Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69026) Krystal_s válasza DJ. Ru$y (#68987) üzenetére


Krystal_s
addikt

Szia!
Többször telefonáltunk (jelenleg is folyamatban van pl az iptv hibaelhárítás), de minden ügyintéző és szerelő mást mond és nem csinálnak semmit ez ügyben. Amikor a szerelő kijelentette, hogy optikán 24 óránként vonalbontás (új IP) van, akkor kezdtem itt kérdezősködni, hogy ez igaz-e. Szerettem volna megtudni, hogy a szerelő mondott hülyeséget, vagy valóban ilyen az optika mindenkinél. Mint kiderült valami nincs rendben, mert másoknál nincs ilyen szakadás.
----

Közben a Telekom is válaszolt. Ez ismét egy másik faja válasz, amit még senki nem említett. :U

"Szia ....!
Lakossági internet szolgáltatás mellé dinamikus IP címet biztosítunk, így üzleti vagy háztartáson kívüli megosztás, illetve szerverüzemeltetés nem megengedett. A szolgáltatáscsomag egy időben egy bejelentkezést tesz lehetővé, ami az Általános szerződési feltételekben, valamint a Lakossági internet szolgáltatás szerződésének mellékletében is megtalálható. Fentiek miatt, ha nem ennek megfelelően használod a szolgáltatást, akkor fordulhat elő a 24 óránkénti kapcsolatbontás. Fix IP címet üzleti előfizetésekhez tudunk csak biztosítani. Megértésedet köszönjük!"

Ezen most meglepődtem. Természetesen semmilyen megosztás, vagy szerver nincs nálunk. Viszont 1 db eszközt lehetne csak használni? Létezik olyan háztartás, ahol csak 1 db eszköz van? :F
Ennek ellenére éjjel, amikor szakadás történik, akkor általában csak 1 notebook van bekapcsolva.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.