-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscéé
csendes tag
Megéri beruházni erre az órára ennyiért?? Nagyon gondolkodom rajta!
[link][ Szerkesztve ]
-
kiscéé
csendes tag
Húú de csinos darab, a típusa érdekelne, és mikor lehet?
http://aprod.hu/hirdetes/citizen-titanium-sapphire-wr-100-ID1Lcpx.html#64816cfd26 -
kiscéé
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, ma is okosabb lettem!
-
kiscéé
csendes tag
Van különbség a belépő szintű eco-drive szerkezetű, és egy drágább árkategóriába tartozó órák között?
Láttam többféle jelölést is (G820, E650, H820) -
kiscéé
csendes tag
válasz Tothgera30 #46687 üzenetére
Haragszol nagyon a japcsikra, pedig tudnak ők is ha akarnak!
Igaz órákban a svájci az ász, de a mosolygós arcú mandulaszeműek is zárkóznak felfelé![ Szerkesztve ]
-
kiscéé
csendes tag
válasz Miamiquake #46189 üzenetére
Balotelli limited edésőnnel még spongyabobbal is beszéhecc a vízbe.
-
kiscéé
csendes tag
válasz Miamiquake #46184 üzenetére
Bírja hát, rája van írva 100m! Vízparttól 100 méterre!
-
kiscéé
csendes tag
válasz runner 125 #45940 üzenetére
Azért kicsit erős a PRC 200-at, Casio Besidehez hasonlítani!
Esetleg Citizen: http://citizen.orak.hu/CITIZEN%20ECO-DRIVE|CA4036-03E
(Igaz kicsit drágább, de hátha )[ Szerkesztve ]
-
kiscéé
csendes tag
-
kiscéé
csendes tag
Citizenem (Eco-drive) volt, nagyon jó volt, sokáig bírta, de 10 évesen megadta magát, szerettem!
2 hete vettem Casio Edifice-t nagyon meg vagyok vele elégedve, tetszik, igényes darab, szerintem hozza a Citizen minőségét. és megbízhatóságát, csak ugye kisebb név kedvezőbb ár! -
kiscéé
csendes tag
Tetszik ez a vasútállomás dizájn, kérdés az, hogy több márka is használja?? (Olcsóbbak közül)
Találtam hasonlót ,igaz az jóval alacsonyabb árfekvésű óra, csak sajnos a márkáról nem lehet tudni sokat, mennyire megbízható szerkezet, és melyik nemzet terméke??http://www.der-uhren-shop.de/Boccia-Bahnhofsuhr-Titan-3538-01_p636_x2.htm
-
kiscéé
csendes tag
válasz teratti #44930 üzenetére
Azért kérdeztem, mert megfogott a kinézetük, és a tudásuk, ami egyben el is bizonytalanított (iránytű pl.) kicsit olyan gagyinak tűnt, meg ugye az idők során esetleg hibaforrás is lehet!
Itt a fórumon még nem igazán olvastam komolyabb tapasztalatokról megbízhatóságuk és minőségük terén!
Ezért is köszönöm a hozzászólásod! -
kiscéé
csendes tag
Sziasztok!
Casio Edifice órákról szeretnék érdeklődni!
Nézegettem és tetszenek sokat is tudnak, de mennyire időtállóak?
Megbízható modellek? Esetleg személyes tapasztalatok?
Megérné beruházni komolyabb modellekre vagy annyiért már komolyabb márkákat is lehet kapni?
Casiok terén nem vagyok jártas, minőség és összeszerelés anyaghasználat stb. vagy szimplán olcsó "tömegmárka" ? Szerkezetileg megbízhatóak?[ Szerkesztve ]
-
kiscéé
csendes tag
Szerencsére bőrszíjas így csak az óratok PVD bevonatos (amikor olvastam róla akkor meggyőzőnek tűnt), így már tényleg nem mindennapos lesz az óra !
Hardlex üveg mit akar jelenteni, van különbség sima ásványi üvegtől??
Gondolom az eco-drive szerkezet azért jobban elterjedt, mert a Citizen órák nagy része ezt a technológiát alkalmazza, szemben a Seikonak ott a Kinetic stb.
Sajnos a Citizen beadta a kulcsot, de nem az ő hibájából, ebben az időben tetszett meg az eco-drive, és így lett az utód is solar, bízom benne, hogy ez is bírja addig. -
kiscéé
csendes tag
Előtte Citizen eco-drive órám volt ami nagyon megbízhatónak bizonyult, nálam csak télen volt kényesebb ugyanis jóval kevesebb fény érte mint nyáron, 2002-ben vásároltam (előtte nem tudom mennyi időt figyelt a boltban),
és most lépett a Seiko a nyomdokaiba ezért is mertem bevállalni a solart, gondoltam rosszabb nem lehet!
Csak ugye kérdés az hogy mennyi ideig bírja a kondi benne?!
Hordani nem is igazán a tokozás miatt nem viselem naponta ( PVD bevonat miatt gondolom nehezebben kopik és sérül is), jobban aggaszt az üveg karcolódása igaz Hardlex üveg, ami állítólag nehezebben sérül, de gondolom políroztatni is körülményesebb.
Ha már annyit fog bírni mint az elődje (Citizen) akkor már elégedett leszek! -
kiscéé
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra megleptem magam Seiko Solar típusú órával
ő lenne az:Mi a véleményetek róla? Megbízható a Solar szerkezet, kicsit tartok, hogy meddig fogja bírni benne a kondi??
A bőr szíj miatt nem szeretném mindennapi viseletre használni, ezért gondoltam mellécsapok amolyan "mindennapos" órát.
Casio Edifice órára gondoltam olcsóbb árfekvése és egészen megbízhatónak gondolomrá gondoltam: http://www.tutuora.hu/casio/ef-133d-1a.html
Mit szóltok hozzá jó választás lenne??
Sajnos még zöldfülű vagyok óra témában ezért a sok fárasztó kérdés!
Segítségeket, és válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest