Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70788) blakey válasza dkess (#70787) üzenetére


blakey
titán

Igen, ez is egy érdekes hiba, de az is, hogy Philips TV-knél nem működik a DLNA, minden más DLNA szerver működik, az Emby féle nem, állítólag nem teljesen szabványos DLNA-t használnak és ez az oka.

A feliratos probléma nálam akkor jött elő amikor egy sorozathoz tartozó 6 évad feliratát letöltőttem majd elkezdtem nézni a soozatot, Plex, Serviio, Kodi, Infuse, MrMC, VLC, IINA és még néhány program esetében hibátlan volt, Embyvel nem. Utánajártam, tudtak a hibáról, valamit elvileg csináltak de sajnos nem lett jó, tehát maga a szerver nem tudta régiónak megfelelően átalakítani a feliratot. sokáig én is konvertálgattam de meguntam, akciósan megvettem a Plex Pass-t és onnantól kezdve minden tökéletes. Alapvetően nekem a Plex/Emby csakis a közös adatbázis miatt van, MySQL helyett, sokkal egyszerűbb az élet, hogy nem kell figyelni a Kodi verziókat, mint MySQL esetében.

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.