Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52701) Gézengúz válasza dchard (#52700) üzenetére


Gézengúz
addikt

Sokkal specifikusabbra gondoltam :U

(#52702) fantest1


fantest1
csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Be szeretnénk vezetni végre normális netet (min. 30 mb/s) a lakásba, de valahogy a telekom mindig lepattint minket, bármilyen formában próbálkozunk (utcai szerelő, telefon, stb.)...Pedig igazából 50 méterre tőlünk van egy "thomeos doboz" és a környékünkön többeknek is be van kötve + a weboldalon is azt jelzi, hogy elv a 120as is elérhető... Még a bekötés egyszeri költségeit is állnánk, csak legyen már valami.
Szóval tudna valaki erre egy módszert, vagy, hogy mire vevők ezek, hogyan érdemes próbálkozni? :D Esetleg egy befolyásos szerelő kell ide? Azt is megköszönöm! :B :R

Ja és mindez Bp, III. ker.

(#52703) Teko001 válasza fantest1 (#52702) üzenetére


Teko001
őstag

Pontosan milyen indokkal pattint le titeket?

(#52704) #41133696 válasza dchard (#52681) üzenetére


#41133696
törölt tag

Vajon miért kellett nekik külön egy ilyet kifejleszteni ?:)

(#52697) vigyori78: Ezen egy picit elgondolkodtam... egyébként tényleg nagyon jól néz ki, de a fehér házon fehér led főleg a térerő jelzőnél nem a legjobb választás. Fekete házon jól mutatna, vagy ha a térerőjelző zöld lenne mondjuk. Nos nekem is van 4G/LTE-s routerem, de az ugye MiFi, ez a speedport viszont nem alkalmas MiFi-nek, de gondolom egy SIM kártya azért csak kell bele... ha kiesik a vezetékes szolgáltatás valamilyen műszaki hiba miatt, akkor átállhat 4G LTE-re például (gondolom ez a lényege) :)

A Wikipédián szépen fel vannak sorolva a Speedport modellek, kis ízelítő:

http://de.wikipedia.org/wiki/Speedport

(#52705) ludsimon válasza fantest1 (#52702) üzenetére


ludsimon
veterán

Nem lehet, hogy azért pattint le, mert valóban nem tud csak ADSL-t adni?

Más szolgáltatót nézted már? Invitel, Digi, UPC?

undefined

(#52706) Livius válasza fantest1 (#52702) üzenetére


Livius
őstag

Ha van már jelenleg valami T-home net, akkor ezt akkor kéne intézni, amikor már éppen lejárt pár napja a hűségidő.

Nekem volt egy NetMania M csomagom, sokáig. Amíg ez volt folyamatosan nézegettem azt, hogy mikor adja már elérhetőnek a Netmani L (30Mbitet)-et is a weboldaluk, és egy pár évre rá már stabilan mutatta hogy rendelhető. Aztán egyszer nem tudom mér, de valami ügynök is ajánlotta, ekkor meg is lett kérve a telefonon tőle, de persze nem lett belőle semmi, így még maradt a NetMania M csomag 1 évig, de amikor ez lejárt, akkor szépen elindítottam a zsarolós csomagváltó taktikát ami be is jött.

A lejárat elött kb 2 héttel a NetMania L-re leadtam a rendelést, persze az nem valósult meg, így az ügyfélszolgálaton keresztül egyeztetve lett, hogy akkor most elérhető vagy nem. Ekkor a vicc az volt az egészben, hogy az ügyfélszolgálatos a műszakisoktól mindig azt kapta hogy elérhető, de akárhányszor elindította a rendelést lepattintották a dolgot valahol valakik valamiért.

Miután szépen lejárt a hűség, megint az ügyfélszolgálaton megkérdeztem mi van a rendeléssel, persze jött a válasz hogy nem lehetséges. Erre jöttem a szuper szöveggel, hogy lejárt a hűségem és eléggé gáz, hogy se nagyobb csomag se akár még IPTV lehetőségem sincs, szóval akkor így kezd érdektelen lenni számomra az ő szolgáltatásuk. Persze ekkor, hogy meghallotta azt hogy lejárt a hűségem, valaki másnak egyből átkapcsoltak, és akkor megint jött az a történet hogy kiderítsék elérhető-e nálam a VDSL. Ekkor viszont egyből nem mondtak választ, hanem 3 nap múlva visszahívott valaki, aki már nagyon jól tudta, hogy lejárt hűségem volt, és még azt is hogy említettem az IPTV-t, és hirtelen olyan sok minden kiderült, hogy az maga volt az álom. Kiderült hogy lehet IPTV, 2 TV-vel akár, sőt mellette a 20Mbit, IPTV nélkül meg tudja a 30Mbit-et, csak majd új helyre kell bekötni engem a központba (gondolom ezt az új bekötést akarták minden rendelésnél, megspórolni).
Az IPTV engem már a kezdetektől fogva nem érdekelt, de arra jó volt hogy a hűség lejárta mellett a lepattintás ne történjen meg egyből, és valóban lépjenek valamit a nagyobb csomag megrendelésének lehetőségében. Végül csoda történt és a fél évig nem beköthető NetMania L-et bekötötték 2 hét alatt, mikor érezték, hogy gyakorlatilag akár lépehetek is tőlük bármelyik pillanatba.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#52707) vigyori78 válasza #41133696 (#52704) üzenetére


vigyori78
őstag

de gondolom egy SIM kártya azért csak kell bele... ha kiesik a vezetékes szolgáltatás valamilyen műszaki hiba miatt, akkor átállhat 4G LTE-re például (gondolom ez a lényege)

Kell :

(#52708) #41133696 válasza vigyori78 (#52707) üzenetére


#41133696
törölt tag

Viszont akkor valami spéci konstukció lehet, mert nekem ha ilyen 921V-s Speedportom lenne, bele nem tenném a Net & Roll S-es SIM kártyámat, hiszen ott a mobilitás a lényeg. Tehát feltételezem, vagy eleve egy drága előfizetés van, amihez bónuszként jár egy ilyen SIM, vagy a németeknek ez alap.

(#52709) csƵ válasza fantest1 (#52702) üzenetére


csƵ
őstag

Engem majdnem 2 hónapig hülyítettek, hogy nem megy a 30Mbit, telefonáltam vagy 10x. Aztán lemondtam róla és tegnap kapcsoltak át rá. VDSL-em is 1 hónapja van.

(#52710) vigyori78


vigyori78
őstag

Ezeket szívesen kipróbálnám,elég igényesen néznek ki :D

[ Szerkesztve ]

(#52711) csasaKKP válasza vigyori78 (#52710) üzenetére


csasaKKP
senior tag

Mi a típusa? Tényleg marha jól néz ki. :)

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#52713) vigyori78 válasza csasaKKP (#52711) üzenetére


vigyori78
őstag

media receiver 303
media receiver 500 ( ez sat )

És van az egyszerűbb Media Receiver 102

(#52714) csasaKKP válasza vigyori78 (#52713) üzenetére


csasaKKP
senior tag

Köszi mindenkinek! :)
Vajon ki gyártja őket a Telekomnak? (Úgy értem, mint a Speedportokat a Compal meg a Huawei készíti).)

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#52715) csasaKKP válasza csasaKKP (#52714) üzenetére


csasaKKP
senior tag

Na, utánanéztem, pl. a 303-as típusnak két verziója van, az első, A-t egy tajwani cég, a Tatung készítette, a B verziót a Samsung.

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#52716) fantest1 válasza Teko001 (#52703) üzenetére


fantest1
csendes tag

Köszi a válaszokat!

Teko001: Telefonos megbeszélés szerint kijött a szerelő, felmérte a helyzetet és rájött, hogy jéé tényleg nincs bekötve. Eddig semmi extra, de később jött a posta, hogy sajnos nem áll módjukban bekötni a NetMánia L-t, mert nincsen megfelelő hálózat kiépítve... Na ne mondják :D

ludsimon: Digi, UPC nuku (még közelben se nagyon), Invitellel még nem igazán próbálkoztam, de elvileg ők Telekom hálózaton tudnak csak szolgáltatni és az áraik sem voltak túl szimpatikusak. Igazából három indok miatt próbálkoztunk a Telekomnál: Legnagyobb magyar szolgáltatócég, van "dobozuk" :P a közelben és elv nemrégiben nyertek hálózatbővítési pályázatot.

Livius: Sajnos nincsen semmilyen szolgáltatásunk, eddig sokat utaztunk országon belül, így egy Telenoros mobilnet tűnt a legoptimálisabbnak, de hát ugye a korlátozás után az használhatatlan.
Viszont köszi a sztorit, akkor lehet, hogy több szolgáltatás kérésével bepróbálkozunk... :K

csƵ: Hát igen, már mi is kívülről szolmizáljuk a 1412 várózenéjét :U :(

További ötleteket még szívesen várunk :K :R

[ Szerkesztve ]

(#52717) Krystal_s válasza #41133696 (#52668) üzenetére


Krystal_s
addikt

Tavaly, mindent cseréltek. Képtelenség nálunk kicsit hozzáértő szerelőt kérni. Állítólag a rendszerben volt valami hiba, de úgy érzem igazán nem oldottak meg semmit. Az ember, aki tegnap félbehagyta a munkát 4-kor (lejárt a munkaidő és kész) babrált valamit az utcában, meg a másik utcában. Úgy érzem nem ért hozzá. Azzal jön, hogy tegyük vissza a csomagot 10Mbit/s-re. Amikor meg 10-es volt, akkor azzal jöttek ,hogy á ez a vonal annyit sem tud. Össze-vissza beszélnek, de más szerelő szerint meg 25-ig menne rendesen. Menni is szokott. Ilyen szakadás még sosem volt, csak rövidebb ideig, de akkor is mindig náluk volt a gond. A mostani eset kb 4 napja kezdődött. A szerelő azt mondta nem árulhatja el, hogy mi a gond, de nem nálunk van a hiba. Tegnap egész nap és ma sem volt net se telefon, kisebb időre jött vissza este 7-től éjfélig, aztán megint semmi. Most értem haza jelenleg megy 15-el és ennyi. Akik picit értettek valamihez már nem dolgoznak a T-nek.
A sebességgel 4-5 hónapig minden rendben és utána kezdődik a korlátozás. Nem tudom mi lehet a gond, de ha annyira rossz lenne a vonal, akkor abban az időszakban is gond lenne. Szerintem a sok eső, áramszünet, szél miatt romlik a vonal minőség, amit aztán az automata leszabályoz és senki nem néz utána és mikor javul, visszaáll a vonal minősége, akkor az automata azzal már nem foglalkozik, mert csak lefele képes állítani.
Szóval most, ha menni is fog a net, akkor is 15, este 12 is volt a sebesség. Szegény Router vagy 10 ezerszer próbálta felépíteni a kapcsolatot...Még azt is akarták cserélni, valami feketére. Attól féltem még abból is kapunk valami rosszat, aminek gyengébb a Wifije. Olyat is mondott az ember, ha nem tetszik költözzünk másik városba, ahol gyorsabb a net. Hihetetlen mik vannak, ezt csak az tudja megérteni, aki már átélt hasonló szituációkat.
A sat tv-ről is lehetne írni, a box rendszer frissítés óta beragad a menü, de a lassúsága kibírhatatlan.
Utánanézek még mik vannak erre, de ha az emberek buták, akkor azt hiszem mindegy mi a szolgáltató neve, ahol dolgoznak. Régen volt nekünk UPC tv, micro (rádiós) net az még rosszabb volt akkor.
Úgy érzem itt a hozzáállással és a tudással van a legnagyobb gond és sajnos szinte mindenben, mindenhol. 1 hónap alatt 4db tablet volt nálam, mind hibás, más üzletből. 4x kifizetve, mert a visszautalás is egy rémálom. Utóbbit meghagytam, de hát tudom, hogy majd küldenem kell szervizbe, ami egy újabb kis cécó ááá...könyvet tudnék írni.

[ Szerkesztve ]

(#52718) studiod1 válasza fantest1 (#52716) üzenetére


studiod1
tag

Ha van valamilyen vezetékes v t-s szám akkor bosszantó de telenoral már húzós a zenélés, én irány a kocsma wifi fonio s nyugodtan várakoztam csak zenéljenek. :P

(#52719) Apa+Fia válasza Krystal_s (#52717) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Nem egyszerű a élet nálad,de kitartás. ;)

Apa csak 1 van!

(#52720) btz válasza Krystal_s (#52717) üzenetére


btz
addikt

Ide is már egy regényt írtál.

ⓑⓣⓩ

(#52721) Krystal_s válasza btz (#52720) üzenetére


Krystal_s
addikt

Kijött belőlem, annyira elegem van már ebből a primitív, buta, lehúzós, érdek, átverős, igazságtalan világból. Igyekeztem röviden megfogalmazni, de ha nem hozok fel 1-2 példát az eseményekből, akkor félreérthető lenne, hogy mi a gond.

(#52722) etejedu válasza Krystal_s (#52721) üzenetére


etejedu
őstag

Tudod mindenhol kell lenni egy két ismerősnek és akkor nem lenni ennyi probléma. Egy kis szívesség ott egy kis segítség annak és meglátod nem lesznek ezek a dolgok. :D

De csak megsúgom a te problémád fityfiritty az enyémhez képest. :U

2 és fél hónapja nincs otthoni szolgáltatásom (internet tv telefon) és már nem is lesz!
És a város közepén lakom.

(#52723) poli27 válasza dchard (#52098) üzenetére


poli27
veterán

Csináltam egy képet az oszlopon ezt szereli fel a UPC a 16-ban! :

(#52724) ludsimon válasza poli27 (#52723) üzenetére


ludsimon
veterán

hogy másztál oda fel? :Y

undefined

(#52725) Gézengúz válasza ludsimon (#52724) üzenetére


Gézengúz
addikt

egy jó optikai zoom csodákra képes

(#52726) wmati válasza ludsimon (#52724) üzenetére


wmati
addikt

Általában vagy egy létrát támasztanak az oszlopnak fel mászik és oszlophoz köti magát egy ilyen spéci hevederrel vagy nincs létra és simán fel mászik beton oszlopon könnyebb és rögzíti magát. De láttam olyat is hogy simán minden nélkül fel szaladt az oszlopra a szerelő és egy kezével dolgozott a másikkal meg fogta az oszlopot.

(#52727) dchard válasza poli27 (#52723) üzenetére


dchard
veterán

Ide válaszolok, ha nem haragszol :)

A doksiban az van hogy a visszirányú erősítő fix 105mega, a többi diplexer kérdése. Tehát simán lehet, hogy ez a darab 85-ös diplexerrel jött, de a visszirány bővíthető 105megáig. Én nem látok ellentmondást, de csalódást keltő az tény.

A DOCSIS 3.1-nek pedig nem feltétele a nagyobb visszirány, bár kívánatosabb volna ha legalább 105megáig pirítanának. Egyébként DS irányban megy 1GHz-ig, ami már tisztességes növekmény, és a kis node méretből kiindulva aktívan terveznek is vele.

Ha legközelebb felmászol, kapd le a tetejét és nézd meg a diplexert benne, abból egyértelműen kiderül hogy mi mennyi :)

Dchard

[ Szerkesztve ]

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#52728) poli27 válasza ludsimon (#52724) üzenetére


poli27
veterán

Létrán :D

(#52727) dchard Ok majd ha megint pont ott kötök ahol van ilyen az oszlopon bele kuksizok :D

[ Szerkesztve ]

(#52729) Intruder2k5 válasza poli27 (#52082) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Akkor erről ennyit! De a kábel biztosan használható lesz később is, ha majd tényleg ED3.1-ben gondolkodnak... :)

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51

(#52730) {mash} válasza {mash} (#52590) üzenetére


{mash}
csendes tag

Ma sikerült megtudnom mi akadályozza a kedves helyi szerelőket a hibaelhárításban. Egészen pontosan nem értenek ahhoz amit csinálnak. Az alábbi DSL info alapján azt mondta, hogy most úgy van beállítva a vonalam, hogy 10239-27244 kbit/s között változik a letöltési sebességem, de a vonal sajnos nem bírja a 10-et sem. Ezután felhívta nekem a kollégáját aki szintén teljes meggyőződéssel ugyanezt állította. Ezután vettem egy mély levegőt, megköszöntem a közreműködést és írásban megkerestem a Telekom központi irodáját. Gondolom eltart néhány napot, hetet mire választ kapok a kérdéseimre, de még mindig gyorsabb mint kivárni a helyi "szakik" szakmai felzárkózását.

(#52732) DJ. Ru$y válasza {mash} (#52730) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Én meg "félek", hogy diploma nélkül nem vennének fel, hát párat szerelőt úgy látom helyből meg lehet ugrani. :DDD

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#52733) #32577792


#32577792
törölt tag

Egyébként nem lehet az a gond, hogy a telekom külsős alvállalkozókat alkalmaz és ott lehet hiányos a képzésük? (van nekik egyáltalán?)

(#52734) zhata


zhata
senior tag

Sziasztok!
Van egy T-Home analóg kábeltévé előfizetésem. A problémám az, hogy a decemberi számlát nem kaptam meg. Többször voltam egy T-pontban, ott azt mondták, hogy valami átállás (értem, zavar) van a Telekomnál, legyek türelmes, ők sem látják a számlámat. Megpróbáltam belépni a T-Online-ba, de ezt sem tudtam, mert a jelszavamat nem tudta értelmezni, illetve, ha kértem új jelszót, akkor meg a beírt ellenőrző karaktereket (pedig egyértelműek voltak) nem fogadta el.
A kérdésem az, hogy tapasztalt-e valaki ilyet, vagy ehhez hasonlót?

[ Szerkesztve ]

(#52735) MajaG válasza #32577792 (#52733) üzenetére


MajaG
senior tag

Mi azt szoktuk mondani, tegnap még pékek voltak. :DDD

(#52736) Sasos válasza MajaG (#52735) üzenetére


Sasos
senior tag

Ez egyébként az alul fizetés eredménye? Mert akkor nem nagyon kell rajta csodálkozni... :U

(#52737) MajaG válasza Sasos (#52736) üzenetére


MajaG
senior tag

Elég sok jó szerelő elment, egyre több az alvállalkozó...

Részleteket nem írnám le, de aki volt már teljesítmény bérbe, az megérti, hogy sokszor miért 3 percet van ott a szerelő.

[ Szerkesztve ]

(#52738) szaniszlokar


szaniszlokar
aktív tag

Sziasztok!

A UPC Directnél egy hónap múlva lejár az érvényben lévő szerződésem.
Látva a Telekom Sat tv HD csatorna bővítését, gondolkodom, hogy a jövőhónapban előfizetek a Családi+HD csomagra.
A Telekom a meglévő transzpondereire zsúfolta be az új csatornákat vagy volt kapacitás bővítés is?
Az érdekelne, hogy a csatorna bővítés után a többi csatorna minősége romlott-e?

Korábban is volt Telekomos Sat tv, de két éve a UPC Direkt jobb feltételeket kínált, azért váltottam. Most a több HD csatorna viszont felkeltette az érdeklődésemet

Köszönöm!

Minden ellenállás hasztalan.

(#52739) btz válasza MajaG (#52737) üzenetére


btz
addikt

Elmondhatja hogy egy nap alatt összevágott 100 ügyfelet és erre kapja a prémiumot? Én ki se mennék csak beírnám hogy a probléma elhárítva azt beülnék a mekibe.

ⓑⓣⓩ

(#52740) Teko001 válasza szaniszlokar (#52738) üzenetére


Teko001
őstag

Én úgy tudom, hogy volt szabad kapacitása.

(#52741) MajaG válasza btz (#52739) üzenetére


MajaG
senior tag

NEM. De ne haragudj ez nem ide tartozik.

(#52742) dchard válasza MajaG (#52735) üzenetére


dchard
veterán

Találkoztam olyannal, aki effektíve az volt, és be is ismerte :DDD

20 perc után rájött hogy tényleg az a hiba oka, amit én az első percben megmondtam neki :)

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#52743) #41133696 válasza Krystal_s (#52717) üzenetére


#41133696
törölt tag

Nos én megértem a kálváriádat, hiszen a havidíjad is annyi, mint másoknak akiknek rendes sebességgel és szakadozás mentesen működik a szolgáltatás, valamint én is voltam egy ideig hasonló helyzetben, persze nálam "csak" sebesség problémák voltak, és azért rövidebb ideig. Pluszban még Nálad nem is ADSL2 van, hanem VDSL2, szóval még az a menekülőút sincs, hogy feljebb váltasz. A történetedből pedig azt következtetem ki, hogy nem áll módodban szolgáltatót és főleg nem technológiát váltani.

Amit még megcsinálhatnál, de ez nem kevés pénz, hogy a Telekomnál lenne egy ilyen opció:

Korlátlan éjszakai net opció de ugye ez eleve, 5590 Ft/ hó és további feltétel, hogy legyen "aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi / időszakidíjas mobilinternet-szolgáltatás "'

Viszont ha jó a lefedettség, akár 150 Mbps is lehet a sebesség 0:00 és 7:00 között.

Igen, mielőtt még bárki sérelmezné, tudom, hogy ez így költséges megoldás, de ki tudja kinek mi éri meg.

(#52744) vigyori78


vigyori78
őstag

Sziasztok.
Hátha valaki tudja valamire használni, Huawei stb szerviz menü :

belépés: #1397#
pass: 2878 - Ezt a billentyűvel lehet beírni.

(#52745) Gabee001


Gabee001
csendes tag

Sziasztok!

A napokban érdekes dolgokat produkál a Telekom net. A maximális letöltési sebességem 3,6 Mb/s volt és HD adásaim voltak decemberben egészen két nappal ezelőttig. Szerdán elmentem dolgozni, mire hazaértem nem volt net. Megpróbáltam mindent, majd felhívtam a 1412-t, ahol fél óra alatt eljutottunk oda, hogy a Huaweii router 'elfelejtette' a beállításokat (a felhasználónevet/jelszót és a WIFI-t is kikapcsolta). Kérdeztem, hogy ez miért lehet, azt mondták, áramszünet volt (nem volt) és azért. Ez már csak azért is hülyeség, mert ha kihúzom a routert, még nem áll alaphelyzetbe, tuti mókoltak vele valamit. A HD adások hiányáról annyit mondott, hogy az csak decemberben volt, mutatóba. Ez is gyanús. Jelenleg az internetem 1/3 sebességre csökkent (max 1,2 Mb/s-kel töltök).

Mi a teendő ilyenkor?

(#52746) dchard válasza #41133696 (#52743) üzenetére


dchard
veterán

Az ötlet jó, de sokallom. Különösen, hogy a feltételek szerint ebben az időszakban is csak akkora sebességet kapsz, amire amúgy elő vagy fizetve.

Vagy 3 rugóért kéne adni, vagy a mostani ár mellett a korlátlan éjszakai opcióval együtt adni még 4-5gigát a nappali kerethez is. Ha már valaki kifizet a két előfizetéssel együtt közel 10 rugót, kapjon is érte valamit :)

Igazából most jutottunk el oda, hogy az LTE életképes lefedettséggel, tisztességes kapacitással működik, nyilván a csomag árak és konstrukciók is fognak alakulni ezzel együtt. A következő egy év mindenesetre érdekesnek ígérkezik ebből a szempontból.

Jah ha már itt tartunk: ha valakinek van LTE képes cat3 USB modeme és elcserélné egy gyorsabb cat4-es független modemre, az keressen meg PM-ben.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#52747) Nite


Nite
őstag

csak nekem sz@r megint a vdsl2?

oldalak nem jonnek be, a letoltes 500k korul hat wft? :F

Paid my dues!

(#52748) Teko001 válasza Gabee001 (#52745) üzenetére


Teko001
őstag

Melyik TV és internet csomagért fizetsz?

(#52749) D.Orion


D.Orion
veterán

No kikötöttem a TP-Link 1043ND-t, így most a két pc közvetlenül kapcsolódik. a T-com modem-re(Speedport W 724V). Most két napig így fogom tesztelni, hogy mennyi DNS sync error, és packer lost van.

Kapásból itt volna két kép, az első 600ms timed out határral, a második pedig 1000ms-os timed out határral. Érdemes ránézni a Lass rate-re. :F

1.

2.

Ez így normális?

[ Szerkesztve ]

(#52750) Nite válasza Nite (#52747) üzenetére


Nite
őstag

:F

Paid my dues!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.