Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz bozsozso #2261 üzenetére
Digital Bronz-hoz analóg Bronz jár, Digital Gold-hoz jár az analóg Silver. Ez mindig is így volt, ha kellene a Silver csatornái is akkor váltanod kellene e Digital Gold-ra.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
club1
veterán
válasz bozsozso #2272 üzenetére
Én volt Fibernetes vagyok. A silverre (nálunk ez 56 csatorna körül volt) fizettem 6500 Ft körül nyár elejéig, akkor váltottam digital bronze+FP25+telefon bronze-ra. Utóbbi csomagért 7000 Ft-ot fizetek. Erre írtam, hogy egyértelmű volt számomra, hogy a plusz szolgáltatásokért de az alig emelkedő havi előfizetési díjért cserébe (azaz a jóval olcsóbb digital bronze csomag miatt) megnyirbálják az analóg csatornákat.
Persze alapvetően igazad van ha egy ügynök keresett meg téged, és beszélt rá a digitális csomagra, és emellett a számodra lényegi információkról nem beszélt. Viszont egész más a gyerek fekvése, ha te keresed meg őket, mert akkor feltételezik hogy tudod, mivel jár a díjcsomag váltás. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz bozsozso #2274 üzenetére
Analóg sylverből én nem váltanék semerre sem, mert ha esetleg a digitális lekellene mondani, csak analóg bronze-ra lehet visszamenni. Én nem kerültem át az upchez a fibernettől, de ha átkerültem volna maradtam volna analóg sylverbe, nett helyett, 25/1lenne, alap plusz telefon helyett, telefon bronze. Hagytam volna mindent úgy ahogy van egy jódarabig.
-
club1
veterán
válasz bozsozso #2326 üzenetére
Attól még rákérdezhetsz, hogy áll az ügyed...
Egyébként ügyfélszolgálatos és ügynök/kereskedő(sales) között van némi különbség, előző fix órabérért, utóbbi jutalékért dolgozik, az egyik a protokoll alapján tevékenykedik, a másik pedig nem foglalkozik a problémáddal, mert csak az eladás érdekli... Azaz azt akarom csak mondani, hogy felesleges azon kitöltened a haragodat, aki segíteni próbál. -
-
anonymus89
addikt
válasz bozsozso #5142 üzenetére
Ők ilyenek előre, nem is emlékszem már, hogyan tudtam meg a csekkadó bevezetését.
Csak annyi, mint már említettem, hogy az ügyfeleket könnyebben tudják tájékoztatni valamint az internetes szolgáltatáshoz plusz dolgokat vezetnek be, ami nem sok vizet zavar.
Kb. már 7. éve vagyunk előfizetőjük és még most sem értem, hogy aki már régi ügyfél miért nem ajánlanak fel akciókat számukra?
Sajnos egyéb okok miatt nem vállalhatunk magunkra hűséget, így gondoltam milyen jó lesz már az új határozatlan idejű hűség nélküli akció.
Persze most jönnek az apró betűs szövegek, 3 szolgáltatással rendelkezőknek nem lehet csak is a legnagyobb összegűt.
Csakhogy itthon 30-s net van a csomagban pedig 50-s ez azt jelentené, hogy az 1 év után kiharcolt modemcserét követően ismét cserére volna szükség, ami már nincs ingyen.
Még fizessek pluszba egyszeri ktsg-t, azért mert nem olyan modemet kaptam, ami tudja az 50-s netet.Szóval mint régi előfizetők már egy-két dolgot tapasztaltunk.
#5144 Criton: Sajnos mivel előre fizetünk így az e havi még nem kerül levonásra majd csak következő hónaptól, nekünk marad az 1500,-.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
MODERÁTOR
válasz bozsozso #5163 üzenetére
Mondjuk jogilag ez az egész szerintem már ott nem áll meg, hogy ha eddig nem volt elég valamire a ráutaló magatartás, akkor gondolom legalább első ízben egy aláírással, vagy rögzített hangfelvételen kellene hozzájárulnom, hogy a jövőben a ráutaló magatartás is elegendő lesz részemről, egy szerződés módosításához! De ha eddig ez nem volt elég, akkor egy új szerződést amiben ez le van írva, hogyan lehet elfogadni ráutaló magatartással, mikor a még a régi van érvényben, és aszerint ez még nem elegendő?
Ez olyan, mint a tyúk és a tojás esete!
Ráadásul a levél nem is ajánlva érkezett, így még azt sem tudja bizonyítani, hogy én azt megkaptam! Nekem van egy szerződésem a UPC-vel, és azt tekintem érvényesnek, ha bármi olyannal állnak elő, ami nekem nem tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bozsozso #5300 üzenetére
Miért, Invitel-nél már minden a facebook-on megy... Ide beregeltek egy botot, és ennyi!
-
bozsozso
őstag
válasz bozsozso #5300 üzenetére
A UPC-nek az alábbi levelet küldtem, majd az alatta lévő választ kaptam:
Ezúton jelezném Önök felé, hogy a levélben közölt szerződésmódosításokat nem fogadom el.
Több okból kifolyólag sem.1.Hamarabb megkaptam dijnet-en a számlát mint postán a levelet.
2.hűséges előfizetőként időben befizetem számláimat, sőt mint kiderült korábban is mint kellett volna.
3.Ez olyan szerződés módosítás ami számomra nem szükséges mivel Önök szerint nincs tartalmi változás és nekem a régi megfelel. Sőt még jobban is tetszik.
4.Nem az Önök levelében értesültem róla hanem egyéb internetes fórumon.
5.Akciós ajánlatokba nem fer dolog becsempészni egy szerződés módosítást még abban az esetben sem ha tényleg nincs változás, de ha nincs akkor miért is kell?Válasz:
2012.11.21-én érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk, hogy szerződés alaki megújítására vonatkozó megkeresésére adott NEMLEGES válaszát rögzítettük.
Megjegyzéseit köszönjük!
Na ez egy jól átgondolt kimerítő válasz volt a megjegyzéseimre.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
-
Topikgazda
válasz bozsozso #23746 üzenetére
Már évek óta lezárt csomag volt, előfizetni nem lehetett rá, csak Digital Gold mellé volt "ajándék".
A másik tévére is kell kérni box-ot.
Foglalja a helyet a net és a digitális mux-ok elől.student Már évekkel ezelőtt meg kellett volna szüntetni az analóg Silver-t, mára már csak max az MTVA csatornáinak kellene lennie analógon.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
válasz bozsozso #23746 üzenetére
Ez már csak így van, van akit zavar az analóg, mert foglalja a frekvenciát, és inkább részesítené helyette előnyben a Gbit-es netet (bár UPC-nél ez legalább 20k lenne árban), én viszont úgy gondolom, hogy egyelőre jó még az analóg, sokan nézik, sokan használják, és netből se nagyon kell a 240-től nagyobb! Nekem személy szerint a 60Mbps is bőven elég! Úgyhogy remélem pár évet azért kihúz még a bronz csomag!
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz bozsozso #26107 üzenetére
Én nem hiszek semmit, de nem is nagyon érdekel, nálam nem megy a Wi-Free, és ez nekem jelenleg elég! Viszont szerintem nem értetted amit írtam, mert ott szó sem volt érdekről, csupán x ezer forint költségről, ami a szolgáltatót terheli indokolatlan modem csere esetén, cserébe pedig annyit nyer vele, hogy egyel több Wi-Free AP lenne az országban! Ez szerintem nekik sem éri meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest