ez a válaszod? Nem ezt kérdeztem.
Szóval, kevésnek tartod? Eszközeid többre képesek? Környezet mennyire "wifi szennyezet"? …ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz D@ni88 #23858 üzenetére
192.168.100.1
-
blakey
titán
válasz D@ni88 #23864 üzenetére
Bridge mód és wifi kikapcs. Elég, más nem kell, esetleg dns-t állíthatsz. A többit a routeren végezd.
-
MODERÁTOR
-
szab.tam
nagyúr
válasz D@ni88 #25385 üzenetére
érdekes.
nálam is.de csak a hd csatornák.
az előbb a tv2hd tények, eurosport2 hd snooker.a jelenség olyan, mint amikor a pc-n a játék procilimites, és microlag.
tipikusan, mint anno a dirt 1-ben...***
de nálam nem folyamatos, hanem fél - 1 percenként pár mp-ig.
viszont a kockázódás elég sűrűn jön.
de ez is csak a hd csatornákon.
a kép bizonyos területein, rövid ideig.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz D@ni88 #25511 üzenetére
Azért volt automatikus emelés, 15(?)->30, és 50->60 is! Persze én is azt mondom, hogy inkább legyen szerényebb emelés, csak maradjon stabil a hálózat, akik nagyobb csomagot akarnak, fizessék meg az árát, én nem dupláznák automatikusan! Gondolom lesz majd 11k körül a legnagyobb csomag!
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz D@ni88 #25507 üzenetére
Lehet "félrevezetően" értelmezni, plusz kungzi állandóan ezt szajkózza és már ezt látja az ember. Arról lehet akkor szó, hogy bevezetnek nagyobb sebességű csomagokat és nem a meglévőket emelik automatic... Jobban belegondolva.
Bár az érdekes, hogy csomagban előfizetve 30mbit után már 120 jön.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz D@ni88 #26408 üzenetére
De azt csak a korláton felül kell fizetni, azon belül 0 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz D@ni88 #26411 üzenetére
A telenornál sebességkorlátozás a díja tudom, ott vagyok én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest