Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz solgew #30101 üzenetére
Én végül a kéket lőttem. Nagyon nehéz volt dönteni, főleg, hogy mindkét óra nagyon szép egymás mellé kitéve. Így lefotóztam egymás mellett a kettőt és eltoltam emailben páromnak, legjobb barátomnak és édesanyámnak. Egybehangzó válasz volt a kék, mindenkinek az tetszett jobban.
De a legegyszerűbb, ha elmész és megnézed. Viszont azt mindenképp megjegyezném, amit már a többiek is említettek, azaz hogy a bolt fényviszonyai egyediek. Természetes fényben a kék sötétebb, mint amilyennek a boltban tűnik.
Ha gondolod, priviben nyomass egy email címet és átküldöm a Tutu-ban készített képet. Illetve lehet, hogy csinálok pár igényesebb fotót a kékemről a nyikonnal.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Dzsana
senior tag
válasz jookomak #30098 üzenetére
A számlapok készen vannak, már csak össze kellene dobni őket. Éppen ma délelőtt is sikerült egyet lecsapnom jó árban. Igaz, a számlap gatya, de ennyit simán megért egy acél tokos Omega. Bár azt írja, hogy a szerkezet szervizelt, hát nem tudom, én elszégyellném magam, ha a leszervizelésem után így nézne ki. Na nem baj, majd gatyába rázom: Omega Cal. 601
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Attila!
tag
válasz MarciKING24 #30087 üzenetére
Ez hulyeseg ,hogy levan sajnalva.Maximum akik ertenek az orakhoz azok tudjak azt amit seiko kifejtett,a minosegevel viszont semmi problema van olyan mint a tarsai.
Amugy meg hetkoznapi emberek szemeben pedig pont,hogy jolcsengo nev a doxa mert ez van a mainstream koztudatba.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Dzsana #30095 üzenetére
egyenlőre a pizzát és tortát vágják
egyelőre lesz az, amit kereselGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
evo87
őstag
válasz solgew #30110 üzenetére
Nálam az is szempont volt, hogy van egy szép, fekete számlapos és fekete bőrszíjas Casio-m, amit megtartok és mellé akkor ne legyen még egy fekete.
De a döntést le lehet egyszerűsíteni azzal, ha tudod, milyen színeket hordasz inkább. Valamint a stílussal: a fekete egyszerűbb, hagyományosabb de tévedhetetlen választás, a kék pedig különlegesebb, szebb, épp ezért kicsit feltűnőbb is.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
evo87
őstag
válasz solgew #30113 üzenetére
Tényleg nagyon sok szép példányuk van. Az én balgaságomat pedig az mutatja, hogy 2-3 hónappal ezelőtt még el sem tudtam volna képzelni egy ilyen órát a kezemen.
Sokak számára teljesen ismeretlen márka, itt, Tatabányán 4 vagy 5 órást kerestem fel, közülük pedig csupán egy foglalkozik Orientekkel, de nála is mindössze 2-3 kvarc volt, meg mondta is, hogy nem népszerű. A Tutu-s srácok is mondták, hogy vidékről számos vevő jön hozzájuk, mert kevesen foglalkoznak vele.
Szóval valamiért indokolatlanul mellőzött márka.
-
Neurotoxin
őstag
válasz young78 #29966 üzenetére
Végül mégiscsak Renatat raktak bele, rákérdeztem az elektrolit folyásra-ők még ezt nem tapasztalták, mindig bemérik az elemeket. Most hoztam el az órát a Babós szalonból, mellékeltem a vízállóság tesztről is az eredményt, bár nem igazán értem, hogy mit kellene látnom.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Dzsana
senior tag
válasz Neurotoxin #30116 üzenetére
0,7 baros vákuumban is tesztelték, majd megküldték 10 barral 25 másodpercig, és valami deformálódást meg visszaverést mértek, de nem látom potosan a mértékegységet. Menyiért hajtották végre ezt a a feladatot?
-
csabulaxi
senior tag
Talán a legalsó adatotokat, hogy hány mikront mozdul el az óra üvege a különféle nyomásokon.
1 próba -0,7 bar, 2. próba 10 bar."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
törölt tag
-
Dzsana
senior tag
válasz Neurotoxin #30119 üzenetére
Akkor jól rémlik, hogy ilyesmi összeget említettek nekem is a Tissot Couturierre. És ebben az árban a tömítéseket is kicserélik, vagy csak az elem + nyomáspróba? Itt csináltattad Szegeden? Földik vagyunk?
-
Neurotoxin
őstag
válasz Dzsana #30121 üzenetére
Mikor bevittem, a hölgy már írta is az átvételit, ebben az elemcsere+nyomáspróba szerepelt. Kár, hogy nem kérdeztem meg, hogy mennyibe kerülne, ha tömítést is kell cserélni. Igen, én is szegedi vagyok A műveleteket a Kígyó u. 1. szám alatt található üzletükben végeztettem el, tudtommal itt Szegeden ők a hivatalos Tissot-Certina szerviz. (www.babosszalon.hu)
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Dzsana
senior tag
válasz Neurotoxin #30122 üzenetére
Igen, ők, más nincs is.
-
solgew
csendes tag
vidékről számos vevő jön hozzájuk, mert kevesen foglalkoznak vele
Igen, mondani akartam én is, nem valami népszerű márka vidéken, de engem sohasem érdekelt, hogy mások mit szólnak a ruházatomhoz. Ha tiszta és elegáns, miattam nyugodtan megszólhatnak, nem tud izgatni.
(#30115) csabulaxi: Sajnos azt a baloldalit nem látom sehol nálunk kínálatban. Ha meg még netán szögletes is lenne, álmaim órája lenne. Talán ez áll hozzá a legközelebb:
Bár ez se rossz:
És így néz ki hátulról:
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
válasz solgew #30124 üzenetére
Egyetértek veled. Másrészt pedig aki kicsit is ért az órákhoz, az elismeri, aki meg nem, az lehet, hogy egy DS Podiumot is könnyedén legagyizna. De nincs ezzel semmi baj, hiszen nyilván nem lehet mindenki jártas mindenben.
[ Szerkesztve ]
-
solgew
csendes tag
válasz csabulaxi #30125 üzenetére
Köszi csabulaxi, de én inkább egy helyiértékkel olcsóbb órákban gondolkodom. 30 és 70 ezer forint között nézegetek. Nem szeretnék kiadni egy óráért tízszer ennyit, vagy még többet. Azt az órát, amit én annyiért megvennék mint amit te mutattál, még nem találták föl.
(#30126) evo87: Azt hiszem jelenleg nálam is egy kék Mako a legesélyesebb. Tényleg napi 1 sec? Az nem semmi egy mechanikus órától ebben az árkategóriában! Ezt azért nem hittem volna!
Gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
válasz solgew #30128 üzenetére
A tegnap este beállított pontos időhöz képest most 1 másodpercet késik. De mint seiko mondta, 2-3 hónap a bejáratódás, én pedig hiszek neki... utána már talán inkább sietni fog. Aztán fene tudja. Én elégedett vagyok vele és imádom, ha rajtam van. Pedig még csak 1,5 napja van nálam.
Szerintem a kékkel Te sem nyúlnál mellé. Ha lesz lehetőségem, kérek kölcsön egy macro obit, mert azzal én nem rendelkezem és csinálok pár értelmes képet róla. Elkapott a művészhajlam, hogy ne csak autókat fotózgassak.
-
Fapuma7210
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van két órám amit piacra szeretnék dobni.Ajánlatokat várok privátban.
[ Szerkesztve ]
-
solgew
csendes tag
válasz Sungoo #30135 üzenetére
Hát azért ez sem csúnya! Nézd csak!
-
Tothgera30
Ármester
Erről tudnék mesélni, mint ex Narancs tulaj, és jelenlegi Black tulaj. Bár hozzáteszem hogy egyikért se adnám a Monstert, és árban is többe van, maximum mellé vennék valamit (valószínű hogy nem automatát). A Narancs nappal szép, szinte világít a számlapja, extravagáns, sportos kinézetű. Míg ott van a hátrányok, amik a fekete irányába viszik a választás mérlegét, tehát az hogy a Black Monster szinte minden ruhához felvehető, komolyabb óra benyomását kelti, az irodából sem néznek ki vele, szürkületben 100* jobban leolvasható a számlap, a kontraszt miatt, este pedig erősebben látszik a foszforeszkált indexek és mutatók.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
solgew
csendes tag
válasz Tothgera30 #30139 üzenetére
este pedig erősebben látszik a foszforeszkált indexek és mutatók
Mondanál erről többet? Esetleg tudnál betenni képeket is?
-
atko67
csendes tag
válasz blaca83 #30145 üzenetére
Nagyon szépek ezek is néztem őket élőben,de nekem egy kicsit kezd a svájci órákra hasonlítani.
Azért vettem ezt a régebbi szériát,mert egyénibb stílusa van a formavilágának.Ja, eladó a tesója is,ha valakit érdekel tudok küldeni telefonszámot. Kicsit máshogy néz ki,mint az enyém. A típusa Sportura SPC003
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest