Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25944) eight válasza Gubek-Einste (#25864) üzenetére


eight
senior tag

Nincs nagy baj az értékekkel, de ide lyukadunk ki minden évben már a kezdetek óta. Értékek rendben, ti mondjátok hogy ne hagyjam magam és telefonáljak nekik, UPC kijön, és nem talál semmit, modem csere nem segít, a hozzáértő kollégák figyelik bentről és nem látnak hibát, stb.... A net meg csak hajnalban jó már vagy tíz éve, amikor nem használja rajtam kívül senki.

Inkább lenne csak 10 Mbit de az minőségi. Egyébként azért is vettem 60-as netet anno (120-ra emelték valamikor) mert ahhoz már többcsatornás modem/net járt. Jó is volt pár hónapig az igaz, csak ámuldoztam, de gyorsan vége lett a mesének. Gondolom már annyi felhasználót kötöttek rá a környéken a nodra hogy a negyedét se bírná el napközben.

Nem sírok vagy csodálkozom, mert már a kezdetektől tudom, hogy évente (összeadva) kb. 3 hónapig van net és 9 hónapban meg fizetem a betárcsázós minőséget, csak az elmúlt két hétben tényleg padlót fogott megint a dolog (hát talán ez egy kicsit túlzás volt, mert mondjuk a sebesség tényleg 60 Mbit felett van többnyire, de mivel én nem töltök le, ezért ez nekem nem nagy segítség). Szóval eddig 4 csatornám volt felfele, és gondoltam rákérdezek hogy van e info miért modosították.

A két kerülettel arrébb lakó (szintén UPC-s) keresztfiammal akartam egy kicsit minecraftozni, és 150-200 volt pingje szegénynek, de többnyire inkább csak végtelen (telefonomról is annyi volt a ping hozzám, hozzá viszont 40ms, szóval itt volt a hiba és nem nála). Arról, hogy a haverokkal mondjuk valamit 3-4-en játszunk, és én indítsak egy szervert már a múlt évtized óta szó sem eshet, mert két házzal odábbról is reménytelen a dolog, nemhogy egyszerre több ember, és van aki akár a város másik feléből.. áh!

Egyébként ezek az értékek:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.